Jump to content

Τί επεξεργαστής είναι αυτός;

planetman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ένα φιλαράκι πήρε τον επεξεργαστή της φωτογραφίας. Του είπαν ότι είναι tbred 2000+. Τώρα δεν έχει μητρική να τον βάλει κι εγώ βαριέμαι να τον βάλω στη δική μου γιατί θα μου σπάσει τα νεύρα η CAK, αλλά έχω βάσιμη υποψία ότι είναι palomino. Για δείτε τον. Γιατί γράφει πάνω Thunderbird XP; τί σημαίνει αυτό;

Τί επεξεργαστής είναι τελικά; Ξέρει κανείς; :blink:

post-1166-1416071301,9015_thumb.jpg

Επειδή δε φαίνεται καλά, πάνω στον πυρήνα γράφει:

AX2000DMT3C

AGOIA 0213DPKW

Y8059630453

Χωρίς να είμαι σίγουρος,κατά 90% έχει πυρήνα Thunderbird (μη το μπερδεύεις με Thoroughbred ,που είναι νεότερος) όπως λέει και στο αυτοκόλητο, με συχνότητα λειτουργίας 1600ΜΗΖ και bus 133MHZ.

CPU AMD ATHLON THUNDERBIRD XP 2000+ G

πεντακάθαρα γραμμένο στο λευκο ετικετακι πλάκα μας κάνεις?

τεστ οράσεως περνάμε?

Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 14:45]

CPU AMD ATHLON THUNDERBIRD XP 2000+ G

πεντακάθαρα γραμμένο στο λευκο ετικετακι πλάκα μας κάνεις?

τεστ οράσεως περνάμε?

Οι thunderbird έβγαιναν μέχρι 1400ΜHz. Μετα βγήκαν οι Palomino και αρχίσαν και τα ratings

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 12:48]

Οι thunderbird έβγαιναν μέχρι 1400ΜHz. Μετα βγήκαν οι Palomino και αρχίσαν και τα ratings

έχεις δίκιο

Δεν σας κάνω πλάκα DarkSaga αλλά δεν κατάλαβα το thunderbird XP. Οι thunderbird ήταν μέχρι τα 1400MHz. Γι' αυτό δεν το κατάλαβα. Ώστε palomino και κλειδωμένος ε;

Vagouridis, που κατάλαβες ότι είναι από πλαίσιο;

Αρχική απάντηση από planetman

Vagouridis, που κατάλαβες ότι είναι από πλαίσιο;

Το αυτοκόλλητο αυτό είναι του Πλαισίου

Αρχική απάντηση από jpavly [Σήμερα, στις 16:44]

Το αυτοκόλλητο αυτό είναι του Πλαισίου

ναι...και σε ενος φιλου moy(που ειχε παρει απο πλαισιο το pc) αυτο το αυτοκολλητο το ειχαν κολλησει πανω στον πυρηνα και απο πανω ειχε κολλησει και η παστα που ειχε η ψυχτρα... :toomuchne

Εντάξει παιδιά, ευχαριστώ. Απλά μπερδεύτηκα διότι τα ξευτέρια (πλαίσιο) κόλλησαν αυτό το αυτοκόλλητο που λέει ξεκάθαρα ότι ο επεξεργαστής είναι μπάσταρδος (Και thunderbird, και XP)

Μπαα, μάλλον είναι κλασική περίπτωση βαριεμάρας και ασχετοσύνης από αυτόν που καταχωρεί τα νέα προϊόντα στο πρόγραμμα του Πλαισίου:

Φαντάζομαι πως είχε περάσει τους Athlon στο πρόγραμμα ως "AMD ATHLON THUNDERBIRD" και όταν αργότερα βγήκαν οι AthlonXP (με πυρήνα palomino), αντί να γράψει νέα περιγραφή, έκανε copy-paste την προηγούμενη και πρόσθεσε στο τέλος το "XP 2000+" :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.