6xXx6 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2013 καλησπέρα παιδιά ψάχνω για νέα οθόνη max 300 ευρωτην οθόνη την θέλω για console Gaming ps3/360και εννοείτε για το pc (Internet )όλες η πρότασης καλοδεχουμενες σε αυτές που εχω καταλήξει εγω είναιSony 3D Monitor + Glasses + Games - PS3 περιφερειακά - plaisio.grηMsystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED IPSαυτο που ζήτω κυριος ειναι οσο τον δυνατών καλύτερη ποιότητα εικόνας και smooth στα παιχνιδια αρα απο 120hζ και πανω (δεν ξερω αν η dell το δεινή αυτό )
6xXx6 Δεκέμβριος 27, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 27, 2013 ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλα ειναι πολυ κατώτερη σε σχέση με αυτές που έχω βρει
reinko24 Δεκέμβριος 27, 2013 #4 Δεκέμβριος 27, 2013 Η dell τούμπανο ειδικα για τα χρηματα της αλλα δεν κάνει για κονσόλες....δεν υπαρχει hdmi!!!!ούτε εγω το έχω καταλάβει γιατι να έχει ένα σωρό USB θύρες Kai na μην έχει μια hdmi....ΑΣε που οι dell είναι και λαχείο όπως το 70% των ips monitors...για εμένα ψάξε μια ποιοτική lg δεν θα είναι πάνω απο 1080 p αλλα σίγουρα μέχρι 300 θα μπορείς να πάρεις μια τουμπανατη
idonthave Δεκέμβριος 28, 2013 #5 Δεκέμβριος 28, 2013 Αγοράζει ένα hdmi/dvi καλώδιο hdmi to dvi - Καλώδια Audio & Video | Skroutz.gr αν πάει στο dell
racer Δεκέμβριος 28, 2013 #6 Δεκέμβριος 28, 2013 Έχω κι' εγώ τη Dell και έχω το ίδιο πρόβλημα. Για να βάλω το PS3 πρέπει να βγάλω το PC. Αν βάλει το καλώδιο που λες πού θα συνδεθεί ο υπολογιστής; Η λύση είναι ένα καλώδιο/αντάπτορας HDMI>DP αλλά δεν έχω βρει σε κάποιο κατάστημα.
idonthave Δεκέμβριος 28, 2013 #7 Δεκέμβριος 28, 2013 Στο DP αν έχει η κάρτα γραφικών, αν όχι στο d-sub και εννοείτε για το pc (Internet )αν πάει σ'αυτήν την οθόνηαν και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να ασχοληθώ με αντάπτορες για DPHDMI DP - Καλώδια Audio & Video | Skroutz.grHDMI DP - Μετατροπείς, Adapters & Βύσματα | Skroutz.grδεν ξέρω αν η dell το δεινή αυτό όχι την οθόνη την θέλω για console Gaming ps3/360και εννοείτε για το pc (Internet ) μπορείς να πας και σε τηλεόραση (tv-monitor)
6xXx6 Δεκέμβριος 28, 2013 Author #8 Δεκέμβριος 28, 2013 ευχαριστώ για τις απαντήσεις h dell τελικά δεν μου κάνει θέλω οπωσδήποτε να έχει 2 hdmi η dvi και hdmi αυτή η σονυ δειχνει ιδανική 240hz ips και 3d άλλα με προβληματιζει το 300αρι με τα παραπάνω hz θα δω διάφορα η να πάω σε κάτι τετοιο ips 3d αλλα 60hzAOC D2367PH | Skroutz.gr
idonthave Δεκέμβριος 28, 2013 #9 Δεκέμβριος 28, 2013 Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις το μόνιτορ για τiς κονσόλες σου και σερφάρισμα στο internet από τον υπολογιστή.Είτε πας σε 60Hz είτε 120hz to ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις, έχουν διαφορά οι παιχνιδοκονσόλες με ένα Η/Υ, με πολύ καλή κάρτα γραφικών και την ανάλογη οθόνη στα fps, αν δεν κάνω λάθος.
6xXx6 Δεκέμβριος 28, 2013 Author #10 Δεκέμβριος 28, 2013 Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις το μόνιτορ για τiς κονσόλες σου και σερφάρισμα στο internet από τον υπολογιστή.αυτό ακριβώς άλλα επειδη έχω παίξει και μερικά παιχνιδάκια 3d και ήταν πραγματικά μάγια σκευτικα να ειναι και 3D εκτός βεβαία και αν υπάρχει καποια οθόνη που παρότι δεν έχει 3d εχει φοβερό πάνελ τότε θα την προτιμήσωκαμιά καλή πρόταση?Υ.Γ δηλαδή δεν έχουν σημασία τα hz όταν παίζεις με κονσόλα ? δεν θα ειναι ποιο smooth τα παιχνίδια? (στο pc παίζω σπάνια σχεδόν πότε )
idonthave Δεκέμβριος 28, 2013 #11 Δεκέμβριος 28, 2013 Απ'όσο γνωρίζω είναι τελείως διαφορετικό. Τώρα αν το θέλεις και για 3d πάρε κάποιο μόνιτορ που να το υποστηρίζει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.