Jump to content

Αγορά νέας οθόνης για ps3/pc

6xXx6

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα παιδιά ψάχνω για νέα οθόνη max 300 ευρω

την οθόνη την θέλω για console Gaming ps3/360

και εννοείτε για το pc (Internet )

όλες η πρότασης καλοδεχουμενες

σε αυτές που εχω καταλήξει εγω είναι

Sony 3D Monitor + Glasses + Games - PS3 περιφερειακά - plaisio.gr

η

Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED IPS

αυτο που ζήτω κυριος ειναι οσο τον δυνατών καλύτερη ποιότητα εικόνας και smooth στα παιχνιδια αρα απο 120hζ και πανω (δεν ξερω αν η dell το δεινή αυτό )

ευχαριστώ για την απάντηση σου αλλα ειναι πολυ κατώτερη σε σχέση με αυτές που έχω βρει

Η dell τούμπανο ειδικα για τα χρηματα της αλλα δεν κάνει για κονσόλες....δεν υπαρχει hdmi!!!!ούτε εγω το έχω καταλάβει γιατι να έχει ένα σωρό USB θύρες Kai na μην έχει μια hdmi....ΑΣε που οι dell είναι και λαχείο όπως το 70% των ips monitors...για εμένα ψάξε μια ποιοτική lg δεν θα είναι πάνω απο 1080 p αλλα σίγουρα μέχρι 300 θα μπορείς να πάρεις μια τουμπανατη

Έχω κι' εγώ τη Dell και έχω το ίδιο πρόβλημα. Για να βάλω το PS3 πρέπει να βγάλω το PC. Αν βάλει το καλώδιο που λες πού θα συνδεθεί ο υπολογιστής; Η λύση είναι ένα καλώδιο/αντάπτορας HDMI>DP αλλά δεν έχω βρει σε κάποιο κατάστημα.

Στο DP αν έχει η κάρτα γραφικών, αν όχι στο d-sub

αν πάει σ'αυτήν την οθόνη

αν και μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί να ασχοληθώ με αντάπτορες για DP

HDMI DP - Καλώδια Audio & Video | Skroutz.gr

HDMI DP - Μετατροπείς, Adapters & Βύσματα | Skroutz.gr

δεν ξέρω αν η dell το δεινή αυτό
όχι
την οθόνη την θέλω για console Gaming ps3/360

μπορείς να πας και σε τηλεόραση (tv-monitor)

ευχαριστώ για τις απαντήσεις

h dell τελικά δεν μου κάνει θέλω οπωσδήποτε να έχει 2 hdmi η dvi και hdmi

αυτή η σονυ δειχνει ιδανική 240hz ips και 3d άλλα με προβληματιζει το 300αρι

με τα παραπάνω hz θα δω διάφορα η να πάω σε κάτι τετοιο

ips 3d αλλα 60hz

AOC D2367PH | Skroutz.gr

Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις το μόνιτορ για τiς κονσόλες σου και σερφάρισμα στο internet από τον υπολογιστή.

Είτε πας σε 60Hz είτε 120hz to ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις, έχουν διαφορά οι παιχνιδοκονσόλες με ένα Η/Υ,

με πολύ καλή κάρτα γραφικών και την ανάλογη οθόνη στα fps, αν δεν κάνω λάθος.

Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις το μόνιτορ για τiς κονσόλες σου και σερφάρισμα στο internet από τον υπολογιστή.

αυτό ακριβώς άλλα επειδη έχω παίξει και μερικά παιχνιδάκια 3d και ήταν πραγματικά μάγια σκευτικα να ειναι και 3D εκτός βεβαία και αν υπάρχει καποια οθόνη που παρότι δεν έχει 3d εχει φοβερό πάνελ τότε θα την προτιμήσω

καμιά καλή πρόταση?

Υ.Γ δηλαδή δεν έχουν σημασία τα hz όταν παίζεις με κονσόλα ? δεν θα ειναι ποιο smooth τα παιχνίδια? (στο pc παίζω σπάνια σχεδόν πότε )

Απ'όσο γνωρίζω είναι τελείως διαφορετικό. Τώρα αν το θέλεις και για 3d πάρε κάποιο μόνιτορ που να το υποστηρίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.