Helly Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25, 2013 Νομιζω οτι εχετε πληροφορηθει τις επικειμενες εξελιξεις και την βομβα που εσκασε στην HoLΕχοντας γραμμη HoL στο πατρικο μου σπιτι εδω και πολλα χρονια ξαφνιαστηκα αν και στην Ελλαδα που ζουμε δε μου κανει πια τιποτα εντυπωση.Φυσικα και μετα τα γεγονοτα σκεφτομαι να φυγω προς αλλο παροχο.Το προβλημα ειναι οτι το προσωπικο μου email ειναι της μορφης !%!%!@hol.gr αλλα βρισκεται πανω σε λογαριασμο hotmail μετα την μεταφορα του SMTP τους πριν πολλα χρονια.Αν φυγω απο τον παροχο θα χασω την διευθυνση μου?Ρωταω γιατι σχεδον ολα μου τα account απο παιχνιδια και γενικα "σοβαρα" registration βρισκονται πανω σε αυτο το mail αν ειναι να αρχισω να κανω επιπονες αλλα αναγκαιες μεταφορες σε αλλο λογαριασμο μην βρεθω προ εκπληξεως. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Όταν φύγεις, ο λογαριασμός απενεργοποιείται μετά από 6 μηνες (η περίοδος ποικίλει ανάλογα με τον πάροχο). Κακώς εξαρχής που επέλεξες για βασικό mail κάποιο ενός παρόχου. Αγόρασε ένα domain και χρησιμοποιήσε αυτό για μαιλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Δεκέμβριος 25, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 απο οτι γνωριζω στην hol δεν απενεργοποιειται ποτε το μαιλ σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Δεκέμβριος 25, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Δηλαδή η HOL πάει για κλείσιμο? ή έκλεισε είδη? (Χρόνια πολλά σε όλους!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 25, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Δηλαδή η HOL πάει για κλείσιμο? ή έκλεισε είδη? (Χρόνια πολλά σε όλους!!!)Τίποτα από τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutoulos Δεκέμβριος 25, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 ... ολα μου τα account απο παιχνιδια και γενικα "σοβαρα" registration βρισκονται πανω σε αυτο το mail αν ειναι να αρχισω να κανω επιπονες αλλα αναγκαιες μεταφορες σε αλλο λογαριασμο μην βρεθω προ εκπληξεως. ΕυχαριστωΠως μπορεί να ρωτάς τέτοια θέματα, όταν απο μόνο σου έκανες "σοβαρά Registration" ... με ένα "αστείο" email ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 25, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Κοιτα να δεις αστειο email δε το λες διοτι ειναι πανω στο hotmail το οποιο απ οσο ξερω υφισταται εδω και 25 χρονια.Θεωρησα οτι αφου ειχαν βαλει λουκετο στο προσωπικο τους SMTP τα account ειναι του hotmail ανεξαρτητως καταληξης αφου εκει βρισκονται.Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ειμαι "αστειος" που ρωταω μηπως ξερει καποιος σιγουρα τι να πω...Πιστευεις ειναι λιγα τα ατομα που εχουν σοβαρο email acount πανω στο users.otenet.gr πχ?| Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutoulos Δεκέμβριος 26, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Οχι φίλε μου δεν σου είπα οτι είσαι "αστείος", αλίμονο. Απλά είπα οτι θεωρώ ... υποδεέστερα αυτά τα mail,όπως επίσης και το users.otenet.gr, που ανέφερες, γιατί το κυριότερο, οι επιλογές ή οι δυνατότητές τους είναι ελάχιστες με πχ Gmail ή Yahoo. Το αν είναι μέρος του HotMail, η αλήθεια είναι οτι δεν το ήξερα ...Απλά το πιο "σοβαρό" email που μπορείς να έχεις είναι:Αγοράζεις Domain Name της αρεσκείας σου (Με, ή χωρίς πακέτο Hosting)Αγοράζεις Hosting της αρεσκείας σου (από 2ε/Μήνα)Ετήσιο κόστος 10ε + 30ε = 40ε (χονδρικά) ... και δημιουργείς το mail που θες. ΠΧ oti-thelo@to-domain-name-pou-agorasa.com ή gr ή eu ή ...Τώρα θα μου πείς, εδώ δεν έχουμε να φάμε, email θα πληρώνουμε ?.Ναι, αν πρόκειται για "σοβαρό" και σίγουρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 26, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Κοιτα το σοβαρο κυριως που εχω μεσα ειναι δυστυχως το paypal με αυτο τι γινεται τωρα μπορω να κανω αλλαγη η τελοc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutoulos Δεκέμβριος 26, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Στο PayPal μπορείς απλά να συμπληρώσεις ένα (το) καινούργιο email. Μπορείς να έχεις και τα δυο παράλληλα ...Ή να καταργήσεις αυτό που έχεις ήδη εκεί. Μ'αλλα λόγια κάνεις οτι θες, δεν σε δεσμεύει το PayPal σε κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laantonios Δεκέμβριος 26, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Επειδή δεν έχω πληροφορηθεί τις εξελίξεις μπορούμε λίγο να εξηγήσουμε τι έγινε ακριβώς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 26, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Αποδέχονται οι εργαζόμενοι της HOL το outsourcing - 452 από 461 εργαζομένους έχουν ήδη υπογράψει | newmoney.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Δεκέμβριος 27, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Δυστυχώς, όταν η αγορά έχει φτάσει στο σημείο με 25 ευρώ το μήνα να σου δίνει απεριόριστο τη μάνα του και τον πατέρα του, τότε αυτά συμβαίνουν... Σκληρός ο ανταγωνισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 29, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Και 25 που λες πολλά είναι.Πάραυτα δεν είναι δικαιολογία αυτή.Εάν νομίζεις ότι οι εταιρίες δεν κερδίζουν έστω και με τέτοιες μειωμένες τιμές, γελιέσαι.Εάν δεν κέρδιζαν ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΙΜΕΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Δεκέμβριος 30, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Εκτός ως ένδειξη διαμαρτυρίας δεν συντρέχει λόγος να αλλάξεις άμεσα πάροχο. Μακροπρόθεσμα μπορείς να αλλάξεις το mail που χρησιμοποιείς σε κάποιο δωρεάν gmail/hotmail/yahoo ότι προτιμάς εάν δεν είσαι έτοιμος να κάνεις το βήμα του δικού σου domain. Στο μεταξύ μπορείς να προωθήσεις και τα μηνύματα από το @hol.gr στο νέο για πιο απρόσκοπτη μετάβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas11145 Ιανουάριος 3, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Αποδέχονται οι εργαζόμενοι της HOL το outsourcing - 452 από 461 εργαζομένους έχουν ήδη υπογράψει | newmoney.grκρίμα σε αυτούς τους ανθρώπους που θα εργάζονται σε καθεστώς σκλαβιάς και θα τους απολύει όποτε θέλει η εταιρεία και ανάλογα με τις ανάγκες τις θα τους ξαναπαίρνει όποτε θέλει αυτή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.