Jump to content

Keycaps για Steelseries 6gv2

pmakr1416003456

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω Keycaps για Steelseries 6gv2 που να μην ξεβαφουν !

Αλλα οπου και να τα βρηκα τα μεταφορικα κανουν ΟΣΟ τα keycaps

Ξερετε που μπορω να βρω σε μια λογικη τιμη ή αν θελουν και αλλοι να παραγγειλουμε ολοι μαζι αν βρουν καπου;

Εγω πριν 2-3 μηνες ειχα ψαξει αλλα δεν εχω πλεον τα Links.

Με μια πρωτυη ματια θα ελεγε κανεις οτι ειναι κατι ευκολο

ΟΜΩΣ το 6gv2 εχει διαφορετικο space/return/right shift

Oποτε τα περισσοτερα δεν κανουν

Μπορεις να αλλαξεις ολα τα αλλα αλλα φαινεται ασχημο

Backspace και right shift δεν έχεις πρόβλημα.

backspace = R1 1X1.75

right shift = R4 1X2.00

WASD Keyboards Row 1, Size 1x1.75 Cherry MX Keycap - Blank Keycap Singles - Products

WASD Keyboards Row 4, Size 1x2.00 Cherry MX Keycap (R4 1x2.00) - Blank Keycap Singles - Products

compatibility-steelseries600.jpg

Spacebar θα πρέπει να μετρήσεις, δεν θυμάμαι διαστάσεις.

http://support.wasdkeyboards.com/customer/portal/kb_article_attachments/24617/original.pdf?1386809613

Enter θα δυσκολευτείς αρκετά να βρεις. Είχε ένα διάστημα ο qtan, αλλά πλέον νομίζω πως τέλειωσαν.

Καλησπέρα, δες και εδώ πιστεύω είναι ότι πρέπει, έχει και space και το enter του steelseries. Τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 10$ σε bulk πακέτο.

ωραιος !!!!

Μου βγαινει 56 $ αρα 41 ευρώ περιπου

αυτο εχει τελωνειο και αν ναι ξερεις ποσο;

Λεω να τα χτυπησω ειναι η μονη λυση

Λεει 22 μερες αλλα απο το καλοκαιρι το λιβανιζω οποτε 22 μερες δεν ειναι πολλες !

Για τελωνείο δε ξέρω ακόμα κι εγώ τώρα την έριξα την παραγγελία μου. Ελπιζω λογο του μικρού κόστους ~31 ευρο να μην περάσει. Επίσης δες και αυτό λογικά θα προλαβένεις και είναι 20% off.

Μολις τα τσιμπησα αλλα γαμωτο δεν εβαλα το discount code...

και βγηκε 35.46

δεν το ειδα πριν :-(

τωρα φανταζομαι δεν αλλαζει

EDIT

Μεχρι 12:00 pst time αλλα 26/12. Τωρα ειναι 08:43 27/12 οποτε δεν ....

Μα πως εχουν γινει ετσι τα παζαρια...βαζεις ενα κωδικο...χαθηκε ολη η μαγεια...αν και δεν ξερω να κανω η μανα μου ειναι ειδικη !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.