Snips Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2013 Λοιπόν, κάνω ένα update σε ένα πρόγραμματακι και με την ευκαιρία λέω να δοκιμάσω να βάλω το pagefile στον vertex 4, από έναν παλιό σκληρό που το είχα.Οπότε το αφήνω managed από τα windows στον ssd και POWER OFF. Αλλάζω κάτι sata καλώδια με την ευκαιρία.Διακρίνω μια καθυστέρηση αρχικά στο loading. Λέω θα είναι για να γνωριστούν ο SSD με το pagefile. "Ασπρα" τα desktop icons και τα αυτά στην taskbar. Περιμένω, πέρνουν ζωή. ΑΝοίγω opera...lag στο scrolling, lag στα images...Μπα λέω, ακόμα δεν έσπασε ο πάγος;Παιχνιδάκια 3d. Ολίγον τι σπαστικές κινήσεις,Παιχνιδάκια χαλαρά..(κατι μικρά RPGs-diablo στυλ).τα ίδια...WIndows explorer, Directory opus, τα ίδια, όχι στο φόρτωμα αρχείων, αλλά στο "φόρτωμα-σχεδιασμό" της σελίδας, αν με πιάνετε. Υποπτεύομαι gfx drivers πρόβλημα. Κατεβάζουμε νέους, uninstall-reboot-install-reboot....καμιά πρόδος.Άντε να απεγκαταστήσω και το προγραμματάκι μαζί με το update του, κουβέντα να γίνεται.Τίποτα.Ξαναπάω pagefile εκεί που ήταν, reboot, καμιά βελτιώση.Δεν υποπτεύομαι κάτι άλλο. Απλά άλλαξα το pagefile σπίτι δηλαδή.Από τεστ που έκανα ο ssd δεν βγάζει πρόβλημα υγείας.Windows 7 64b, 5850, 775 chipset.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Δεκέμβριος 25, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Δεν έχει λογική το να αλλάξεις θέση του Page file, και να το απενεργοποιήσεις... Το απενεργοποιείς εκεί που είναι. Δεύτερον το page file είναι χαμένος χώρος. Έχω ένα widget που καταγράφει την μνήμη, και τη μνήμη του Page file. Τα ΜΒ που γράφει το Page file ξέρεις πόσα είναι; 2, 3, 5, 10 το πολύ... Άμα το αφήσω καμιά βδομάδα ανοιχτό το pc μπορεί να γράψει και 50!Τρίτο, αυτά τα άσπρα εικονίδια στην Taskbar τα έχω και εγώ, και δεν ξέρω γιατί δεν διαβάζονται γρήγορα από τα Windows. Έχω και εγώ SSD, 8GB RAM, i7 740QM CPU, και μέσω msconfig έχω δηλώσει να σηκώνει 4 προγράμματα μόνο στο startup (ήχο, ποντίκι, λειτουργικό, μ torrent, και έναν launcher ενός παιχνιδιού) και πάλι αργεί να φορτώσει τα εικονίδια. Τι να πω, ίσως κάποιο service να είναι εξ ορισμού σε delayed startup. Στο τέλος γράφεις "Δεν υποπτεύομαι κάτι άλλο. Απλά άλλαξα το pagefile σπίτι δηλαδή". Μην ξεχνάς ότι άλλαξες και καλώδια. Για δοκίμασε με τα παλιά πάλι Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 25, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Ούτε τα καλώδια φταίνε.Η όλη κατάσταση δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο rendering. Να φταίει το directx? Αλλά δεν θα είχε πρόβλήμα σε απλό desktop browsing. Έχω ένα xp like theme μάλιστα με όλα τα φανταζί των win7 απενεργοποιημένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 25, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Δοκιμάζω να ξεκινήσω με μια 3870, βγάζει BSOD και συνεχώς reboots. Δοκιμάζω safe, κολλάει στο classpnp.sys και μετά BSOD πάλι. Το ρίχνω με copy/paste από την εγκατάσταση του laptop μέσω ubuntu boot USb, τα ίδια.Το γλυτώνω το repair? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 25, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2013 Έλεος χριστουγεννιάτικα. Φορτώνω windows7 disk, πατάω repair, μου λέει "Έχεις κάποια startup errors. Να τα φτιάξω;" Φιάξτα του λέω. Τελειώνει, κάνει ένα chksdk και εδώ και μισή ώρα βλέπω Replacing invalid security ID with default security ID for file 68xxx Replacing invalid security ID with default security ID ................. Replacing invalid security ID with default security ID ................. Replacing invalid security ID with default security ID for file 93xxx Replacing invalid security ID with default security ID problem - TechSpot Forums :wall::wall::wall::wall::wall::wall: ΔΕΝ ΘΕΛΩ REFORMAAΤ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 27, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Τελικά έκανες φορμάτ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 27, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Nαι, μαζί με την πεθερά μου....Εμπειρία ανεκτίμητη. Κάταφερα βέβαια πριν το κάνω, να μπω κάποια στιγμή, και μεταξύ προσπαθειών που δεν είχαν και πολύ νόημα, στα windows, αλλά μετά είχα αμέτρητα προβλήματα. Οπότε, έσφιξα τα δόντια και την έκανα την κίνηση. Με την ευκαιρία φλάσαρα και ένα modded bios για την μητρική μου ώστε να υποσηρίζει AHCI για τον SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.