Jump to content

ΤHE GREEK COURIER FEEDBACK THREAD

Helly

Recommended Posts

Εδω βγαζουμε χ... εε αναλυουμε τις προσωπικες εμπειριες που ειχαμε απο τα ελληνικα courier

Ξεκιναω εγω γεγονοτα.Ας αρχισω με 2 προσφατα.

Α>

Προηγουμενη εβδομαδα περιμενω πακετακι απο Ελληνικο μαγαζι απο Αθηνα ενημερωνομαι οτι θα το εχω την επομενη μερα.Φορεας ACS

Την επομενη μερα μεχρι το απογευματακι ειμαι φευγατος αγορα και καφεδακι εξω.

Τιποτα ενω εχω δει στο tracking απο το προηγουμενο βραδυ και ειναι Λαρισα

Μπαινω 4 η ωρα στο tracking εχει "δωθει" σε delivery boy(ο θεος να το κανει) 2 φορες αδυναμια ευρεσης στοιχειων παραληπτη

Παω μια βολτα απο το "μαγαζι"¨η κοπελα βγαινει εξω παει διπλα (αποθηκη) επιστρεφει μετα απο 20 λεπτα μου λεει λειπει το παιδι.Ελα σε κανα 30 λεπτο.Ειχε προβλημα το πακετο ειχε λαθος νουμερο στην διευθυνση και δε σε εβρισκε

Βγαινω βλεπω τον τυπο να καθετε να πινει "τσιπουρα" με τα παιδια στην αποθηκη που ειχα δει το πρωι να πινει καφε στην καφετερια που ημουνα.

Σε 1 ωρα ξαναπαω (15 λεπτα με τα ποδια ευτυχως αποσταση)παραλαμβανω κανονικα το δεμα ειχε εννοειτε σωστη διευθυνση

Β> Δευτερο σκηνικο φορεας Γενικη Ταχυδρομικη περιμενω δεμα απο Πατρα με πραγματα να στησω.Το παλικαρι τα στελνει κυριακη Βραδυ λεει αυριο θα τα χεις (Thanx Γιαννη Eworld)

περιμενω τηλεφωνο σημερα.Μπαινω tracking αθηνα το δεμα.Παιρνω τηλ Λαρισα.Απαντηση απο Πατρα για Λαρισα ειναι 2 μερες.Απο Παρασκευη τωρα....Ε συγνωμη με γαιδουρι να το στελνα πιο γρηγορα θα το χα

ACS μακρυα παιδες μονο τα χειροτερα εχω να πω.

Aπορω πως δεν εχουν κλεισει ακομα με αυτα που κανουν.

Απο Γενικη Ταχυδρομικη ειχα καλες εμπειριες και με αυτη συνεργαζομαι συνηθως.

Πρόσφατη εμπειρία και από τις 2 εταιρείες:

1) Παραγγελία Παρασκευή πρωί, λάπτοπ από MGManager.gr και τόπος παράδοσης Κατερίνη μέσω ACS. Σάββατο πρωί εστάλει το SMS από την ACS στον παραλήπτη για παραλαβή.

2) Παραγγελία Δευτέρα πρωί, τσάντα για λάπτοπ από play247.gr και τόπος παράδοσης Κατερίνη μέσω Γενικής Ταχυδρομικής. Τρίτη πρωί, εστάλει το SMS από την Γενική στο παραλήπτη για παραλαβή.

2/2. Άψογες και οι 2 εταιρείες.

Καλημέρα.

Επειδή είναι πρόσφατη η εμπειρία μου με την acs,σας την αναφέρω.

Κυριακή μεσημέρι,κάνω παραγγελία σε γνωστό e-shop.

Δευτέρα ελέγχω την κατάσταση στο site και γράφει ότι εκκρεμεί η παραγγελία(δεν είχαν ενημερώσει το site),παίρνω τηλ. και με ενημερώνουν ότι είναι στο στάδιο της τιμολόγησης και λόγω γιορτών θα παραλάβω παρασκευή:fist:.Εχθές τρίτη με παίρνουν τηλ. πρω'ι' απο acs,το δέμα είναι στο κατάστημα:D.

Και άλλες φορές που χρειάστηκα acs και γενική ταχυδρομική δεν είχα πρόβλημα.Πρέπει και να σε θέλει κάποιες φορές...

Υπόψιν μένω εκτός αθηνών.

acs

γρηγοροι γενικα,σε μια μερα μου το εχουν φερει. τιμη 5 ευρω αντικαταβολη και ειναι σχετικα καλη:upside:.το προβλημα ειναι οτι τα delivery boyzz φερνουν τα πακετα οτι ωρα γουσταρουν ενω εχω ζητησει απογευματινη ωρα:whip:

porta-porta

τιμη 5 ευρω καλα,αργουν ομως πιο πολυ.και φυσικα τα φερνουν οτι ωρα γουσταρουν:angry::whip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.