Jump to content

Η καλυτερη επιλογη σε αυτα δεδομενα

sakinor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

υποθετω πως οι γνωστες δικτυων θα μπορεσουν να με καθοδηγησουν.

ξεκινω,

ειμαι κατοχος ote conn-x και συνχρονιζω σε 10-12mbs,ειμαι με το thomson v7.

το θεμα που εχω ειναι το εξης

καθημερινες εχουμε πανω συνδεδεμενα 1 εως 2 tablets κυριως το βραδυ,laptop του πατερα μου,ενα iphone και το pc :o μου που συνηθως παιζω κανα online mmo.

σαββατοκυριακα επειδη εχω 2 υπολογιστες και ερχεται κανα φιλαρακι αλλα και καμια φιλεναδα της αδελφης μου εχουμε 2pc να παιζουν games online,1 laptop,2tablets. και εως 4 iphones:whip:

οποτε γινεται χαμος με συνεπεια εμεις που παιζουμε games να laggaroyme τρελα.:fist:

τα 2 pc μου συνδεονται με πριζα δικτυου με καλωδιο μεσα απο τοιχους στον δευτερο οροφο και υπαρχει switcher.

οποτε, σκεφτομαι να κοιταξω για ενα ρουτερακι με μαξ τα 40 ευρω :rolleyes: το οποιο θα βαλω πανω απ'το thomsonn.

TP-Link Wireless Router N 300Mbps TL-WR941ND - Ασύρματα Routers - Acc. Points - plaisio.gr

φιλε μου καλισπερα και ευχαριστω για την απαντηση αλλα το ρουτερ που μου προτεινεις εχω περασει τα πανδεινα μαζι του:fie:

μια ηταν φλασαρισμενο την αλλη δεν συννχρονιζε οποτε δεν νομιζω:coax:

Eισαι σιγουρος οτι το ξεκλειδωσες σωστα?Το θεμα συγχρονισμου ειναι θεμα Ote πιο συχνα.Εχω ενα VG και ενα G και με εχουν βγαλει ασπροπροσωπο και εχουν παιξει πανω σε 4net,HoL και Οtenet τα τελευταια 7 χρονια και μαλιστα σε χαλια χαρακτηριστικα 1.5km apo dslam 8/21 SNR,LoopAtt

παντως τωρα το εχω δωσει και δεν νομιζω να εχω χρονο να ξανασχοληθω οποτε για το ρουτερ που λεω εχεις καμια αποψη?

Oχι δε εχουν επρασει απο τα χερια μου δυστυχως.Γνωμη μου ειναι οτι καλυτερα να σε συμβουλεψει καποιος που εχει δοκιμασει καποιο στα χερια του και σε φορτο συσκευων.

[MENTION=163]Helly[/MENTION]

πιστευεις πως με αυτο τον 35 ευρω θα κανω την δουλεια μου η μπα?

Κοιτα συνηθως στα router οταν πας στο θεμα πολλα pc(ασυρματες-ενσυρματες συνδεσεις) και "ελληνικα" δικτυα δυστυχως ισχυει το οτι "δινεις" παιρνεις.

Στα φθηνα δηλαδη εως 50-70€ το βελτιστο ειναι να ψαξεις ατομο στην περιοχη σου με τον ιδιο isp και το ιδιο router για feedback ,η καταστημα που να δεχεται επιστροφες και ανταλλαγη με αλλο.Παρε ενα τηλ και ρωτα και φτιαξε μια λιστα τουλαχιστον με 4-5 στο price range και τα χαρακτηριστικα που σε ενδιαφερουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.