Jump to content

Paypal πρόβλημα με χρέωση

HellhammeR

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να κάνω μια αγορά απο evga eu μέσω paypal και ενώ προχωράει σωστά, μου βγάζει error απο paypal, στο history του transaction στον λογαριασμό μου στο Payment status μου λέει Denied. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Λεφτά υπάρχουν στον λογαριασμό. :...: Εϊναι θέμα τράπεζας, paypal η του evga store?

Απο ότι κατάλαβα έχεις κάνει Visa και την έχεις συνδέσει στο PayPal. Αν είναι έτσι τότε το θέμα είναι στην κάρτα σου. Αν μπεις στο transaction πρέπει να γράφει ότι αρνήθηκε η κάρτα σου.

Σε ποια τράπεζα έχεις κάνει και τη κάρτα είναι;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

έχω συνδέση το paypal με μια χρεωστική που έχω στην τράπεζα Πειραιώς (έχει γίνει η πιστοποίηση με το paypal και την κάρτα). Έχω ξαναγοράσει με την ίδια κάρτα μέσω paypal παλιότερα απο steelseries γιαυτό τώρα μου φένεται περίεργο που δεν προχωράει. :( Στο history βλέπω το ποσό κανονικά που προσπαθεί να τραβήξει και το όνομα της EVGA, δεν ξέρω τι φταίει :(

Επίσης το ΡΡ δε δέχεται προπληρωμένες. Αν είναι τέτοια η δική σου, είναι για αυτό.

Really?

Προπληρωμενη, visa, απο τράπεζα Κύπρου....μια χαρά χρόνια τώρα!

Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.

Η evga δεν έχει πρόβλημα όπως και το PayPal. Όπως ξέρω ότι χρεωστικές έχουν ένα όριο μεταφοράς χρωμάτων. Τη πόσο είναι αυτό που θέλεις να μεταφέρεις;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

1. Εμένα το paypal δε δέχεται καν να καταχωρήσω προπληρωμένη.

2. Όλες είναι Visa/Master αλλά η κάθε μία, είναι διαφορετικό προϊόν και ανάλογα την τράπεζα

3. Ναι, defalut όριο έχουν συνήθως τα 600€

4. Μπορείς να το ανοίξεις το όριο τηλεφωνικά στην Πειραιώς αλλά:

α. αυτές τις μέρες μπορεί να έχει και 40' αναμονή

β. δεν ξέρω επειδή είναι πρώην Κύπρου αν ισχύει το ίδιο

Υπάρχουν προπληρωμένες και "προπληρωμένες" κάρτες. Οι αυθεντικές, ναι δεν τις δέχεται το paypal, και τις καταλαβαίνει από τα πρώτα 6 ψηφία της κάρτας (αν θυμάμαι καλά). Υπάρχουν τώρα και οι και-καλά προπληρωμένες που είναι κανονικές VISA όπως όλες οι άλλες, και απλά όταν την φορτώνεις η τράπεζα της ανεβάζει το πιστωτικό όριο για να μπορείς να κάνεις την αγορά.

• 2 weeks later...

Πειραιώς και eurobank δουλεύουν με paypal κανονικά,

offtopic έχει κάνει κανείς αγορά και να του δεσμεύσουν το ποσό και έπειτα να τον χρεώσουν δεύτερη φορά? γιατί μου έτυχε πρόσφατα και μου μπλόκαραν την κάρτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.