HellhammeR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να κάνω μια αγορά απο evga eu μέσω paypal και ενώ προχωράει σωστά, μου βγάζει error απο paypal, στο history του transaction στον λογαριασμό μου στο Payment status μου λέει Denied. Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Λεφτά υπάρχουν στον λογαριασμό. :...: Εϊναι θέμα τράπεζας, paypal η του evga store? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Δεκέμβριος 24, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Απο ότι κατάλαβα έχεις κάνει Visa και την έχεις συνδέσει στο PayPal. Αν είναι έτσι τότε το θέμα είναι στην κάρτα σου. Αν μπεις στο transaction πρέπει να γράφει ότι αρνήθηκε η κάρτα σου. Σε ποια τράπεζα έχεις κάνει και τη κάρτα είναι; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 24, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Επίσης το ΡΡ δε δέχεται προπληρωμένες. Αν είναι τέτοια η δική σου, είναι για αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 24, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 έχω συνδέση το paypal με μια χρεωστική που έχω στην τράπεζα Πειραιώς (έχει γίνει η πιστοποίηση με το paypal και την κάρτα). Έχω ξαναγοράσει με την ίδια κάρτα μέσω paypal παλιότερα απο steelseries γιαυτό τώρα μου φένεται περίεργο που δεν προχωράει. Στο history βλέπω το ποσό κανονικά που προσπαθεί να τραβήξει και το όνομα της EVGA, δεν ξέρω τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Δεκέμβριος 24, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Επίσης το ΡΡ δε δέχεται προπληρωμένες. Αν είναι τέτοια η δική σου, είναι για αυτό.Really? Προπληρωμενη, visa, απο τράπεζα Κύπρου....μια χαρά χρόνια τώρα!Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Δεκέμβριος 24, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Η evga δεν έχει πρόβλημα όπως και το PayPal. Όπως ξέρω ότι χρεωστικές έχουν ένα όριο μεταφοράς χρωμάτων. Τη πόσο είναι αυτό που θέλεις να μεταφέρεις; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 24, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Mηπως αυτο που θες να αγορασεις ειναι πανω απο 600€? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Δεκέμβριος 24, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Προπληρωμένη και η χρεωστική είναι το ίδιο πράγμα όπως ξέρω. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 24, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Όχι δεν είναι. Η μία είναι καθαρά για αγορές, η άλλη είναι Cashcard συνδεδεμένη με λογαριασμό καταθέσεων/μισθοδοσίας κτλ. Διαφορετικά τραπεζικά προϊόντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 24, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Mηπως αυτο που θες να αγορασεις ειναι πανω απο 600€?ναι 700+ ευρώ είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 24, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Το όριο στις χρεωστικές είναι 600 ευρώ (τουλάχιστον στην Πειραιώς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 24, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 ναι 700+ ευρώ είναι.Πάρε τηλέφωνο την τράπεζά σου και ζήτα να αυξηθεί το μέγιστο ημερήσιο όριο συναλλαγών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 24, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Η κυπρου παντως εχω ρωτησει το αυξανει αν τους επισκεφτεις σε ενα υποκαταστημα.Τωρα ομως που εξαγοραστηκε απο την κιτρινο μπλε δε το βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 24, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 1. Εμένα το paypal δε δέχεται καν να καταχωρήσω προπληρωμένη.2. Όλες είναι Visa/Master αλλά η κάθε μία, είναι διαφορετικό προϊόν και ανάλογα την τράπεζα3. Ναι, defalut όριο έχουν συνήθως τα 600€4. Μπορείς να το ανοίξεις το όριο τηλεφωνικά στην Πειραιώς αλλά: α. αυτές τις μέρες μπορεί να έχει και 40' αναμονή β. δεν ξέρω επειδή είναι πρώην Κύπρου αν ισχύει το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 24, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 όντως το όριο ήταν το πρόβλημα. Το αύξησα τηλεφωνικός με την Πειραιώς και όλα κομπλέ. Ευχαριστώ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Δεκέμβριος 27, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Υπάρχουν προπληρωμένες και "προπληρωμένες" κάρτες. Οι αυθεντικές, ναι δεν τις δέχεται το paypal, και τις καταλαβαίνει από τα πρώτα 6 ψηφία της κάρτας (αν θυμάμαι καλά). Υπάρχουν τώρα και οι και-καλά προπληρωμένες που είναι κανονικές VISA όπως όλες οι άλλες, και απλά όταν την φορτώνεις η τράπεζα της ανεβάζει το πιστωτικό όριο για να μπορείς να κάνεις την αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paragontikos Ιανουάριος 7, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Πειραιώς και eurobank δουλεύουν με paypal κανονικά, offtopic έχει κάνει κανείς αγορά και να του δεσμεύσουν το ποσό και έπειτα να τον χρεώσουν δεύτερη φορά? γιατί μου έτυχε πρόσφατα και μου μπλόκαραν την κάρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.