Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2008 Εχω εναν παλιο 3200+ (Burned Alive) και σκεφτομαι.... να τον κανω μπρελοκ ή κατι σαν μενταγιον και τον κρεμασω στον λαιμο μου Εχει κανεις καμια ιδέα για την υλοποίηση αυτου του project ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Φεβρουάριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Τα αδερφια στο gheto θα σου προτειναν μενταγιον αλλα εγω λεω κατι τετοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Φεβρουάριος 14, 2008 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Lol....τελειο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Φεβρουάριος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Eφτιαξα και γω ενα σουβενιρ.Προσεχως και σε cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Φεβρουάριος 14, 2008 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 Ναι τράβηξε ζόρι για να το τρυπήσει το HS o Άλέξανδρος...! Eδώ το άλλο μισό του κακόμοιρου του επεξεργαστή που βρίσκεται στα χέρια μου...! Θα χρειαστείς ένα τρυπάνι, αλλίως ενα καλέμι και ένα σφυρί που απο ότι διαβάζω το δουλεύεις καλά...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 14, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 λες μπρελόκ ; καλη φάση. θα τον πάω απο την σχολή που έχουν κατι δράπανους μήπως γίνει καλύτερα εκεί η δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2008 να και ο δικός μου Celly 336 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Φεβρουάριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Να και ο δικός μου PII... Σορρυ αλλά δεν κρατήθηκα Εχω και backup όμως bananaΜπρελοκάκι κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 15, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 παναγια μου!!!! συλλογη κανεις ; κρεμασε κανενα στο αυτοκινητο (οπως το αντιστοιχο αρωματικο δενδρακι). ωραιος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.