Jump to content

Προβλημα με εκκινηση Windows XP !

Marilena

Recommended Posts

Καλησπερα στην κοινοτητα !

Οταν ανοιγω το pc μου εμφανιζει την μαυρη οθονη με τις επιλογες Ασφαλεις λειτουργια - Εκκινηση με τις τελευταιες ρυθμησεις που λειτουργησαν - Κανονικη εκκινηση των windows, κλπ.

Οτι και αν επιλεξω, δειχνει για 2 δευτερολεπτα την οθονη που φορτωνουν τα windows και μετα κανει επανεκκινηση και εμφανιζει ξανα τα ιδια.

Τι μπορει να συμβαινει ;;

Επισης εχω φτιαξει Linux live usb για να μπορεσω να μπω μεσα στο σκληρο και να σωσω οτι χρειαζομαι, αλλα οταν ανοιγει η δοκιμαστικη εκδοση, βλεπω τον σκληρο μου αλλα οταν παω να το ανοιξω βγαζει

error : Unable to mount 500GB Filesystem.

post-31555-1416077996,749_thumb.jpg

Μήπως την τελευτάια φορά δεν έκλεισε σωστά??? Μια γρήγορη λύση που σε μένα έχει πιάσει, είναι να βγάλεις τον δίσκο και να τον βάλεις ως εξωτερικό σε άλλο μηχάνημα (desctop ή laptop). Μετά πήγαινε στον εικονίδιο Computer και με διπλο κλικ θα σου εμφανίσει όλους τους διαθέσιμουν σκληρους που ''βλέπει'' ο υπολογιστής σου. Σε αυτόν που συνέδεσες κάνε δεξι κλικ και πήγαινε στις ιδιότητες. Στο tab εργαλεία (tools) εκτέλεσε την αυτόματη διόρθωση σφαλμάτων. Αν έχεις τον δίσκο σε partitions, εκτέλεσε την αυτόματη διόρθωση σε όλα τα partitions.

Η εικόνα από το Linux λέει ότι υπάρχει σφάλμα στο MFT, δηλαδή στο Master File Table, δηλαδή στο σύστημα αρχείων του δίσκου. Γι' αυτό δεν μπορούν να το φορτώσουν και τα δύο λειτουργικά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να το επισκευάσεις με κάποιο τρόπο, αν είσαι τυχερός, και δεν είναι θέμα hardware.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.