panoc Δεκέμβριος 31, 2013 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Εδώ είναι που είσαι λάθος. Από τη στιγμή που επιτρέπει η Google και δίνει το δικαίωμα σε κάθε κατασκευαστή να κάνει ότι εκείνος θέλει και να μου απαγορεύει να βάλω το playstore και το gmail, τότε το πρόβλημα είναι στη Google ότι στον εκάστοτε κατασκευαστή. Υποτίθεται ότι έχεις android αλλά τελικά σου δίνει ο καθένας ότι θέλει να ονομάσει εκείνος android. Όταν αγοράζω Win, όταν αγοράζω OS, ξέρω τι θα πάρω, δε χρειάζεται ψάξιμο. Εδώ, έτσι όπως το έχουν κάνει, θέλει να ψάξεις την κάθε συσκευή χωριστά.πραγματικα οτι να 'ναι, η google του δινει το λειτουργικο με το playstore μεσα, και ο μεταπωλητης αποφασιζει για τους δικους λογους να το βγαλει και φταει η google ? και τι ακριβως να κανει η google ; να τον τιμωρησει ;ειναι σαν να αγοραζεις υπολογιστη με παραθυρα απο μενα και εγω επειδη ετσι θελω, αφερω τον ie απο το λειτουργικο, φταιει η ms ;δεν αγορασες λειτουργικο, αγορασες συσκευη πακετο με λειτουργικο που σου υποσχεθηκε να παιρνει τηλεφωνο και να τρεχει εφαρμογες android, τωρα το πως θα το κανει ειναι αλλο θεμα, επελεξε το πλαισιο να το κανει σκ@τ@.δικιο θα ειχες εαν αγοραζες το λειτουργικο μονο του και το ιδιο το λειτουργικο δε σου παρειχε αυτη ντη βασικη δυνατοτητα.ο [MENTION=14120]narta[/MENTION] τα ειπε ακομα καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 31, 2013 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Η απάντηση είναι μία. Μην πάρεις αυτό, πάρε ένα άλλο που να μην έχει αυτό τον περιορισμό.Τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα δεν έχεις παράπονο, οι επιλογές είναι άπειρες. Δεν είναι ένα Ipad και ένα Ipad mini, έχεις αμέτρητες επιλογές και σε τεράστιο price range. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Δεκέμβριος 31, 2013 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 O OP ειναι τρισμεγιστο τρολ.Πες στην ξαδερφη σου να τα πουλησει το turbo-x και να παρει iphone.Eχει 270€ το 3gs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 31, 2013 Author #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 ειναι σαν να αγοραζεις υπολογιστη με παραθυρα απο μενα και εγω επειδη ετσι θελω, αφερω τον ie απο το λειτουργικο, φταιει η ms ;Θα έφταιγε η Μ$ αν σε άφηνε να το κάνεις. Δε σε αφήνει όμως, εδώ είναι η ουσιαστική διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 31, 2013 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 γιατι δεν ειναι open source εδω ειναι η ουσιασικη διαφορα.τα παραπονα σου στον κατεσκευαστη διαφορετικα πουλα το και παρε ενα ipad, να εισαι χαρουμενος και να μη πανε στραφη τα εξτρα 500Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 31, 2013 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Ανοιχτος κωδικας. Τον παιρνεις, του αλλαζεις την παναγιωτα και το πασαρεις χωρις τις ευλογίες της Google (no playstore/GApps). Ειναι Android fork, proprietary κωδικας και οχι της Google. Συνεπως τα παραπονα στον ΟΕΜ που δεν συμορφώνεται στα ελαχιστα στανταρς επειδη θελει να πουλησει κατι με αρπαχτη αλα ελλήνικος επιχειρημάτιας που λενε στο Amurika! Hell Yeah!+1000Βλέπεις συσκευές με παρόμοιο hardware άλλες να πετάνε και άλλες να σέρνονται και να έχουν κάθε είδους πρόβλημα μόνο και μόνο γιατί η μιά εταιρία πρόσεξε το software ενώ η άλλη καθόλου, μόνο να κάνει boot. Και ενώ ο απλός χρήστης θέλει από μια συσκευή απλά να κάνει απλά την δουλειά του, "εμείς" τα "μεγάλα παιδιά" θέλουμε να έχουμε δυνατότητα root / unlock και xda support γιατί έτσι μας αρέσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 31, 2013 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 χαχαχαχαχαχαχαχααχα λειπει ο μαρτης απο την σαρακωστη ; απο τις λιγες φορες λεγομενα Mod πρεπει να μπουν στις ατακες.. Γιωργο εισαι ΠΟΛΥ φαουλ εδω. μην επιμενεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrew2129 Νοέμβριος 1, 2014 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2014 καλημερα αφου εψαξα το θεματακι για το δικο μου ταμπλετ (twister) απλως κατεβασε kingo root στον υπολογιστη και καντο root αμεσως μετα κατεβασε σε apk το play store και μεσω link2sd καντω προεγκατεστημενη εφαρμογη.. Αυτο ηταν ολο μπορεις πλεον να χαρεις το ταμπλετακι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Νοέμβριος 2, 2014 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2014 Εγώ δοξάζω το πλαίσιο πάντως να είναι καλά οι άνθρωποι. Εάν δεν υπήρχε αυτό εγώ δεν θα είχα δουλειά, τα πρώτα χρόνια της δραστηριότητάς μου ειδικά το 60% των πελατών μου φέρνανε pc και laptops από το πλαίσιο, απλά τώρα οι περισσότεροι πελάτες μου πατάνε εκεί μόνο για αναλώσιμα και γραφική ύλη και για τα υπόλοιπα ο κόσμος είναι περισσότερο υποψιασμένος.Πραγματικά πρέπει να είναι κάποιος εντελώς καινούριος στον χώρο για να πάρει είδος ή περιφερειακό πληροφορικής από εκεί, ειδικά δε εάν πάρει μάρκα Turbo-X (σε όλα τα είδη) μιλάμε για μεγάλο θύμα....Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι όλοι οι πελάτες που μου φέρανε κατά καιρούς Turbo-X Laptop (καμιά 200αριά) κατά καιρούς έχουνε χαλάσει όλα μα όλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.