Jump to content

αγορά ssd στα 100€

partsa

Recommended Posts

sata 2 εχω.

ενδεικτικα εβαλα το eshop.θα τον παρω απο το you.gr

λαθος παιδια. στο pc που θα μπει εχω sata3 (server στην υπογραφη)

γιατι?

Είναι πιο φτηνός και πιο γρήγορος :hehe:

Στην ταχύτητα βέβαια δεν θα καταλάβεις διαφορά. Κατά τη γνώμη μου όμως, παίζει ρόλο και η ΕΠΙΚΗ αξιοπιστία που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα οι SSD της samsung.

η ταχυττα αυτη 560m/s ειναι υπερβολικη εκτος αν θες να γεμισεις ενα δισκο αμεσως που εξυπηρετει ειναι καπως ασυνηθιστο να μεταφερεις 560μ το δευτερολεπτο αφου τετιο μεγεθος αρχειου μονο κατοπιν ηλεκτρονικης επεξεργασιας η γραφιστικης μακετας μπορει να συναντησεις...

δε μας νοιαζει αυτη η ταχυτητα, για τη 4k και 4k qd32 μιλαμε.

Lord έχεις μια περίεργη άποψη για τους σκληρούς και δεν ξέρω από που πηγάζει..

Μία οτι οι μεγάλοι σκληροί είναι στουμπωμένοι από τα τρισσεκατομμύρια bytes και χαλάνε εύκολα!!! τώρα με τον γρήγορο ssd και οτι είναι υπερβολή!!! χμμμμ...

πάρε τον 840 EVO ή τον 840 PRO και ενεργοποίησε το RAPID, θα δεις ταχύτητα τρελή!!!!

Κοίτα ταχύτητα που έχω τον PRO!

post-31563-1416078011,5732_thumb.jpg

Lord έχεις μια περίεργη άποψη για τους σκληρούς και δεν ξέρω από που πηγάζει..

Μία οτι οι μεγάλοι σκληροί είναι στουμπωμένοι από τα τρισσεκατομμύρια bytes και χαλάνε εύκολα!!! τώρα με τον γρήγορο ssd και οτι είναι υπερβολή!!! χμμμμ...

εκτος απο το να γεμισσεις ενα καινουριο δισκο εχεις μεταφερει 560mb/sec με τη μια? αυτο το λεω γιατι αυτη τη δυνατοτητα την πληρωνεις
πάρε τον 840 EVO ή τον 840 PRO και ενεργοποίησε το RAPID, θα δεις ταχύτητα τρελή!!!!

Κοίτα ταχύτητα που έχω τον PRO!

H ταχύτητα που έχεις δεν είναι του PRO. Είναι της μνήμης του υπολογιστή. Μην παραπληροφορείτε τον κόσμο.

κι όμως αν ο φίλος μας ασχολείται με το gaming,η γρήγορη ταχύτητα εγγραφής μπορεί να του φανεί χρήσιμη,μιας και πολλά παιχνίδια πλέον έχουν 12,18,εως και 30gb απαίτηση χώρου. :...:

κι όμως αν ο φίλος μας ασχολείται με το gaming,η γρήγορη ταχύτητα εγγραφής μπορεί να του φανεί χρήσιμη,μιας και πολλά παιχνίδια πλέον έχουν 12,18,εως και 30gb απαίτηση χώρου. :...:

Η ταχύτητα εγγραφής σε ένα παιχνίδι των 30Gb έχει αντίκτυπο μόνο στην εγκατάστασή του, η οποία θα γίνει γρήγορα μεν, μια φορά μόνο δε.

Από κει και πέρα, οι εγγραφές ενός παιχνιδιού (π.χ. τα saves της προόδου μέσα στο παιχνίδι) είναι μερικών Kb και δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ SSD και συμβατικού σκληρού.

Η ανάγνωση όμως παίζει μεγάλο ρόλο, γιατί κάθε φορά που αλλάζεις πίστα, σκηνικό κλπ, το παιχνίδι φορτώνει/διαβάζει textures πολλών Mb, και κατά συνέπεια ένας SSD με 500+ Mb/sec read θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από ο,τιδήποτε άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.