Jump to content

PC vs PS4&XBOXONE

Darap21

Recommended Posts

Τι είναι καλύτερο για GAME???

Τι δυνατότητες μπορούν να σου προσφέρουν οι νέας γενιάς κονσόλες...???

Αξίζει να σπαταλάς λεφτά στο PC για να λιώνεις στα GAMES...???

(Εαν υπάρχει κάποιο τόπικ που να αναφέρεται σε αυτά συγχωρέστε με αλλά δεν είδα κάτι..)

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Τι είναι καλύτερο για GAME???

Εξαρτάται τι παιχνίδια παίζεις και τι ευελιξία θέλεις να έχεις. π.χ. αν θες να παίζεις fps με χειρισμό ακριβείας από ποντίκι/πληκτρολόγιο τα pc είναι μονόδρομος. Αν παίζεις ράλι και ποδοσφαιράκια παίρνεις κονσόλα. Αν δεν έχεις 1000€ για αξιοπρεπές gaming pc, τότε πάλι πας σε κονσόλα. Υπάρχουν πολλά "αν" που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλήξεις.

Τι δυνατότητες μπορούν να σου προσφέρουν οι νέας γενιάς κονσόλες...???

Να βλέπεις ταινίες, να παίζεις παιχνίδια και να σερφάρεις. Δεν ξέρω αν προσφέρουν και άλλα.

Αξίζει να σπαταλάς λεφτά στο PC για να λιώνεις στα GAMES...???

Το gaming είναι φτηνή διασκέδαση, όπως και να το δεις (σε σχέση με εξόδους, σινεμά κτλ). Αν πάρεις κονσόλα θα χρυσοπληρώνεις τα games, αν πάρεις pc θα χρυσοπληρώνεις τις αναβαθμίσεις. (τέλος πάντων, μία ή άλλη σου έρχεται κατά τη γνώμη μου).

κονσολες

+ φτηνο κοστος αρχικης αγορας

+ οχι αναβαθμισεις οσπου να βγει το επομενο ( 6-7 χρονακια)

+ ευκολα μηχανιματα

- αυθεντικα παιχνιδια , αουτς 70 ευρο

- πληρωνεις για παιξεις ονλαιν , νομιζω ειναι γυρο στα 50ε τον χρονο

- ειναι κονσολα , οπως και να το κανουμε , δεν μπορεις να κανεις πολλα πραματα εκτος απο serfing , games και ταινιες

pc

+ ειναι pc , κανεις τα παντα

+ τα παιχνιδια ειναι πιο φτηνα , η ακομα καλυτερα , ειναι τζαμπα

- ενδεχομενος στα 6-7 χρονια ζωης της κονσολας , ο υπολογιστης να χρειαστει 2-3 αναβαθμισεις , μπορει ομως και καμια , αυτο εξαρτατε απο εσενα

- καει 2-3 φορες παραπανω ρευμα

ζυγιζεις και βλεπεις

νομιζω πως για εναν gamer , που γουσταρει να παιξει οτι παιχνιδι βγαινει , το pc ειναι κατα πολυ πιο συμφερουσα λυση

Κοίτα δεν καίγομαι για να πάρω PS4 απλά έχω χάσει λίγο την μπάλα με τα game...άλλοι λένε ότι το PS4 είναι καλύτερο και ανώτερο απο ένα PC GAME...και διαβάζω για τα port game που βγαίνουν στο PC και μπερδευτεί λίγο...Τώρα είμαι σε φάση να παραγγείλω άλλη μια AMD R9 290 και θέλω να ξέρω αν αξίζει να δώσω τα λεφτά στην κάρτα η στο PS4...

πιο πολυ ως δηλημα "ego" μου φαινεται , αλλα μην καθεσαι να σκασεις για αυτα .

ο οποιοσδηποτε λεει οτι πιστευει ,

ναι οντως αληθευει πως οι εταιριες βγαζουν τα παιχνιδια πρωτα σε κονσολες , οποτε τα ports τους ειναι καπως σαπια στα pc αλλα δες ποσα φοβερα games υπαρχουν για pc ... (μμο) TERa- AION- lineage - PoE , και τα επερχομενα του 2014 θα ειναι φοβερα , ειδικα αμα βγει το Blade and soul , που θα τα βρεις αυτα σε κοσνολες? .

Τελος σκεψου το εξης ,

εδωσες 400 ευρο για να παρεις την SAPPHIRE AMD R9 290 4GB GDDR5 , που η καρτα κανει το ps4/xb1 sex slaves ? και μετα θελεις να παρεις ps4 lol ?

εισαι ηδη μια χαρα φιλαρακι και δεν το ξερεις :p ουτε δευτερη r290 σου χρειαζετε , κρατα τα λεφτα

Οκ τότε θα μείνω με το PC...Αλλά γιατί δεν βγάζουν το Gran Turismo στο PC ρε γαμώτο...Θέλω πολύ να το παίξω...

για να σε κανουν να πληρωσεις 400 + 70 ευρο κερατιατικα φιλε .....

δυστηχος τα exclusive του υπολογιστη ειναι περιορισμενα μονο στην κατηγορια ΜΜΟ

οταν ο κοσμος αγορασει αρκετα ps4.xb1 ωστε τα studio να εχουν κερδος ? ? XD

τον ορισμο next gen ποτε δεν τον καταλαβα , με ποια κριτηρια ? δηλαδη αμα παιζει στις νεες κονσολες? μου φαινετε πολυ κουλο

παρολαυτα , νομιζω το black flag ειναι μια αρχη , το 14 βγαινει και το THIEF

Ούτε εγώ το κατάλαβα αλλα μάλλον είναι ψαρωτικό για να πουλήσουν της κονσόλες...Είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει μια εφαρμογή στο PC που μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του PS...Υπάρχει κάτι τέτοιο???

Aπο το 2014 με την Dell και την LG μπαίνουμε για τα καλα στην 4Κ εποχη. Αφηστε τις κονσολες να πασχιζουν στο sub HD.

Ναι, ναι...

Εν μέσω κρίσης θα αγοράσουμε 4Κ τηλεοράσεις/monitors και θα κάνουμε quad sli των 2000 ευρώ για να παίζουμε 4Κ... Εδώ πασχίζουμε για να έχουμε αναβαθμισμένο εξοπλισμό για να παίζουμε HD χωρίς κολλήματα...

Αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για σένα...

Ναι, ναι...

Εν μέσω κρίσης θα αγοράσουμε 4Κ τηλεοράσεις/monitors και θα κάνουμε quad sli των 2000 ευρώ για να παίζουμε 4Κ... Εδώ πασχίζουμε για να έχουμε αναβαθμισμένο εξοπλισμό για να παίζουμε HD χωρίς κολλήματα...

Αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για σένα...

...δεν αναφέρομαι στο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό!

Αν και ξέρω μερικούς που θα πάνε σε 4Κ μόνιτορ. Ισως και εγω, ισως.... αλλα στο εξωτερικο θα γινουν αναρπαστα! Μιλαω παντα για το 24 και 28 ιντσες που θα εχουν 1000-1300 ευρω.

Ούτε εγώ το κατάλαβα αλλα μάλλον είναι ψαρωτικό για να πουλήσουν της κονσόλες...Είχα διαβάσει κάπου ότι υπάρχει μια εφαρμογή στο PC που μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του PS...Υπάρχει κάτι τέτοιο???

emulator για ps one( και ps2) , και game boys , τρελλο καψιμο pokemon και final fantasy tactics στην οθονη του υπολογιστη XD

Iσχυει το FIFA 2014 στα PC ειναι ενα update του 2013 και οχι το νεο FIFA 2014 που ειναι στις κονσολες της νεας γενιας. Θα αντέξουμε ομως σε αυτη την φετινη απώλεια :p

Θα το παιξουμε του χρονου σε 4Κ με 60fps + ολα ULTRA.

Iσχυει το FIFA 2014 στα PC ειναι ενα update του 2013 και οχι το νεο FIFA 2014 που ειναι στις κονσολες της νεας γενιας. Θα αντέξουμε ομως σε αυτη την φετινη απώλεια :p

Θα το παιξουμε του χρονου σε 4Κ με 60fps + ολα ULTRA.

ναι! αν μας κανουνε την χαρη και μας δωσουν την edition του PS4/XBOX 1 και δεν την κτατησουν αποκλειστικα για εκει κανα 2χρονια :hehe:

απαραδεκτα πραγματα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.