andkokin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23, 2013 Σε όλα τα ελληνικά ιντερνετομαγαζα δε μπορω να βρω για αγορα άδεια για τα 7 ultimate σε 64 bit στα ελληνικά, καθότι τα 8 ειναι αυτα που πουλάνε τώρα.Βρίσκω μονο σε αγγλικά αλλα οικογενιακως δε τα θέλουμε.Θα μου πείτε υπαρχουν στο net όλες οι εκδόσεις και μαλιστα χωρίς κόστος, αλλα πείτε με μακακα πείτε με χαζό η οπως αλλιώς θέλετε, εγω όμως θελω να πληρώσω και να παρω γνήσιο το συγκεκριμένο λειτουργικό.Καμία ιδέα για το που να απευθυνθώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 23, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Στα ultimate αλλαζεις γλωσσα απο το windows update κατεβάζεις και την αλλάζεις απο πίνακα ελέγχου. Sent from my Pantoflini N7100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 23, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Εγώ πάντως βλέπω διαθεσιμότητα σε κάποιαΛειτουργικά Συστήματα (Σελίδα 2 από 2, Ταξινόμηση: Φθηνότερα) - BestPrice.grhttps://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata/m/38/Microsoft.html?order_dir=asc&page=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkokin Δεκέμβριος 23, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Στο μαγαζί που βρήκα την αγγλική έκδοση που κοστίζει κοντά στα 170€ μου είπαν οτι για να γινει η έκδοση ελληνική πρεπει να αγοραστεί έξτρα εαν βέβαια βρεθεί το multilingual pack με περίπου 150€ κόστος.Παει ψηλά πια αλλα και αν ακόμα πω οτι θελω να τα δώσω μπορει και να μη το βρω.Εσυ φίλε μου λες οτι ειναι ενσωματωμένο στα 7 και γινεται αλλαγή γλώσσας.Ειναι σίγουρο αυτό? Μήπως δε το ξέρει ο τεχνικός πωλητής στο κατάστημα; Και να πω εδώ οτι δε προσπάθησαν να μου πουλήσουν τίποτα και μάλλον άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο οτι θα τα βρούμε οπως και να "εχει" τα 7.Άκρη δε μπορω να βρω.Εαν κάποιος εχει τη συγκεκριμένη γνήσια έκδοση 64 bit των 7 ultimate ας το δει λίγο σας παρακαλώ το εαν αλλάζει απο αγγλικά σε ελληνικά.Και βέβαια παραμένει το αρχικό ερώτημα για το αν υπαρχει κάπου άδεια καινούργια για αγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkokin Δεκέμβριος 23, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Yanni ευχαριστώ, βρήκα στο λινκ 2-3 που δε τα είχα ψάξει αλλα εαν κρίνω απο τη διαθεσιμότητα μάλλον δε θα βρω κάτι.Αύριο πρωι παλι στο ψάξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 23, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Μήπως το ξέρει ο τεχνικός και πάει να τσεπώσει 150€ τζάμπα;Language packs - Microsoft Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkokin Δεκέμβριος 23, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Yanni ευχαριστώ.Νομίζω οτι ειναι σαφές οτι ακόμα και την αγγλική έκδοση να αγοράσω που υπαρχει διαθέσιμη θα μπορέσω να κατεβάσω μέσω του windows update το ελληνική γλώσσα και όλη η επικοινωνία με τα 7 θα ειναι στα ελληνικα ( μενού, κείμενα διαλόγου, βοήθεια) σαν να είχα αγοράσει την ελληνική έκδοση εξαρχής.Το κατάλαβα καλα yanni;Μάλλον περιπτωση άγνοιας υπαρχει και όχι αρπαγής 150€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 23, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Είναι σίγουρο ότι τα ultimate κατεβάζοντας το σχετικό language pack τα κάνεις ό,τι γλώσσα θεςδωρεάν Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 23, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Yanni ευχαριστώ.Νομίζω οτι ειναι σαφές οτι ακόμα και την αγγλική έκδοση να αγοράσω που υπαρχει διαθέσιμη θα μπορέσω να κατεβάσω μέσω του windows update το ελληνική γλώσσα και όλη η επικοινωνία με τα 7 θα ειναι στα ελληνικα ( μενού, κείμενα διαλόγου, βοήθεια) σαν να είχα αγοράσει την ελληνική έκδοση εξαρχής.Το κατάλαβα καλα yanni;Μάλλον περιπτωση άγνοιας υπαρχει και όχι αρπαγής 150€.Σε Windows 7 Enterprise πάντως λειτουργεί μια χαρά. Εφόσον και τα Ultimate υποστηρίζονται θα λειτουργεί και εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkokin Δεκέμβριος 23, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Ευχαριστώ παιδια, πολύτιμη η βοήθεια σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Δεκέμβριος 24, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Κανονικα, και ο κάθε χρηστης μπορει να δουλευει σε οποια γλωσσα θελει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkokin Δεκέμβριος 24, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Οριστικοποιήθηκε μέσω Microsoft αυτό που μου ειπε ο yanni.Καλά Χριστούγεννα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.