FANISTELROOY Ιούλιος 5, 2014 #441 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Δεν μπορεις να παιζουν ταυτοχρονα και windows 7 και τα features των NAS.Bαλε windows 7 και κανε οτι θες με τον κλασσικο τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιούλιος 5, 2014 Author #442 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Ποια features του Synology?Όλα γίνονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrrsppzgl Ιούλιος 5, 2014 #443 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Ποια features του Synology?Όλα γίνονται!Με ενδιαφέρει:1) Διαχείριση μέσω web interface2) smb shares3) δικό μου cloud4) κατέβασμα torrents και άλλων αρχείων5) media player6) back up photos to flickrΑυτά για αρχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrrsppzgl Ιούλιος 5, 2014 #444 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Δεν μπορεις να παιζουν ταυτοχρονα και windows 7 και τα features των NAS.Bαλε windows 7 και κανε οτι θες με τον κλασσικο τροπο.Ποιος είναι ο κλασικός τρόπος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Ιούλιος 5, 2014 #445 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Δεν μπορεις να παιζουν ταυτοχρονα και windows 7 και τα features των NAS.Bαλε windows 7 και κανε οτι θες με τον κλασσικο τροπο.αν τα στησει πανω σε vm γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 5, 2014 #446 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Ποιος είναι ο κλασικός τρόπος;Eννοω οπως το κανεις στα windows, πχ torrent με utorrent κλπ.αν τα στησει πανω σε vm γινεται.Καλα ετσι κανει οτι θελει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrrsppzgl Ιούλιος 5, 2014 #447 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 αν τα στησει πανω σε vm γινεται.Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου, αλλά δεν ξέρω την διαδικασία. Ακόμα, η μνήμη αρκεί για αυτή την διαδικασία; Η ταχύτητα στην μεταφορά αρχείων θα περιορίζεται από το vm; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 5, 2014 #448 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Παρε αλλα 4GB να εισαι κομπλε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Ιούλιος 5, 2014 #449 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Βέβαια παίζει ρόλο και τι nas θες και επειδή το n54l έχει ecc μνημη εγώ θα πήγαινα σε freenas με zfs (τα 8 gb+ ειναι απαραιτητα).δεν θα έκανα αυτό media player άλλα θα του έβαζα το plex plugin και θα streamara παντού.για media payer πάρε ένα raspi και βάλτου xbmc με plexbmc και είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Ιούλιος 6, 2014 #450 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ούτε το έχω ψάξει δουλεύει κανονικά xpenology και xbmc-openelec ταυτόχρονα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Ιούλιος 6, 2014 #451 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Ξερει κανεις πως θα επικοινωνησω με το amazon.es δεν βγαζω ακρη με τα ισπανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούλιος 6, 2014 #452 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 ^ Google Translate Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Ιούλιος 6, 2014 #453 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Επειδή θέλω και γώ να μπορεί κατά προτίμση να λειτουργήσει σαν media pc μήπως είναι προτιμότερο να τρέξω ubuntu server/windows server/FreeBSB ? Και πάνω σε αυτό μέσω VM να τρέχω ένα κανονικό λειτουργικό για να έχω HTPC/Web browsing δυνατότητες. ZFS μπορώ να έχω σε linux ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eicr Ιούλιος 7, 2014 #454 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Αφού μπεις στο chat του Ισπανικού μιλάς στα αγγλικά. Εμένα μου την είχανε φέρει και έκανα τις μεταφράσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
auteur Ιούλιος 10, 2014 #455 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 (edited) τι υπαρχει για να χωρεσουν 2 δισκοι στο επανω μερος του hp microserver οπου βρισκεται η 5.25" θεση του cdrom/dvd?αυτα Nexus DoubleTwin Hard Drive δεν υπαρχουν πλεον για αγορα εκτος αμερικης.κατι αλλο και οικονομικο;θα χρειαστω και καλωδιο esata>sata για τον 6 δισκο; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 10, 2014 από auteur τυπογραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auteur Ιούλιος 11, 2014 #456 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Υπαρχει κ καποιο λίνκ/guide για όλη την διαδικασία που χρειάζεται το XPEnology (custom firmware, κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούλιος 11, 2014 #457 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 How to install XPEnonogy Link to comment Share on other sites More sharing options...
auteur Ιούλιος 11, 2014 #458 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 How to install XPEnonogythanksαλλα ειναι παλιο το guide.. διαβασα οτι το release του nanoboot ειναι καλυτερο απο αυτο του gnobot και μπορεις να κανεις update στο τελευταιο dsm, Synology DSM 4482 (Gnoboot to NanoBoot) - CyanLabsτωρα ψαχνω το custom firmware (και πως το εγκαθιστω), που ενεργοποιει τον 6 δισκο στο n54l..και αν υπαρχει καποιο guide που να γινεται κατευθυαν με το release του nanoboot..στο xpenology forum τα εχουν λιγο μπερδεμενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 14, 2014 #459 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Παιδιά, έπεσε στα χέρια μου ένας παλιός celeron@2,66 με μητρική αγνώστων στοιχείων, 256 ram με σπασμένο bracket της ψύκτρας. Αξίζει τον κόπο να το φτιάξω Nas ή θα είναι πολύ αδύναμος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 14, 2014 #460 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 υπερβολικά αδυναμος. Σκεψου οτι καποια NAS ειναι με core 2 Duo. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts