Vagos-11- Απρίλιος 29, 2014 #381 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Παιδια εχει απο την τεταρτη που πληρωσα τον microsrever στο amazon.es και ακομα δν το εχει στειλει!!τι παιζει;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 29, 2014 #382 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Σου ειπε οτι δεν το εστειλε? Κανει και 10-15 μερες να σου ερθει, ισως κ παραπανω, αν ειναι απλη αποστολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Απρίλιος 29, 2014 #383 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Εβγαζε οτι δεν το εστειλε!αλλα πριν λιγο εβγαλε οτι θα ναι στις 9 του μηνα εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 29, 2014 #384 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2014 Tα λεφτα στα παιρνει μονο οταν το στειλει. Επισης οταν το στειλει στο mail αναφερεται τροπος αποστολης, εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης και tracking number αν υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auteur Μάϊος 3, 2014 #385 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 ΚαλημέραΘα ήθελα να μου προτεινεται λίνκ για εγκατάσταση XPEnology σε hyperv Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 3, 2014 #386 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 (edited) Αυτό συμβαίνει επειδή το router σου "ρίχνει" το arp entry αν δει ότι δεν μπορεί να επικοινωνήσει με μια συσκευή μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα.Χρειάζεσαι να πεις στο router ότι το synology είναι μόνιμα συνδεδεμένο, παρόλο που δεν είναι.Στο openwrt, αυτό γίνεται με το πακέτο "ip" και μερικές εντολές στο /etc/rc.local για να τις εκτελεί το router σε κάθε restart.sleep 10/usr/sbin/ip neigh change 192.168.1.2 lladdr 00:01:02:03:04:05 nud permanent dev br-lan/usr/sbin/ip neigh add 192.168.1.2 lladdr 00:01:02:03:04:05 nud permanent dev br-lanΑντίστοιχα γίνεται και σε speedtouch αν πειράξεις το user.ini και προσθέσεις τις αντίστοιχες εντολές.Tελικα αλλαξα παροχο, πηγα plusnet απο sky που σε αφηνει να βαλεις το δικο σου μοντεμ-ρουτερ, σε αντιθεση με το sky.Μου εστειλαν ενα technicolor/Thomson modem-router, οποτε ειπα να δοκιμασω αυτες τις ρυθμισεις. Στην τελευταια παραγραφο σου λεει τι πρεπει να προσθεσεις στο user.ini για το arp. Προς το παρον δειχνει να δουλευει.:big_boss::big_boss:uTorrentΥπαρχει περιπτωση να μπορεσει να δουλεψει το uTorrent στο xpenology?Eδω λεει οτι γινεται αλλα με intel cpuhttp://forum.synology.com/enu/viewtopic.php?f=38&t=79196Βασικα δεν μου αρεσει το download station, και ψαχνω καποιο εναλλακτικο. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2014 από FANISTELROOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 3, 2014 Author #387 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Να βάλεις το transmission που μπορείς να το βλέπεις απευθείας από παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάϊος 3, 2014 #388 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Tελικα αλλαξα παροχο, πηγα plusnet απο sky που σε αφηνει να βαλεις το δικο σου μοντεμ-ρουτερ, σε αντιθεση με το sky.Μου εστειλαν ενα technicolor/Thomson modem-router, οποτε ειπα να δοκιμασω αυτες τις ρυθμισεις. Στην τελευταια παραγραφο σου λεει τι πρεπει να προσθεσεις στο user.ini για το arp. Προς το παρον δειχνει να δουλευει.:big_boss::big_boss:uTorrentΥπαρχει περιπτωση να μπορεσει να δουλεψει το uTorrent στο xpenology?Eδω λεει οτι γινεται αλλα με intel cpuhttp://forum.synology.com/enu/viewtopic.php?f=38&t=79196Βασικα δεν μου αρεσει το download station, και ψαχνω καποιο εναλλακτικο.Θέλεις να κανείς κάτι συγκεκριμένο που ξέρεις ότι γίνεται με transmission,utorrent και όχι με το download station ή είναι θέμα αισθητικής;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάϊος 3, 2014 #389 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Θέλεις να κανείς κάτι συγκεκριμένο που ξέρεις ότι γίνεται με transmission,utorrent και όχι με το download station ή είναι θέμα αισθητικής;Sent from my Nexus 4 using TapatalkΤο βασικότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι το καταπληκτικό web ui του μtorrent, που ειδικά με την προσθήκη rss feeds γίνεται το πιο εύκολο εργαλείο για torrents. Απλά το ψάξιμο τέρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avpap Μάϊος 3, 2014 #390 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 RSS feeds δέχεται και το download station. Showrss.info + download station και δεν ξανά ψαχνεις για κανένα καινουριο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 3, 2014 #391 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Βασικοτερα λογω συνηθειας το θελω, αλλα και επειδη νομιζω εχει περισσοτερες επιλογες. Πχ θελω να βλεπω τη συνολικη ταχυτητα του download σε γραφημα ανα 1 δευτερολεπτο.Θελω να μπαινουν σε λιστα και να φαινονται απο το νεοτερο στο παλιοτερο. Θελω πχ να ρυθμισω να σβησει το μηχανημα οταν τελειωσει ενα download. Kαι αλλα διαφορα που δεν μου ερχονται τωρα. Και επειδη ξερω ακριβως πως γινονται στο utorrent, ρωταω αν υπαρχει ευκολος τροπος να μπει, ωστε να γλυτωσω το ψαξιμο.Να βάλεις το transmission που μπορείς να το βλέπεις απευθείας από παντου.Απο εδω;http://forum.synology.com/enu/viewtopic.php?f=38&t=14773 Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Μάϊος 3, 2014 Author #392 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2014 Πήγαινε package center / settings και βάλε additional source το http://packages.synocommunity.comΜετά θα στο εμφανίσει διαθέσιμο για εγκατάσταση στην κατηγορία community. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auteur Μάϊος 5, 2014 #393 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2014 Για να κανουμε scrubbing data στο DSM χρειάζεται να έχουμε ελευθερο χώρο ή δεν παιζει ρόλο; Γιατι εχει μονο 10gb ελεύθερα.. Γενικά για το raid ειναι καλύτερο να έχουμε αρκετό free space ή δεν παιζει ρόλο για την υγεία του array; (Η απόδοση μου ειναι αδιάφορη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάϊος 12, 2014 #394 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2014 58 and counting. :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 12, 2014 #395 Κοινοποίηση Μάϊος 12, 2014 58 and counting. :yes4:Εγώ το κλείνω λόγω κατανάλωσης.Sent from my Migato GT-N7105 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auteur Μάϊος 13, 2014 #396 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Αν το κλείνεις ανοίγεις συχνά κατάπονεις τους δισκους περιςςοτερο απο οτι αν ηταν 24/7 ανοιχτό. Ειχε και ενα ωραίο άρθρο (στατιστικό) ενός data center (νομιζω της google) οπου ανέφερε οτι η θερμοκρασία των δίσκων δεν παιζει ρόλο για την καλή τους λειτουργία. Πάντα βεβαια μεςα στα λογικά πλαίσια θερμοκρασίας που αναφέρουν οι κατασκευαστές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LABROS Μάϊος 13, 2014 #397 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Εγώ το κλείνω λόγω κατανάλωσης.Sent from my Migato GT-N7105Για πόση κατανάλωση μιλάμε φίλε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Μάϊος 13, 2014 #398 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 Για πόση κατανάλωση μιλάμε φίλε μου?Στο δικό μου setup είχα καταγράψει την κατανάλωση εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 13, 2014 #399 Κοινοποίηση Μάϊος 13, 2014 (edited) Αν το κλείνεις ανοίγεις συχνά κατάπονεις τους δισκους περιςςοτερο απο οτι αν ηταν 24/7 ανοιχτό. Ειχε και ενα ωραίο άρθρο (στατιστικό) ενός data center (νομιζω της google) οπου ανέφερε οτι η θερμοκρασία των δίσκων δεν παιζει ρόλο για την καλή τους λειτουργία. Πάντα βεβαια μεςα στα λογικά πλαίσια θερμοκρασίας που αναφέρουν οι κατασκευαστές. https://www.google.com/green/efficiency/datacenters/ One of the simplest ways to save energy in a data center is to raise the temperature. It’s a myth that data centers need to be kept chilly in order for the equipment to run properly. By turning the thermostat up to 80 degrees and encouraging our data center employees to wear shorts, we eliminate the need for energy-intensive air conditioning on the server floor. Αυτο ομως δεν λεει οτι δεν θα χαλασει ο δισκος απλα οτι ειναι ποιο efficient Οι δισκοι τους χαλανε για πλακα με τετοιο φορτο που εχουν http://www.datacenterknowledge.com/archives/2008/05/30/failure-rates-in-google-data-centers/ http://www.thewhir.com/blog/googles-study-of-100000-hard-drives-shows-that-disk-failure-is-nearly-impossible-to-predict Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13, 2014 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 14, 2014 #400 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2014 εγώ το qnap μου πάντως είναι ζήτημα να το έχω αφήσει κλειστό μία εβδομάδα συνολικά στα 2μιση χρόνια που το έχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts