Jump to content

Αγορά gaming pc με 850 ευρώ

Happy.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός gaming pc μαζί με ΟΘΟΝΗ (να περιλαμβάνεται οθόνη μέσα στο budget), όπως λέει και ο τίτλος . Είμαι καινούριος στο forum και είδα ότι υπάρχουν πολλοί ειδικοί εδώ και θα ήθελα την βοήθειά τους.

1) Η σύνθεση θέλω να γίνει από το skroutz για να έχω τα καλύτερα αποτελέσματα

2) Τα λεφτά που διαθέτω είναι 800-850 ευρώ (το μέγιστο 850)

3) Θέλω να περιλαμβάνεται SSD

4) Βάλτε μου σκληρό δίσκο 500gb για εξοικονόμηση χρημάτων , δεν με πειράζει

5) Πείτε μου και περιφερειακά αλλά να μην περιλαμβάνονται στην τελική σύνθεση (δηλαδή να είναι εκτός των 850 ευρώ)

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σε INTEL

Asrock H87 Pro4 Asrock H87 Pro4 | Skroutz.gr 70e

Intel Core i5-4570 Intel Core i5-4570 Box | Skroutz.gr 175e

Kingston HyperX Black 8GB DDR3-1600MHz Kingston HyperX Black 8GB DDR3-1600MHz | Skroutz.gr 74e

Western Digital Caviar Blue 1TB Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ | Skroutz.gr 57e (ο 500άρης έχει 50e)

Kingston SSDNow V300 120GB Kingston SSDNow V300 120GB w/Adapter | Skroutz.gr 77e

XFX ProSeries 550W Core Edition XFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr 60e

κάρτα γραφικών r9 270x ~200e

Gigabyte Radeon R9 270X 2GB Battlefield 4 Limited Edition (GV-R927XOC-2GD-GA) | Skroutz.gr

Asus Radeon R9 270X 2GB DirectCU II | Skroutz.gr

THERMALTAKE COMMANDER MS-I USB3 THERMALTAKE VN400A1W2N COMMANDER MS-I USB3.0 BLACK - - CASES - 48e

LG 23EA63V LG 23EA63V | Skroutz.gr 160e

σύνολο 921e

*αν βάλεις i5 4440 (163e) και το 500άρη σκληρό πας στα 902e αλλά δεν πιστεύω να αξίζει χωρίς οπτικό μέσο

συν 15e ένα recorder αν χρειάζεσαι

Σε AMD

AMD FX-8320 AMD FX-8320 | Skroutz.gr ~140e

Asus M5A97 R2.0 Asus M5A97 R2.0 | Skroutz.gr ~78e

Σύνολο 894e με το 1Τb σκληρό συν 15e ένα οπτικό

Γενικά μπορείς να κόψεις από μητρική ~15-20e και από μνήμη ~35e, αλλά δεν νομίζω ν'αξίζει.

Αν εννοείς αν έχει ενσωματωμένη ασύρματη κάρτα στη μητρική όχι, καμία απ'τις δυο δεν έχει απ'αυτές που σου πρότεινα ( intel και amd).

Το router/modem μου είναι TP-LINK.

Μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε εταιρεία θέλεις. Τα δυο που θα σου βάλω είναι TP-Link επειδη είμαι ευχαριστημένος απ'τα προϊόντα της γενικά.

USB : TP-LINK TL-WN722N 150MBPS HIGH GAIN WIRELESS N USB ADAPTER - WIRELESS -

PCI-E : TP-LINK TL-WN881ND 300MBPS WIRELESS N PCI EXPRESS ADAPTER - WIRELESS -

Μια χαρά είναι είναι οι μνήμες, απλά να προτιμάς η ψήκτρα στις μνήμες να είναι με χαμηλό προφίλ, αν αργότερα βάλεις άλλη

ψήκτρα στον επεξεργαστή (εξαρτάται και από το μέγεθος της) για να μην σε δυσκολεύει στο βάλε/βγάλε τις μνήμες.

Σε κάρτα γραφικών η gigabyte είναι μια χαρά έχει και 3 χρόνια εγγύηση, αν πας και στην 270x έχεις και το battlefied 4 δώρο.

Gigabyte δεν έχει τύχει να δοκιμάσω/πάρω σε μηχάνημα μου, περισσότερο κινούμαι προς asus, μετά his/msi και τέλος

sapphire(η sapphire μια χαρά είναι αλλά εγώ προσπαθώ να την αποφεύγω)

Απλά οι μνήμες που σου είπα έχουν περισσότερα MHz . Δεν πρόκειται να τις βγάζω/βάλω συχνά . Εσύ πιες προτείνεις

Από τροφοδοτικό λέω να πάρω αυτό https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html πια η γνώμη σου ;

Πες μου και περιφερειακά ( windows , ποντίκι , πληκτρολόγιο ) , να είναι καλά και σε λογικές τιμές.

Τελικά θα αγοράσω αυτό TP-LINK TL-WN722N 150MBPS HIGH GAIN WIRELESS N USB ADAPTER - WIRELESS -

Ποια από τις δύο είναι η σωστή που πρέπει να αγοράσω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522975 ή http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523159

Μια χαρά είναι οι μνήμες.

Αν θες σε παραπάνω watt πήγαινε εδώ XFX ProSeries 650W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr αλλά ανεβαίνεις σε τιμή,

για το συγκεκριμένο THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W CM 87+ PSU - -

δεν ξέρω να σου πω σίγουρα, αλλά καλό πρέπει να είναι, περίμενε να σου πει και κάποιος άλλος.

Πληκτρολόγιο ποντίκι κινήσου σε logitech.

Σε μητρική πήγαινε σ'αυτήν ASUS M5A97 R2.0 - -

Στο skroutz αυτές που βρήκες είναι αυτές με cl9 http://www.gskill.com/en/product/f3-2133c9d-8gxl

ενώ στο eshop είναι αυτές με cl11 RipjawsX -F3-17000CL11D-8GBXL - G.SKILL DDR3 Memory

Έχει σε προσφορά αυτές στα 69e G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT - RAM - αν βάλεις τον κωδικό της εικόνας.

windows 7 χρησιμοποιώ, το προτιμάς στον καθένα είναι διαφορετικό.

post-29341-1416077996,8733_thumb.jpg

εκεί που συμπληρώνεις την φόρμα παραγγελίας, έχει ένα κουτάκι που γράφεις τον κωδικό ή παρ τους τηλέφωνο και πες τους ότι θέλεις να βάλεις τον κωδικό έκπτωσης για τις μνήμες.

Ωραίο αυτό το κόλπο σε ευχαριστώ πολύ. Δηλαδή συμφέρει να τις πάρω και με το παραπάνω μάλιστα

Ξέχασα να σε ρωτήσω άμα θα χρειαστώ σύστημα ψύξης για τον επεξεργαστή.

Αν ναι θα μπορούσες πες μου ένα

Μια χαρά είσαι και με το καλό να στήσεις το μηχάνημα. Όταν με το καλό θα κάνεις overclock στο σύστημα σου (στις ρυθμίσεις θα σε βοηθήσουν

και τα παιδιά που έχουν amd) βάζεις αυτήν, την έχουν δουλέψει αρκετοί CoolerMaster Hyper 212 EVO | Skroutz.gr αλλά εδώ θα πρέπει

να προσέξεις αυτό που σου ανέφερα με τις ψηλές μνήμες, λογικά μ'αυτήν θα σου καλύψει το ένα slot.

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις αν αργότερα βάλεις κι άλλο ένα ζεύγος, θα βγάλεις το fan από την ψήκτρα του επεξεργαστή, θα κουμπώσεις τη μνήμη και

θα προσαρμόσεις το fan με λίγη προσπάθεια λίγο πιο ψηλά.

Διάβασε και αυτό εδώ http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/ti-psyxtra-na-valw-129855.html

Για υδρόψυξη που αναφέρει ο φίλος δεν έχω ασχοληθεί, αν θες να βάλεις θα σου πουν οι υπόλοιποι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.