Jump to content

Συνδεονται μονο 16 ατομα μεσω wifi

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα. Θα το πω οσο πιο απλα μπορώ :p

Στη καφετερια βάλανε forthnet και το ρούτερ ειναι ενας της ZTE το θεμα ειναι οτι συνδέονται μεσω wifi συγκεκριμενος αριθμος ατόμων.

Εχθες πχ δεν μπορουσε να συνδεθει κανεις στο ρουτερ παρα μόνο οι πρώτοι 16 που συνδέθηκαν.

Με ενα access-point οπως αυτο : TP-LINK TL-WA801ND 300MBPS WIRELESS N ACCESS POINT - WIRELESS - θα μπορουν να συνδεθουν παραπάνω ατομα?

Ειναι ευκολο στην εγκατάσταση του?

Το address lease του dhcp το έχετε δεί μήπως απλά έχει όριο στις ip που δίνει απο κάποιο λάθος;

Βέβαια και zte ασύρματο για 16 συσκευές δεν νομίζω να την παλεύει και πρέπει να έχετε θέματα.

Έχω βάλει 2 τέτοια TP-Link σε μια υπηρεσία και την παλεύουν άνετα. Τα δουλεύω και POE.

Βέβαια δε συνδέονται πολλοί χρήστες πάνω. Καμια 10αριά.

δεν το κοίταξα καν.

Το Tp Link είναι ευκολο στην εγκατάσταση? μετα θα πρέπει να απενεργοποιήσω το wifi του ΖΤΕ?

Όχι μπορείς να έχεις και τα δύο παράλληλα. Απλά πρέπει είτε να απενεργοποιήσεις το DHCP στο ένα απο τα δύο είτε να βάλεις διαφορετικό range στο καθένα.

επειδη ειμαι λιγο αμπαλος με τα δικτυα διαφορετικο range τι εννοεις? απο το wifi?

Στο DHCP εννοει να μην δινει ο ενας τις ip του αλλου.

Εγω αν ηθελα τοσους πολλους clients παντως θα πηγαινα σε κανενα mikrotik ap.

επειδη δεν κατάλαβα τίποτα αμα βαλω το access point θα ξερμπερδέψω ή να μην το αγοράσω καθολου και να μιλησω με 4net μηπως και μπορεσουν να μου δώσουν ενα αλλο router

το πηρα!

σαν access point θα το συνδεσω? bridge? τι φάση?

Σαν AP αν το συνδέσεις με καλώδιο στο ZTE, σαν "bridge" αν το συνδέσεις ασύρματα

Στο πτελευταίο βήμα του Wizard σιγουρέψου ότι έχεις επιλέξει DHCP Server Disabled και δώσε του μια IP στο ίδιο subnet με αυτή του ZTE.

Λογικά το ZTE έχει 192.168.1.1, δώσε στο TP-Link την 192.168.1.250 / 255.255.255.0

λοιπον ναι το ZTE εχει 192.168.1.1

το tp link έχει 192.168.0.254

το θέμα ειναι οτι αρνείται να μπείς στο interface του tp link μεσω του Η/Υ της καφετέριας ή του κινητου..

Τι κανω λάθος?

λοιπον ναι το ZTE εχει 192.168.1.1

το tp link έχει 192.168.0.254

το θέμα ειναι οτι αρνείται να μπείς στο interface του tp link μεσω του Η/Υ της καφετέριας ή του κινητου..

Τι κανω λάθος?

άλλαξε του τη διεύθυνση του TP στο subnet του zte (192.168.1.0/24)

είσαι σε άλλο subnet γι αυτό δεν μπορούνε να μιλήσουν οι συσκευές

Κούμπωσε ένα PC απευθείας πάνω του με ένα καλώδιο Lan. Αφού το στήσεις το συνδέεις στο modem και το βλέπεις στην καινούρια του IP

Εβαλα στο ΤΡ disable DHCP server τωρα τα υπολοιπα μεσα απο το ΖΤΕ δεν μπορω να τα βρω...

Οποτε αν μπορει καποιος να με καθοδηγησει θα το εκτιμουσα :giveup:

Εδω,

άλλαξε του τη διεύθυνση του TP στο subnet του zte (192.168.1.0/24)

είσαι σε άλλο subnet γι αυτό δεν μπορούνε να μιλήσουν οι συσκευές

αυτο πρεπει να κανεις.

Που ακριβως βρισκεται αυτο γιατι δεν το βρηκα στο interface του ΤΡ

Δεν εχω ιδεα δυστυχως απο δικτυα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.