Jump to content

Δικτυο με 2 pc! Βοηθεια!

fanisk

Recommended Posts

Παιδες θελω να συνδεσω το δικο μου pc με του αδερφου μου...

P4C800 Deluxe για μενα

A7N8X-E για τον αδερφο μου...

Οπως ειδα και οι δυο εχουμε onboard καρτες δικτυου...

Αρα!

1.Χρειαζομαι αντεστραμμενο καλωδιο utp...σωστα?????

2,Ακουσα πως πιανεις καλυτερες ταχυτητες με hub...αληθευει?????Κ αν ναι ποιο να παρω?????

Θα τα συνδεσουμε βασικα για το internet, αλλα και για ανταλλαγη αρχειων και games...

Υστερα στον wizard(εγω XP PRO αγγλικα, o bro XP Ελληνικα) θα μπουν μονες τους οι ρυθμισεις?????

Βοηθηστε πλιζ!!!!!

α) Σωστα

β) Το διιο κανει. Βαζωντας ενα Hub η Switch ανεβαζεις την επεκτασιμοτητα του δικτυου.

γ) Αν κ οι 2 εχετε Pro ολα θα γινουν αυτοματα. Αν υπαρχουν Home..θα παιδευτεις !

Την επεκτασιμοτητα?????Οχι Γιαννη δεν θελω να βαλω αργοτερα πανω αλλο pc...με ενδιαφερει να εχω οσο πιο μεγαλη ταχυτητα γινεται!!!!!

Εγω εχω Pro...ο αδερφος μου πρεπει να εχει τα Home γμτ...

Παιδες μια απο τα ιδια με το αλλο παιδι στο αλλο θεμα του λινκ...

Εβαλα τις ρυθμισεις του trendy, το καλωδιο ειναι ενα 10m απο το HAC..tp crossed cat.5

κ εχω Zone Alarm Pro...τι να κανω τελικα?????

Επισης μου βγαζει αυτο!

MSHome is not accesible.U might not have permission to use this network resource κλπ...

Βασικα δες αν εχεις το ιδιο ονομα και στα 2 πσ για το δικτυο σου, πιγαινε στο network connections και δες αν τα ΙΡ ειναι διαφορετικα μεταξυ τους. Δοκιμασε αυτα, κλεισε το firewall. Aaa κατι αλλο, οταν δεις το ΙΡ του αλλου υπολογιστη πηγαινε στο start>run. ping(keno) -t(keno)ip adress να δεις αν ο ενας βλεπει τον αλλο.

ο οδηγος τα καλυπτει ολα τα θεματα σε ενα Lan 2 Pc και μοιρασμα αρχειων και μοιρασμα Internet (ICS) . Κλεισε το firewall ή δεν ξερω εαν εχει να περνει κανονες το firewall που χρησιμοποιεις ορισε ενα κανονα να επιτρεπονται τα παντα σε αυτο το δικτυο .(Μεσω του panda παντως ετσι τα καταφερα )

Παιδες ακομα εχω προβλημα...

Λοιπον, οποτε ανοιγουμε τα pc ο ενας βλεπει τον αλλο, βλεπουμε τα shared docs κλπ..

Στο pc του αδερφου μου εχει δημιουργηθει και το εικονιδιο της συνδεσης που μοιρασα εγω...

Και ενω ειναι connected ο IE6 δεν ανοιγει...ειναι σαν να μην ειναι online ο bro..

Τι να κανω?

Στο ZAP στο tab Firewall εβαλα και το "Marios"(195,168,0,1-195,168,0,254 IP RANGE TRUSTED)

Αρα στο ZAP του αδερφου μου θα πρεπει να βαλω και "Fanis"(195,168,0,1-195,168,0,254 IP RANGE TRUSTED)?????

Τι να κανω ρε παιδες?????

Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι ο αδερφος μου ενω το εικονιδιο λεει connected ειναι σαν να μην εχει internet..Βοηθειααααααααααα:bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.