Jump to content

Α64 3200+ S 939

gfa3

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 14:57]

έχω αρχίσει και ψήνομαι για έναν 3200+ socket 939 αλλά το θέμα είναι η μητρική....ΜSI K8N Neo2 ??

Την απάντησή μου την ξέρεις. EPOX! :devil:

Και τα δυο πολυ καλα mobo παντως με την epox ναχει ισως λιγοτερες ασυμβατοτητες με μνημες,αλλα και το msi πολυ σταθερο

@zyx

πότε βρε Θοδωρή? μέσα οκτωβρίου λέγανε οτι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στε ξεωτερικό - για ελλάδα δεν το συζητάω καν - αλλά δεν έχουμε δει ούτε ενα review ακόμα,μόνο κάτι λίγες photo

@vdeseris

κλασσικά αμετανόητος! :p:whip: :whip: :whip:

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Χθες, στις 23:46]

Βαγγέλη.... νομίζω θα πάμε μαζί να πάρουμε τον s939 3200+.... Περιμένω να έρθει και θα αποχωριστώ τον 754...

Θα πρεπει να ξερεις ομως οτι εχω πολυ καλο "χερι" στα steppings οποτε θα παρω μαλλον το καλυτερο :D

Αρχική απάντηση από vdeseris

Πάντως είναι πανέμορφο... :inlove:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=43177&page=1&pp=25

Μονο να μην ειχε αυτο το πρασινο χρωμα.....κατα τα αλλα πολυ "καθαρη" κατασκευη με χωρο στο σοκετ . Αν ανεβαινει καλα μαλιστα.....τοτε :inlove:

Αρχική απάντηση από ea6gka

I will suggest NOT to buy this board..

Ριχτα και μην τα κρυβεις!

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 15:25]

μα δεν το ειπα εγω , αυτος που το αγορασε , πανε στην 2η σελιδα να δεις

Χωρίς να το δικαιολογήσει βέβαια...

Εχει δικιο ο ea6gka ρε παιδια. Ολο το thread "θαβει" την epox. Αυτοι που την υπερασπιζονται ΔΕΝ την εχουν κι αυτοι που την εχουν ΔΕΝ την υπερασπιζονται!! Τι να πεις...

Μακαρι να εβγαινε καλη η μητρικη... δυστυχως οταν το καλυτερο σχολιο που γινεται ειναι "καθαρο design", "ομορφη μητρικη" δεν πας πουθενα!! Ας ειναι τουλαχιστον καλυτερη (...+ φτηνοτερη) απο την MSI. Παντως η "γνωστη-καλη" ΕΡΟΧ δεν ειναι.

Πολύ :OT: το κάναμε. Εγώ την ΕPOX την πρότεινα για πλάκα επειδή έχω κόλλημα με τις μητρικές της. Εννοείται πως πρέπει να περιμένει για nForce4...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι, αφου ολες τα νεα dimms εχουν προδιαγραφες για 2.9ν (pc4000 +) οι μητρικες σταματουν τα βολτ στα 2.85 :wall: :wall:

Ειναι ή δεν ειναι μαμακια?

Εκπληξη μου προκαλει παντως το γεγονος οτι ο 3200+ σε καποια τεστ εχει τις ιδιες επιδοσεις (και καπου και πιο γρηγορος) απο τον fx-53

Πηρατε χαμπαρι κατι λοξο που δεν το ειδα εγω?

Αρχική απάντηση από gfa3 [Σήμερα, στις 15:42]

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι, αφου ολες τα νεα dimms εχουν προδιαγραφες για 2.9ν (pc4000 +) οι μητρικες σταματουν τα βολτ στα 2.85 :wall: :wall:

Ειναι ή δεν ειναι μαμακια?

Αν θέλεις ψηλό vdimm η λύση έιναι μία: DFI. (ή κάνεις κανα mod)

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 15:46]

Αν θέλεις ψηλό vdimm η λύση έιναι μία: DFI. (ή κάνεις κανα mod)

Απλα κατι τετοια με φοβιζουν δεδομενης προΪστοριας.

Αρχική απάντηση από XTCgr

@zyx

πότε βρε Θοδωρή? μέσα οκτωβρίου λέγανε οτι θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στε ξεωτερικό - για ελλάδα δεν το συζητάω καν - αλλά δεν έχουμε δει ούτε ενα review ακόμα,μόνο κάτι λίγες photo

δεν ξερω ποτε αλλα πιστευο συντομα αφου οπως ξες και εσυ λεγανε για οκτομβρη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.