Jump to content

Α64 3200+ S 939

gfa3

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το νεο διαμαντι απο οτι φαινεται!

Δειτε αυτο το review και δειτε γιατι ειναι να αναβαθμιζουμε συντομα σε s939 αφου οι επιδοσεις του ειναι καταπληκτικες! :banging: :banging: :banging: και πολυ πιο δροσερες.Με ενα καλο w/c προβλεπω ανεβασματα καλα!

Once again AMD RULEZZZZZZZZ :worship: :worship: :worship: :clap: :clap: :clap:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Βαγγέλη.... νομίζω θα πάμε μαζί να πάρουμε τον s939 3200+.... Περιμένω να έρθει και θα αποχωριστώ τον 754...

ας μου λυσει καποιος μια απορια γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος...στους A64 939(εκτος απο FX53) ο multi κατεβαινει προς τα κατω η ειναι κλειδωμενος? σορρυ για το :OT: ..

Αρχική απάντηση από JimmyFox

Βαγγέλη.... νομίζω θα πάμε μαζί να πάρουμε τον s939 3200+.... Περιμένω να έρθει και θα αποχωριστώ τον 754...

αντε να αγορασουμε κανα 3400ρι φτηνα:hehe:

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Χθες, στις 23:46]

:banging: :banging: :banging:

Winchester rulezzzzz :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από ea6gka

αντε να αγορασουμε κανα 3400ρι φτηνα:hehe:

Παντως απο οτι εχω διαβασει σε ξενα site αλλα και φορουμ η τιμη του μαλλον θα ειναι παραπλησια με του σημερινου 754 με πολυ μικρη διαφορα.

Αρχική απάντηση από zpower

ας μου λυσει καποιος μια απορια γιατι δεν ειμαι 100% σιγουρος...στους A64 939(εκτος απο FX53) ο multi κατεβαινει προς τα κατω η ειναι κλειδωμενος? σορρυ για το :OT: ..

Ισχυει οτι και στους n/c ειναι ξεκλειδωτος προς τα κατω μονο.Ελευθερος ειναι μονο ο FX.

Τελικα εχουν ενεργοποιημενο SSE3?? Οχι οτι θα τον παρω γιαυτο τον λογο απλα ρωταω....

Ξερετε τιποτις για το ποτε θα φανουν στην Ελλαδα???

Αρχική απάντηση από SLN

Τελικα εχουν ενεργοποιημενο SSE3?? Οχι οτι θα τον παρω γιαυτο τον λογο απλα ρωταω....

Ξερετε τιποτις για το ποτε θα φανουν στην Ελλαδα???

όχι SSE3 δεν έχουν τελικά.

Στο συγκεκριμενο τεστ τα αποτελεσματα ειναι λιγο παραξενα.......

Για ποιο λογω ο 3500+ στα 2GHz ειναι χειροτερος απο τον 3200+ στα ιδια GHz?????

Αρχική απάντηση από kallileo

πολλα περιεργα εχει

Λογικα ο νεος επεξεργαστης εχει βελτιωμενο πυρηνα 0,09μ εναντι του 3500 0,13μ γι αυτο και οι διαφορες σε benchmarks στην ιδια συχνοτητα.

Αρχική απάντηση από kallileo

γιατι ο καινουργιος πυρηνας στα 90nm ειναι πιο γρηγορος και ο 3500+ ειναι στα 130nm αρα στα ιδια ghz ο καινουργιος πυρηνας ειναι πιο γρηγορος

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:19]

τι να παραγγείλω βρε?, αν αγοράσεις τον 3500+ μου ευχαρίστως να πάρω :p

Μπορείς πάντα να τον πουλήσεις στον άγιο άνθρωπο! :innocent:

έχω αρχίσει και ψήνομαι για έναν 3200+ socket 939 αλλά το θέμα είναι η μητρική....ΜSI K8N Neo2 ??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.