sakinor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2013 εχω το εξης θεματακιεφτιαξα το νεο pc και το βαζω να μου εγκαταστησει windows 7.το θεμα μου ειναι οτι ο σκληρος(seagate baraccuda 1tb ειναι σε fat 32 καθως για να μπουνε θελουνε ntfs)δεν εχω αλλο pc να το βαλω πανω να τον φορμαρω,τι μπορω να κανω ωστε να το γυρισω? με linux τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Δεκέμβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Αν δεν εχει δεδομενα μεσα ..ή δεν τα χρειαζεσαι οταν περνας τα win καπου σου βγαζει επιλογη για τον δισκο..Αν θυμαμαι καλα καπου θα λεει οταν ειναι να επιλεξεις δισκο..show advanced..delete τα οποια partition εχει ...φτιαξε 2 ..ενα 250αρι πχ και αλλο ενα το υπολοιπο...quick format to 250ari σε ntfs και εισαι ετοιμος.(το υπολοιπο(παρτιτιον) καντο μεσα απο τα win). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 22, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 δεν εχω αλλο pc να το βαλω πανω να τον φορμαρω,τι μπορω να κανω ωστε να το γυρισω? με linux τπτ? Δε χρειάζεσαι κάποια Linux live διανομή για κάτι τέτοιο. Κατά τη διάρκεια εγκατάστασης win7 σου δίνεται η δυνατότητα να φορμάρεις το δίσκο σε ntfs. Εδώ επιλέγεις custom Εδώ επιλέγεις drive options Εδώ επιλέγεις format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.