Jump to content

Τον ξεκλειδωσα?

konilio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μολις δοκιμασα να ξεκλειδωσω εναν athlon xp και θελω εναν σιγουρο τροπο για να καταλαβω αν τα καταφερα. Εχετε καμια ιδεα?

Επιλογες για τον πολλαπλασιαστη υπηρχαν και πριν στο bios, αλλα ο επεξεργαστης μου ηταν κλειδωμενος.

Χρησιμoποιησα ενα αυτοκολλητακι που γεφυρωνει την L1

Βάλε έναν χαμηλότερο πολλαπλασιαστή για δοκιμή και πες μας. Αν τον ξεκλείδωσες, καλό ανεβοκατέβασμα. :T:

Πριν δοκιμασω να τον ξεκλειδωσω, ανεβοκατεβαζα τον πολλαπλασιαστη και τα windows ανοιγαν κανονικα, αλλα στα test και κυριως στο 3dmark παγωνε ή εκανε restart. Τωρα δεν τα κανει αυτα, αρα υποθετω οτι τα καταφερα. Ωραιο το αυτοκολλητακι. Ουτε πινελα, ουτε αλοιφες, ουτε κολλες, ουτε σελοτειπ!

Το πηρα απο θεσσαλονικη στην τεχνοραση, αλλα ηταν το τελευταιο του. Το περιεργο εναι πως ο πολλαπλασιαστης αλλαζε και πριν στο cpu-z. Βρε μηπως το kt880 ξεκλειδωνει τον επεξεργαστή?

μπα....με τιποτα δεν παιζει να ισχυει το τελαυταιο που λες....επισης εχω την υποψια οτι δεν ξερεις αν ειναι σιγουρα κλειδωμενος,η ξεκλειδωτος.ανοιξε κανα cpuz,κανα cpuid .....σε κλειδωμενο κομματι οταν αλλαζεις multi δυο ενδεχομενα υπαρχουν,ειτε δεν μπουταρει ειτε μπουταρει στον default multi.τωρα για να μην μιλαμε στον αερα περιμενουμε κανα ss απο cpuz

Δεν πιστευω να ηταν απο την αρχη ξεκλειδωτος, διοτι οι thoroughbredA ηταν ολοι κλειδωμενοι. Επισης μηπως ξερει κανεις γιατι δε μου δειχνει voltage? Ειμαι στα 1.85V με τον 2200+

Δεν νομίζω να τον ξεκλείδωσες φίλε μου. Ο 2200+ είναι 13.5x133=1800MHz. Τώρα φαίνεται το ίδιο multiplier οπότε...

νομιζω οτι ειναι πολυ απλο!Αλλαξε το multiplier, και μολις το κανεις πολλαπλασιασε το με το bus και αν το γινομενο σου δινει τη συχνοτητα που γραφει με στα στα win τοτε ειναι ξεκλειδωτος!

Εδω με πολλαπλασιαστη 14. Αλλα ξαναλεω πως αυτα τα εδειχνε το cpu-z και πριν δοκιμασω να τον ξεκλειδωσω. Υπαρχει περιπτωση να ηταν ξεκλειδωτος?

post-1642-1416071301,9647_thumb.jpg

ανεκαθεν ξεκλειδωτο κομματι ηταν.....μακαρι να ξεκλειδωναν οι superlocked ετσι ευκολα....απλα επεσες σε ξεκλειδωτο εξαρχης....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.