Jump to content

bsod-προβλημα!

pantelos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σας παιδια!

το τελευταιο καιρο(απο αρχες του μηνα) εχω θεμα με τα bsod στο pc μου..αρχικα ξεκινησαν οταν επαιζα pes-2014 μετα οταν εβλεπα βιντεο σε fullscreen και τωρα μεταφερθηκαν και στο cod-ghosts..υποψιαζομαι οτι μπορει να φταιει το eset smart security 5 (ειναι με το purefix-σπασμενο) αφου μολις το εγκατεστησα μετα απο λιγο ξεκινησαν τα bsod..ολες τις φορες η οθονη του υπολογιστη κολλουσε και ακουγοταν απο τα ηχεια ενας περιεργος ηχος..τις περισσοτερες φορες με ενα reboot ηταν οκ αλλα την μια μου εβγαζε απο bios ηχο οτι εχει θεμα η ραμ ή η καρτα γραφικων οποτε εβγαζα και ξαναεβαζα ραμ και τροφοδοσια της καρταν και ηταν κομπλε..

χαρ/κα

cpu qx 9650

gpu hd 6950

ram 2χ2GB muskin+1x4GB adata

psu 800w coolermaster gold

ssd sammy 256GB hdd seagate 1tb + wd 640GB

παραθετω τα bsod απο τον δεκεμβρη..ηταν ενα 6μηνο που δεν ειχαν εμφανιστει καθολου!

120213-9250-01.rar

120213-9313-01.rar

120413-9609-01.rar

120713-10888-01.rar

120713-17160-01.rar

όλα στο bios default είναι..δεν έχει γίνει καθόλου oc πουθενά!

με αυτό το ntoskrnl.exe ξέρει κανείς τι παίζει?

συνηθως τα bsod ειναι οταν βλεπω βιντεο στο youtube και στο gaming..βεβαια το bsod δεν εμφανιζεται ποτε απλα το περναει αμεσως στο minidump

update : απο οτι καταλαβα φτανε οι ραμ οι muskhin αφου τωρα με το ενα στικακι των 4 GB της crucial τρεχει μια χαρα το πισι(με 4GB δε αντι για 8)..ειχα και αλλο ενα bsod με το atikmpag.sys εκανα update τους drivers της καρτας και τωρα στο ghosts μετα απο κανα μισαωρο δεν ειχα bsod..βλεπουμε λοιπον!

και στο memtest μετα απο κανα 2 ωρο δεν υπηρχαν errors(Παντα για το στικακι της crucial)

Εγω θα σου ελεγα να βγαλεις απο πανω την crucial και να μεινεις με το dual channel 2χ2GB muskin γιατι ετσι δουλευει πιο σωστα.

Ηταν λαθος σου που εβαλες 3 στικακια μνημης επανω.

Επισης δεν μας ειπες η μητρικη σου ποια ειναι.

σκεφτομαι να παρω αλλο ενα στικακι crucial..παντως το bsod το πετουσε οταν η χρηση της ραμ ηταν πανω απο 50%..τα "αρχεια" πανε στις ραμ μια προς μια?(δηλ πρωτα γεμιζει το ενα στικακι και μετα τα υπολοιπα?)

η μητρικη ειναι η p5e64 ws evolution της asus..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.