coolman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21, 2013 Υπαρχει να μου συστησετε καποιο προγραμμα που να δειχνει σε real time τις θερμοκρασιες σε cpu/καρτα, τα volts και τη συχνοτητα της cpu, τα rpm των ανεμιστηρων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 21, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 το HWMonitor CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting μάλλον θα σε καλύψει σε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 21, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Επίσης, άμα σε ενδιαφέρει το CPU/GPU load ή/και θέλεις να μπορεί να κάνει log σε αρχείο, το hwinfo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 22, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 το HWMonitor CPUID - System & hardware benchmark, monitoring, reporting μάλλον θα σε καλύψει σε όλα.To εβαλα το CPUID HWMonitor, επισης και το ΑΙDA64. Πανω-κατω δειχνουν τα ιδια, μονο που το AIDA μπορει να τα βαζει σε γραφημα ενω ειναι και πιο σαφες, πχ. το ΗWMonitor λεει ΤΜPIN0, TMPIN1 χωρις δηλ. να ονοματιζει τα υποσυστηματα. Τα Min, Max υποδηλωνουν το μινιμουμ και το μαξιμουμ που εχει καταγραφει μεχρι εκεινη τη στιγμη?Υπαρχει ενα ερωτημα για τη θερμοκρασια του επεξεργαστη. Εχω 4πυρηνο και το ΑΙDA μου δειχνει χωριστα τις 4 θερμοκρασιες(με ενδειξη Core1 ως Core4) αλλα και αλλη μια(με ενδειξη CPU) που δειχνει +12οC απο τα cores. Ποια ειναι η σωστη, ποια κοιταω εγω?Και αλλο ενα ερωτημα, η ταση του CPU VCore ειναι παντα σταθερη(1.344V), υπαρχει τροπος να κατεβαινει αυτοματα οταν κατεβαινει και η συχνοτητα? (απο 805ΜΗz στο idle μεχρι τα 3GHz στο max-default). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 22, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 To εβαλα το CPUID HWMonitor, επισης και το ΑΙDA64. Πανω-κατω δειχνουν τα ιδια, μονο που το AIDA μπορει να τα βαζει σε γραφημα ενω ειναι και πιο σαφες, πχ. το ΗWMonitor λεει ΤΜPIN0, TMPIN1 χωρις δηλ. να ονοματιζει τα υποσυστηματα. Τα Min, Max υποδηλωνουν το μινιμουμ και το μαξιμουμ που εχει καταγραφει μεχρι εκεινη τη στιγμη?Υπαρχει ενα ερωτημα για τη θερμοκρασια του επεξεργαστη. Εχω 4πυρηνο και το ΑΙDA μου δειχνει χωριστα τις 4 θερμοκρασιες(με ενδειξη Core1 ως Core4) αλλα και αλλη μια(με ενδειξη CPU) που δειχνει +12οC απο τα cores. Ποια ειναι η σωστη, ποια κοιταω εγω?Και αλλο ενα ερωτημα, η ταση του CPU VCore ειναι παντα σταθερη(1.344V), υπαρχει τροπος να κατεβαινει αυτοματα οταν κατεβαινει και η συχνοτητα? (απο 805ΜΗz στο idle μεχρι τα 3GHz στο max-default).Για δες στο CPU-z ποσα Volts λέει. Τι επεξεργαστή έχεις που θέλει 1.34V στα 3G; Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Δεκέμβριος 22, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 Eιναι ο 960Τ, τοσα θελει.Για την ακριβεια, το AIDA δειχνει ειτε 1.344V, ειτε 1.360V.Oπως ομως βλεπεις και στο λινκ, η κλιμακα ειναι απο 0.82V εως 1.4V, γιατι να μην εχω 0.82 στο idle?To cool & quiet ειναι στο auto(δεν εχει enable). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.