blade_pan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 Λοιπον εχω βαλει νερακι και την εχω παει απο 350@1000 στα 418@1,17.....Οταν παω να την ανεβασω ακομη μου λεει οχι.....Ολα αυτα με το προγραμμα της nvidia.... Δοκιμασα και με το riva tuner αλλα παλι τα ιδια... Τι να φταιει? Λετε να ανεβασω το voltage απο το bios...κανονικα ειναι 1,5. Και αλλη μια ερωτηση....τωρα που εβακα νερο...μηπως θα πρεπει να βγαλω το γυρω γυρω που ειναι σιδερι και να βαλω χαλκινες ψυκτρουλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Το vgpu μάλλον 1.3v είναι και όχι 1.5. A εννοείς το bios του mobo. Υπάρχει ένα προγγραματάκι από 1 τυπά στο xtreme με το οποίο κατεβάζεις το bios της κάρτας και ανεβάζεις το vgpu κάνε 1 search εκεί. Πιο block είναι αυτό; Μπαίνει σε όλες τις nvidia; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Χθες, στις 22:39] Το vgpu μάλλον 1.3v είναι και όχι 1.5. A εννοείς το bios του mobo. Υπάρχει ένα προγγραματάκι από 1 τυπά στο xtreme με το οποίο κατεβάζεις το bios της κάρτας και ανεβάζεις το vgpu κάνε 1 search εκεί. Πιο block είναι αυτό; Μπαίνει σε όλες τις nvidia; Λοιπον εννοω οτι απο τα bios ξεκινα με 1.5 η ταση μου....Πρεπει να την ανεβασω για να παω πιο ψηλα? Αυτο ειναι το Block της waterchill....αφου μπαινει στην 6800 μπαινει παντου μαλλον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 11, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Δεν νομίζω να κάνεις κάτι έτσι. Πρέπει να αυξήσεις τα volt που παίρνει ο πυρήνας. Από θερμοκρασίες πως πας; Και το block από που και πόσο; Ανάκριση ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Λοιπον απο θερμοκρασια εχω 52C...ειναι πολυ ρε γμτ!!Το block το πηρα μαζι με ολη την υδροψυξη απο το hipro!!! Λες να θελει χαλκινες ψυκτρουλες αντι αυτο που ειχε μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 12, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 χμ, εμένα κάτι άλλο μου λείπει.η καρτούλα. πόσο την πήρες?????πηγαίνει αρκετά ψηλά πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 To εχω γραψει και σε αλλο Thread....την πηρα 460 με το doom μεσα....Μπορει να με βοηθησει κανεις στο ερωτημα μου"Λοιπον εχω βαλει νερακι και την εχω παει απο 350@1000 στα 418@1,17.....Οταν παω να την ανεβασω ακομη μου λεει οχι.....Ολα αυτα με το προγραμμα της nvidia....Δοκιμασα και με το riva tuner αλλα παλι τα ιδια...Τι να φταιει?Λετε να ανεβασω το voltage απο το bios...κανονικα ειναι 1,5.":) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Οκτώβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 ρε συ blade_pan ,εχω και γω την ιδια καρτα αλλα δε την εχω πειραξει καθολου. Λες να την ανεβασω? Ειδες καμια σοβαρη διαφορα σε αποδοση?? Εχω δει και σε site οτι ανεβαινει πολυ και ξεπερνα ανετα την Ultra... Αξιζει ομως να την πειραξω? :...: :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Οκτώβριος 14, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Δες εδώ να πάρεις καμιά ιδέα. Το voltage από bios νομίζω δεν θα σε βοηθήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Οκτώβριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 μηπως απλα δεν κανει αλλο o/c με αυτα τα ρευματα και την ψυξη???Μπορει απλα να ειναι μουφα κομματι....οι μνημες ειναι καλα παντως...170 mhz πανω,ο πυρηνας σε χαλαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 14, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Blackjim [Σήμερα, στις 18:09] ρε συ blade_pan ,εχω και γω την ιδια καρτα αλλα δε την εχω πειραξει καθολου. Λες να την ανεβασω? Ειδες καμια σοβαρη διαφορα σε αποδοση?? Εχω δει και σε site οτι ανεβαινει πολυ και ξεπερνα ανετα την Ultra... Αξιζει ομως να την πειραξω? :...: :wassat: Nαι "πειραξε" τη αφοβα δεν παθαινει τιποτα.....Απλα να μην παει πανω απο 55C.... Δεν ειναι απολυτο αυτο απλα εμανα στην αρχη ηταν 45-50 και τωρα 52 και ειπα να μην παει παει πανω απο 55.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackjim Οκτώβριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan Nαι "πειραξε" τη αφοβα δεν παθαινει τιποτα.....Απλα να μην παει πανω απο 55C.... Δεν ειναι απολυτο αυτο απλα εμανα στην αρχη ηταν 45-50 και τωρα 52 και ειπα να μην παει παει πανω απο 55.... ρε συ εμενα στο desktop ειναι σε 53 !!! πλακα κανεις? μιλαω με stock ψυξη, Δυστυχως δε κατεχω την τεχνη για Watercooling ή κατι αλλο. Το case ειναι αρκετα χαμηλα ( 3fans με 32-35C ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 14, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Εμενα ηταν 45-50C οταν την πηρα......Μετα απο μια μερα εβαλα νερο και την εκανα o/c και ειναι 50-54C...Για μενα ειναι πολυ με νερο τοσο.....Τωρα εσενα ειναι 53C κανονικα,δε ξερω γιατι,αλλα για δοκιμασε να την ανεβασεις λιγο και βλεπεις.....Ανεβασε τη στα 400@1100 και δες....Δε νομιζω να σου ανεβει πολυ η temp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 17, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2004 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοσο χαμηλα.................... Εβγαλα score 15000+ 3d mark 2001 και 10000+ 3d mark 2003 Τι μπορει να ειναι............. και την εχω ανεβασει κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 22, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 απαντάω στα πμ σου :) Πάς εδώ http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=36901 και δίνεις λίγο ρευματάκι στην κάρτα σου... 1.4volts είναι αρκετά πιστεύω. Στην συνέχεια στο rivatuner στην καρτέλα power user / rivatuner / nvidia / overclocking θέτεις 1 στο DisableInternalClockTest Eπίσης βελτίωσε την ψύξη της κάρτας σου αν γίνεται...good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 XTCgr :worship: Καλα και που κοβω??αυτο ανεβαινει συνεχεια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 22, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 επειδή είσαι με νερό πιστεύω οτι μπορείς να πας στα 450-460 ίσως και παραπάνω. Την κάρτα θα την έχεις συνέχεια κλοκαρισμένη με 1.4 voltage? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Ισως ναι,ισως οχι εχει παει μεχρι στιγμης 465@1250 και αρχιζω και αναρωτιεμαι.....Εσενα κοβει καπου και σου βγαζει μηνυμα??Γιατι με ρωτησες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 22, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 οριακά πιάνω 447-448 με την stock ψύκτρα αλλά δεν είναι benchable εκεί....όταν με το καλό έρθει ο αντάπτορας για την swiftech θα δούμε Δεν ξέρω τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το μεγαλύτερο voltage για 24/7 χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 22, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2004 Oxi 24/7....5-10 ωρες την ημερα,αν και πιστευω οτι αν δεν παιζω games δεν υπαρχει λογος να ειναι τοσο....Δηλαδη εσενα σου βγαζει μηνυμα οτι δεν παει αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.