Andrewk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2013 Έχω windows 7 πανω στον 840 μου και θέλω να δοκιμασω τα windows 8,μπορω να κάνω με κάποιο πρόγραμμα backup τον ssd μου ώστε εαν δεν μου αρέσουν τα 8 να γυρίσω στα 7 χωρίς να χάσω τπτ;;Κάτι σαν nandroid backup στο android..Ποιο πρόγραμμα προτείνεται;;Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Δεκέμβριος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Acronis true image home Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Δεκέμβριος 21, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Έχω windows 7 πανω στον 840 μου και θέλω να δοκιμασω τα windows 8,μπορω να κάνω με κάποιο πρόγραμμα backup τον ssd μου ώστε εαν δεν μου αρέσουν τα 8 να γυρίσω στα 7 χωρίς να χάσω τπτ;;Κάτι σαν nandroid backup στο android..Ποιο πρόγραμμα προτείνεται;;Sent from my Nexus 4 using TapatalkΧώρος δεν υπάρχει να τα δοκιμάσεις σε virtual machine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 22, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2013 Μπορείς μέσα από τα win Πίνακας Ελέγχου - Αποκατάσταση - Αποκατάσταση αρχείων - Επιλογή άλλου αντιγράφου ασφαλείας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.