Jump to content

E-SHOP Αγορά καινούριου παραλαβη μεταχειρισμένου.

AIRETIKOS

Recommended Posts

Παράγγειλα απο το e-shop ένα αερόθερμο και παρέλαβα εχθές,όλα μια χαρά μέχρι εδώ.

Όταν πήγα σπίτι και το έβγαλα από τη σακούλα βλέπω ότι το "αυτοκόλλητο ασφαλείας"

έμοιαζε σαν να το είχαν ξανακολλήσει,:-O με έζωσαν τα φίδια...Ανοίγω το κουτί,

βγάζω τη συσκευή και αρχίζω να τη τσεκάρω.Με τη πρώτη ματιά διαπίστωσα σημάδια

χρήσης,ήταν ελαφρώς βρόμικο στη μια μεριά,ένα αυτοκόλλητο στη βάση ήταν ελαφρώς

ξεκολλημένο και η μια γωνιά λιωμένη.Στην αρχή έλεγα να μη το πάω πίσω καθώς ήταν

πολυ φθηνό και ίσως δεν άξιζε η ταλαιπωρία αλλά σκέφτηκα ότι όσο κάνεις το κορόιδο τόσο

σε κοροϊδεύουν...Τελικά το πήγα σήμερα και αφού άκουσα και το κουφό από τον υπάλληλο

οτι "Εγώ αν ήμουνα στη θέση σας δεν θα το έφερνα πίσω,αφού λειτουργεί και έχει δυο χρόνια εγγύηση"

περιμένω να πάει στο σέρβις και μπλα μπλα μπλα....Βάζω και μερικές φώτο να μου πείτε τη γνώμη σας

γιατί μετά από την αντιμετώπιση που είχα σκέφτομαι μήπως είμαι παράλογος η αντέδρασα υπερβολικά.

post-19379-1416077985,6281_thumb.jpg

post-19379-1416077985,7401_thumb.jpg

post-19379-1416077985,7964_thumb.jpg

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Για το αυτοκολλητο τουλαχιστον εισαι υπερβολικος. Συμβαινει στην διαδικασια παραγωγης, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι κατασκευαζονται με ελλιπη ποιοτικο ελεγχο. Εαν στο αλλαξαν για εμενα δεν υπαρχει καν θεμα. Δεν ειναι σαν τις περιπτωσεις που εχουμε διαβασει οπου "καινουργιοι" δισκοι βρεθηκαν με αρχεια μεσα. Οτι δειχνεις μπορει να εχει γινει στο εργοστασιο απο καποιον υπαλληλο πριν το βαλει στο κουτι του.

Συγνώμη άλλα τι είδους απάντηση είναι " αφού λειτουργεί κράτα το όπως είναι " ;

αγόρασες καινούριο ;

η πήγες και πήρες απο πάγκο και διάλεξες απο το σωρό και σου 'πε ο .."μάστορας"

" παλικάρι ότι έκατσε να 'ουμε , να διάλεγες καλό " ;

Λάθος μπορεί να γίνει , αλλά έστω με μια αλλαγή και συγγνώμη για το λάθος και την ταλαιπωρία που έκανες να πας δεν θα ήταν διαφορετική η στάση σου τώρα ; και δεν θα χρειαζόταν να το κάνεις θέμα... δεν έχει σημασία η αξία του , πλήρωσες καινούριο και εννοείται σε άψογη κατάσταση και έτσι έπρεπε να το παραλάβεις.

Φίλε orck αν ήταν μόνο το αυτοκόλλητο εννοείτε ότι δεν θα το πήγαινα πίσω αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι μεταχειρισμένο.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος σε γραμμή παραγωγής ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών φοράνε γάντια για μην αφήνουν δαχτυλιές και για άλλους λογούς που

δεν έχουν σχέση με το θέμα,οπότε οπότε δεν νομίζω η μπιχλα και τα λιωμένα πλαστικά να είναι από το "εργοστάσιο".

Κλασικό e-shop. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι θέμα και αν ανοίξει για αυτό το κατάστημα.

Ψέματα, αν ανοίξει θέμα με ευχαριστίες προς το κατάστημα θα κοιτάξω να δω αν έχουμε 2004. Διότι παλιά το e-shop ήταν ΜΑΓΑΖΑΡΑ με SUPER εξυπηρέτηση. Κάπου στην πορεία τα μπέρδεψαν και τώρα είναι καλό να το αποφεύγεις.

Πήγαινε πίσω το αερόθερμο και απαίτησε να σου δώσουν 780gtx με 25 ευρώ.... :hehe: Ειδικα εαν εχουν περασει και 2-3 χρονια στην στελνουν και σπιτι τσαμπα....

Sorry για το hijacking φίλε μου....

Το γνωστό eshop ξαναχτυπά...

το πιο πιθανο ειναι να ειναι καμια επιστροφη λογο βλαβης που τη πηγαν στο σεβις με αποτελεσμα να αφησουν ιχνη η να ειναι απλα καπια αλλαγη που την πηγε καπιος πελατης τους για να παρει κατι αλλο τωρα αν το πηρες πολυ φτηνα εγω θα το κραταγα να σου πω αλλα στις επομενες αγορες μου δε προκεται να τους εμπιστευομουν

Lord mystery και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω πως έγινε,οσο για τη τιμή του δεν το πήρα

πιο φθηνά από eshop το απλά είναι φθηνό σαν προϊόν,13.50 ξεκινάει στον skroutz 13,90 στο eshop.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα απο τοοοοοοοοοοσα παραπονα συνεχιζετε και ψωνιζετε ακομα απο αυτο το "μαγαζι"

Oυτε βιδες πλεον

Εντάξει δεν είναι παράλογο. Δεν ξέρουν όλοι τι σημαίνει e-shop. Δεν την έχουν πατήσει όλοι με το e-shop και βασικά με αυτή τη λογική δουλεύουν τα περισσότερα μαγαζιά στην Ελλάδα

"Ναι, δεν θα σε εξυπηρετήσω, δεν θα ξανά αγοράσεις, αλλά ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι 10 εκατομμύρια, χ3στηκα αν εσύ δεν ξανά αγοράσεις από μένα".

Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα;

Μας χαλασαν τα ακουστικα της SE με 9 ευρω; Ουτε στο ebay δεν τα βρισκεις τοσο. Ψωνιζω απο το eshop μονο οτι με συμφερει, κυριως μικροπραγματα. Ας πουμε εαν αγορασεις ενα κουτι (το Coolermaster 120 Elite απο eshop το πηρα) τι μπορει να συμβει; Να χαλασει μεσα σε εγγυηση, αντε και χαλασε, τι θα κανουμε; Το πας πισω και περιμενεις. Τι θα αλλαξει δηλαδη;

Μας χαλασαν τα ακουστικα της SE με 9 ευρω; Ουτε στο ebay δεν τα βρισκεις τοσο. Ψωνιζω απο το eshop μονο οτι με συμφερει, κυριως μικροπραγματα. Ας πουμε εαν αγορασεις ενα κουτι (το Coolermaster 120 Elite απο eshop το πηρα) τι μπορει να συμβει; Να χαλασει μεσα σε εγγυηση, αντε και χαλασε, τι θα κανουμε; Το πας πισω και περιμενεις. Τι θα αλλαξει δηλαδη;

Thread για το κατάστημα Α

Thread για το κατάστημα B

Thread για το κατάστημα Γ

Thread για το κατάστημα Δ

...........................

Thread για το κατάστημα Ω

και πάει λέγοντας.

Πορεία support από τα καταστήματα στην Ελλάδα με βάση το

pessoa-3d-que-rola-para-baixo-23391250.jpg

Μας χαλασαν τα ακουστικα της SE με 9 ευρω; Ουτε στο ebay δεν τα βρισκεις τοσο. Ψωνιζω απο το eshop μονο οτι με συμφερει, κυριως μικροπραγματα.

Συμφωνώ απόλυτα. Ήμουν πελάτης τους για πολλά χρόνια, και τους είχα τιμήσει με αγορές πολλών χιλιάδων ευρώ, χωρίς να αντιμετωπίσω ποτέ πρόβλημα. Πριν από τρία χρόνια περίπου όμως, την πάτησα πολύ άσχημα (όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον πλανήτη) με ένα από αυτά τα ανεκδιήγητα notebooks 11,5 ιντσών Aspire one της Acer, ένα συγκεκριμένο μοντέλο που πάγωνε ξαφνικά κάθε λίγο και λιγάκι. Η αντιμετώπιση που είχα από το e-shop ήταν στα όρια του γελοίου, δεν έχει καν νοήμα να αναφερθώ. :TD:

Από τότε χρησιμοποιώ το e-shop αποκλειστικά και μόνο για "εντελώς ανώδυνες" αγορές. Π.χ., πριν από μερικές μέρες αγόρασα αυτό το υπέροχο mousepad της Corsair. :T:

Corsair_mousepad_zps3d9e3708.jpg

Καταπληκτικό mousepad κατά την ταπεινή μου άποψη, με μεγάλη ακρίβεια στις κινήσεις του ποντικιού, και "βράχος" κυριολεκτικά πάνω στο γραφείο μου, μετά από μια ολόκληρη μέρα εντατικής χρήσης, ζήτημα είναι να έχει κινηθεί χιλιοστά από τη θέση του! :dance3:

Παρόλα αυτά, πάλι τα κατάφεραν να με ψιλοεκνευρίσουν από το e-shop, περίμενα δυο βδομάδες για να μου φέρουν το Corsair, και χρειάστηκε να τους πάρω δυο φορές τηλέφωνο... :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.