AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2013 Παράγγειλα απο το e-shop ένα αερόθερμο και παρέλαβα εχθές,όλα μια χαρά μέχρι εδώ. Όταν πήγα σπίτι και το έβγαλα από τη σακούλα βλέπω ότι το "αυτοκόλλητο ασφαλείας" έμοιαζε σαν να το είχαν ξανακολλήσει,:-O με έζωσαν τα φίδια...Ανοίγω το κουτί, βγάζω τη συσκευή και αρχίζω να τη τσεκάρω.Με τη πρώτη ματιά διαπίστωσα σημάδια χρήσης,ήταν ελαφρώς βρόμικο στη μια μεριά,ένα αυτοκόλλητο στη βάση ήταν ελαφρώς ξεκολλημένο και η μια γωνιά λιωμένη.Στην αρχή έλεγα να μη το πάω πίσω καθώς ήταν πολυ φθηνό και ίσως δεν άξιζε η ταλαιπωρία αλλά σκέφτηκα ότι όσο κάνεις το κορόιδο τόσο σε κοροϊδεύουν...Τελικά το πήγα σήμερα και αφού άκουσα και το κουφό από τον υπάλληλο οτι "Εγώ αν ήμουνα στη θέση σας δεν θα το έφερνα πίσω,αφού λειτουργεί και έχει δυο χρόνια εγγύηση" περιμένω να πάει στο σέρβις και μπλα μπλα μπλα....Βάζω και μερικές φώτο να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί μετά από την αντιμετώπιση που είχα σκέφτομαι μήπως είμαι παράλογος η αντέδρασα υπερβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 20, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Τραγικοί απλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Δεκέμβριος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Λολ... Ότι να ναι. Παρήγγειλα και εγώ ένα σήμερα απο εκεί, για να δούμε...:rolleyes: Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Δεκέμβριος 20, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Για το αυτοκολλητο τουλαχιστον εισαι υπερβολικος. Συμβαινει στην διαδικασια παραγωγης, φανταζομαι καταλαβαινεις οτι κατασκευαζονται με ελλιπη ποιοτικο ελεγχο. Εαν στο αλλαξαν για εμενα δεν υπαρχει καν θεμα. Δεν ειναι σαν τις περιπτωσεις που εχουμε διαβασει οπου "καινουργιοι" δισκοι βρεθηκαν με αρχεια μεσα. Οτι δειχνεις μπορει να εχει γινει στο εργοστασιο απο καποιον υπαλληλο πριν το βαλει στο κουτι του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4197 Δεκέμβριος 20, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Συγνώμη άλλα τι είδους απάντηση είναι " αφού λειτουργεί κράτα το όπως είναι " ; αγόρασες καινούριο ; η πήγες και πήρες απο πάγκο και διάλεξες απο το σωρό και σου 'πε ο .."μάστορας" " παλικάρι ότι έκατσε να 'ουμε , να διάλεγες καλό " ;Λάθος μπορεί να γίνει , αλλά έστω με μια αλλαγή και συγγνώμη για το λάθος και την ταλαιπωρία που έκανες να πας δεν θα ήταν διαφορετική η στάση σου τώρα ; και δεν θα χρειαζόταν να το κάνεις θέμα... δεν έχει σημασία η αξία του , πλήρωσες καινούριο και εννοείται σε άψογη κατάσταση και έτσι έπρεπε να το παραλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 20, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Έχετε πάει τελευταία σε κατάστημα e-shop? Οι τύποι είναι σε αποσύνθεση. Γιατί ψωνίζετε από εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Δεκέμβριος 20, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Φίλε orck αν ήταν μόνο το αυτοκόλλητο εννοείτε ότι δεν θα το πήγαινα πίσω αλλά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα πιστεύω ότι είναι μεταχειρισμένο.Επίσης αν δεν κάνω λάθος σε γραμμή παραγωγής ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών φοράνε γάντια για μην αφήνουν δαχτυλιές και για άλλους λογούς που δεν έχουν σχέση με το θέμα,οπότε οπότε δεν νομίζω η μπιχλα και τα λιωμένα πλαστικά να είναι από το "εργοστάσιο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 20, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Κλασικό e-shop. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι θέμα και αν ανοίξει για αυτό το κατάστημα.Ψέματα, αν ανοίξει θέμα με ευχαριστίες προς το κατάστημα θα κοιτάξω να δω αν έχουμε 2004. Διότι παλιά το e-shop ήταν ΜΑΓΑΖΑΡΑ με SUPER εξυπηρέτηση. Κάπου στην πορεία τα μπέρδεψαν και τώρα είναι καλό να το αποφεύγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 20, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Aκριβώς αυτό: Κλασσικό eshop.Για το κάποτε, τι να λέμε τώρα, περασμένα μεγαλεία. Εδω και μια 10ετία κατρακυλάει μόνιμα το κιτρινο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Πήγαινε πίσω το αερόθερμο και απαίτησε να σου δώσουν 780gtx με 25 ευρώ.... Ειδικα εαν εχουν περασει και 2-3 χρονια στην στελνουν και σπιτι τσαμπα.... Sorry για το hijacking φίλε μου.... Το γνωστό eshop ξαναχτυπά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 το πιο πιθανο ειναι να ειναι καμια επιστροφη λογο βλαβης που τη πηγαν στο σεβις με αποτελεσμα να αφησουν ιχνη η να ειναι απλα καπια αλλαγη που την πηγε καπιος πελατης τους για να παρει κατι αλλο τωρα αν το πηρες πολυ φτηνα εγω θα το κραταγα να σου πω αλλα στις επομενες αγορες μου δε προκεται να τους εμπιστευομουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Δεκέμβριος 20, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Lord mystery και εγώ κάτι τέτοιο πιστεύω πως έγινε,οσο για τη τιμή του δεν το πήραπιο φθηνά από eshop το απλά είναι φθηνό σαν προϊόν,13.50 ξεκινάει στον skroutz 13,90 στο eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 21, 2013 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα απο τοοοοοοοοοοσα παραπονα συνεχιζετε και ψωνιζετε ακομα απο αυτο το "μαγαζι"Oυτε βιδες πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 21, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι μετα απο τοοοοοοοοοοσα παραπονα συνεχιζετε και ψωνιζετε ακομα απο αυτο το "μαγαζι"Oυτε βιδες πλεονΕντάξει δεν είναι παράλογο. Δεν ξέρουν όλοι τι σημαίνει e-shop. Δεν την έχουν πατήσει όλοι με το e-shop και βασικά με αυτή τη λογική δουλεύουν τα περισσότερα μαγαζιά στην Ελλάδα "Ναι, δεν θα σε εξυπηρετήσω, δεν θα ξανά αγοράσεις, αλλά ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι 10 εκατομμύρια, χ3στηκα αν εσύ δεν ξανά αγοράσεις από μένα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 21, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Ναι αλλά ο φίλος είναι μέλος από το 2011 στο Thelab, δεν μπορεί να μην έχει δει ούτε ένα παράπονο εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Δεκέμβριος 21, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Μας χαλασαν τα ακουστικα της SE με 9 ευρω; Ουτε στο ebay δεν τα βρισκεις τοσο. Ψωνιζω απο το eshop μονο οτι με συμφερει, κυριως μικροπραγματα. Ας πουμε εαν αγορασεις ενα κουτι (το Coolermaster 120 Elite απο eshop το πηρα) τι μπορει να συμβει; Να χαλασει μεσα σε εγγυηση, αντε και χαλασε, τι θα κανουμε; Το πας πισω και περιμενεις. Τι θα αλλαξει δηλαδη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 21, 2013 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Μας χαλασαν τα ακουστικα της SE με 9 ευρω; Ουτε στο ebay δεν τα βρισκεις τοσο. Ψωνιζω απο το eshop μονο οτι με συμφερει, κυριως μικροπραγματα. Ας πουμε εαν αγορασεις ενα κουτι (το Coolermaster 120 Elite απο eshop το πηρα) τι μπορει να συμβει; Να χαλασει μεσα σε εγγυηση, αντε και χαλασε, τι θα κανουμε; Το πας πισω και περιμενεις. Τι θα αλλαξει δηλαδη; Thread για το κατάστημα Α Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Thread για το κατάστημα B Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Thread για το κατάστημα Γ Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Thread για το κατάστημα Δ Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; ........................... Thread για το κατάστημα Ω Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; και πάει λέγοντας. Πορεία support από τα καταστήματα στην Ελλάδα με βάση το Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Δεκέμβριος 21, 2013 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Γιατι ειστε τοσο δογματικοι μερικοι εδω μεσα; Μας χαλασαν τα ακουστικα της SE με 9 ευρω; Ουτε στο ebay δεν τα βρισκεις τοσο. Ψωνιζω απο το eshop μονο οτι με συμφερει, κυριως μικροπραγματα. Συμφωνώ απόλυτα. Ήμουν πελάτης τους για πολλά χρόνια, και τους είχα τιμήσει με αγορές πολλών χιλιάδων ευρώ, χωρίς να αντιμετωπίσω ποτέ πρόβλημα. Πριν από τρία χρόνια περίπου όμως, την πάτησα πολύ άσχημα (όπως και δεκάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον πλανήτη) με ένα από αυτά τα ανεκδιήγητα notebooks 11,5 ιντσών Aspire one της Acer, ένα συγκεκριμένο μοντέλο που πάγωνε ξαφνικά κάθε λίγο και λιγάκι. Η αντιμετώπιση που είχα από το e-shop ήταν στα όρια του γελοίου, δεν έχει καν νοήμα να αναφερθώ. Από τότε χρησιμοποιώ το e-shop αποκλειστικά και μόνο για "εντελώς ανώδυνες" αγορές. Π.χ., πριν από μερικές μέρες αγόρασα αυτό το υπέροχο mousepad της Corsair. Καταπληκτικό mousepad κατά την ταπεινή μου άποψη, με μεγάλη ακρίβεια στις κινήσεις του ποντικιού, και "βράχος" κυριολεκτικά πάνω στο γραφείο μου, μετά από μια ολόκληρη μέρα εντατικής χρήσης, ζήτημα είναι να έχει κινηθεί χιλιοστά από τη θέση του! :dance3: Παρόλα αυτά, πάλι τα κατάφεραν να με ψιλοεκνευρίσουν από το e-shop, περίμενα δυο βδομάδες για να μου φέρουν το Corsair, και χρειάστηκε να τους πάρω δυο φορές τηλέφωνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 21, 2013 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Μην ξεχνάτε και τα δωρεάν μεταφορικά όπου υπάρχουν points. Εγώ εξακολουθώ να αγοράζω μικροπράγματα γι' αυτό το λόγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 21, 2013 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2013 Τα 30ε θα τα τους τα σκασεις ομωςSent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.