Jump to content

Σκληρος για το νεο μου PC

Nikos007

Recommended Posts

Παιδια φτιαχνω ενα καινουργιο pc με athlon xp 3000+ water cooled. Ψαχνω λοιπον τον καταλληλο δισκο. Ποια η γνωμη σας? Με ενδιαφερει η ταχυτητα αλλα και η χωρητικοτητα. Σκεφτομαι για τον seagate 200Gb sata

εγω θα σου προτεινα να παρεις 2 δισκους......εναν 80αρη για λογισμικο και εναν 120αρη για αποθηκη...............μολις χθες εβαλα επανω 2 120αριδες Sata Seagate........απιστευτα γρηγοροι..........λιγο πιο θορυβωδεις απο τον 120αρη Western Digital ΡΑΤΑ...........παντως πρεπει να εχεις πολυυυυυ αθορυβο μηχανημα για να ακουστουν......

περνα καμια βολτα να τους δεις και απο κοντα.......να τσεκαρουμε και την αλουμινοκατασκευη.....

:hi:

Αρχική απάντηση από Nikos007

. Ψαχνω λοιπον τον καταλληλο δισκο. .....

δεν υπαρχουν καταλληλοι κ ακαταλληλοι......αυτο το κρινει η τσεπη σου κ ο σκοπος που τον θελεις.........

αν θες κατι μεγαλο,καλο κ γρηγορο ....παρε τον maxtor 300Gb-16MB με NCQ

αν θελεις κατι πολυ γρηγορο κ δεν σε νοιαζουν τα χρηματα παρε 2χ74 raptors κ βαλε υυς σε raid 0

κ αν θες κατι......καλο κατα την γνωμη μου,παρε εναν 74 η κ 36 raptor για master κ βαλε τον σε raid 0 με ενα seagate 160 NCQ.......!

Αλλιως υπαρχει κ η καλη κ φθηνη λυση του σκετου seagate 160 ncq(ολοι οι seagate εχουν 5 χρονια εγγυηση) !

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 19:47]

εγω θα σου προτεινα να παρεις 2 δισκους......εναν 80αρη για λογισμικο και εναν 120αρη για αποθηκη...............μολις χθες εβαλα επανω 2 120αριδες Sata Seagate........απιστευτα γρηγοροι..........λιγο πιο θορυβωδεις απο τον 120αρη Western Digital ΡΑΤΑ...........παντως πρεπει να εχεις πολυυυυυ αθορυβο μηχανημα για να ακουστουν......

περνα καμια βολτα να τους δεις και απο κοντα.......να τσεκαρουμε και την αλουμινοκατασκευη.....

:hi:

Ολα καλα με τα αλουμινια? Δεν postares καμμια εικονα. Μπορει να περασω να το δω μολις βρω λιγο χρονο.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

κ αν θες κατι......καλο κατα την γνωμη μου,παρε εναν 74 η κ 36 raptor για master κ βαλε τον σε raid 0 με ενα seagate 160 NCQ.......!

στο raid καλό είναι οι δίσκοι να είναι όμοιοι αλλιώς τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα.....

Αρχική απάντηση από Nikos007 [Σήμερα, στις 19:52]

Ολα καλα με τα αλουμινια? Δεν postares καμμια εικονα. Μπορει να περασω να το δω μολις βρω λιγο χρονο.

ας διατυπωσω καλυτερα τη γνωμη μου................

βαλε 2 36αριδες ραπτορες σε Raid 0 και παρε και εναν 120αρη Σιγκεητ για αποθηκη....ετσι εχεις και ταχυτητα και αρκετο χωρο.

εαν εχεις καλες γνωσεις απο Raid και τα χρηματα σε παιρνουν κανε το.εαν παλι δεν εισαι και τοσο τρελαμενος με την τελεια ταχυτητα μια χαρα δουλεια θα κανεις και με 2 Σατα......εγω ειδα αισθητη διαφορα σε σχεση με τους Ρατα που ειχα.εκτος αυτου ειναι και λιγοτερο απαιτητικη σαν λυση και δεν μπερδευεσαι με Raid και ιστοριες..........

:OT: τα αλουμια τα ξεστησα..........δεν ημουνα ευχαριστημενος με το δεσιμο λογω χαλια βιδων και λεω να το κανω πιο προσεγμενο....θα παρω αλενοβιδες θα τις νικελωσω ή θα βρω ετοιμες και θα το ντυσω με κομματια απο πλεξι και οχι με φυλλα αλουμινας.:OT:

Αρχική απάντηση από Nikos007

Παιδια φτιαχνω ενα καινουργιο pc με athlon xp 3000+ water cooled. Ψαχνω λοιπον τον καταλληλο δισκο. Ποια η γνωμη σας? Με ενδιαφερει η ταχυτητα αλλα και η χωρητικοτητα. Σκεφτομαι για τον seagate 200Gb sata

Λύσεις

1) 2x80GB για raid0 + επιπλέον σκληρό για αποθηκευτικό χώρο (προαιρετικό)

2) 36/74GB raptor μόνος του + 200GB για αποθηκευτικό χώρο

και οι παραπάνω λύσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.