DIBO Οκτώβριος 6, 2014 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το router είναι της NETGEAR και έχει wifi. Με προβλημάτισαν λίγο αυτά που διάβασα για τα προβλήματα που εμφανίζει στη σύνδεση εκτός σπιτιού αλλά πιστεύω να τα καταφέρω να το σετάρω σωστά μόλις το πάρω. Από το θέμα τροφοδοσίας τι παίζει; Ρωτάω γιατί διάβασα σε κάποιο site ότι καλό θα ήταν να αποφεύγουμε τους εξωτερικούς σκληρούς με εξωτερική τροφοδοσία (αστάθεια τάσης) λόγω ενδεχόμενου κινδύνου να χτυπήσει ο δίσκος και να προτιμάμε καλύτερα τους 2,5" με τροφοδοσία από USB. Βέβαια τίποτα δεν είναι απόλυτα ασφαλές γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν δεδομένου ότι ένας WD My passport 2,5" που είχα τα είδε όλα (τον "βλέπει" αλλά δεν τον "διαβάζει" μάλλον από τάση ή κραδασμό δεν ξέρω) και ευτυχώς που έχω τα δεδομένα και αλλού αποθηκευμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 16, 2014 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 παιδιά ποια η ταχύτητα του προιόντος ??? μίλησα με ένα κατάστημα και μου είπαν ότι είναι 10 mbyte το δευτερόλεπτο εξαιτίας του επεξεργαστή . αληθεύει ?? δεν έχει gigabit θύρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 22, 2014 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 22, 2014 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 για ποιο μιλας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 22, 2014 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 το my cloud 3tb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 22, 2014 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Μου εχουν πει ότι είναι γυρω στα 40, μετρια θα ελεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 22, 2014 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 κάτοχοι ή απλά από φήμες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Οκτώβριος 23, 2014 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 Επιβεβαιώνω το 30-40, σαν κάτοχος Γενικότερα, δεν παίρνει φωτιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savaspar Οκτώβριος 23, 2014 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 write 35-40MB/s - read 65-75MB/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Οκτώβριος 23, 2014 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2014 σαβασπαρ είσαι κάτοχος ή από Review ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savaspar Οκτώβριος 28, 2014 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 σαβασπαρ είσαι κάτοχος ή από Review ?είμαι κάτοχος, όμως επειδή η μέτρηση των ταχυτήτων είναι υποκείμενη και σε άλλους παράγοντες του δικτύου, να αναφέρω πως τον έχω τοποθετημένο δίπλα στο switch (Catalyst 2948G-GE-TX) και το τερματικό που τον χρησιμοποιώ απέχει 20 μέτρα καλωδιακά, και οι συνδέσεις τους είναι cat 6 με γείωση. η κάρτα δικτύου στο τερματικό είναι intel 82579V και το jumbo packet είναι ανοιχτό μεταξύ switch-τερματικού. αναφορικά να πω πως σε server με κάρτες sas και vfs σύστημα δεδομένων (δίπλα στο switch και αυτός) οι ταχύτητες είναι 100-110ΜΒ/s read - 75-85MB/s write. επομένως όσαν αφορά τον WD για την τιμή του είναι σχετικά ικανοποιητικές οι επιδόσεις του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 28, 2014 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 Δεν νομίζω ότι πλέον σε περιορίζει τόσο πολύ το δίκτυο. Με σύγχρονες συνδέσεις τύπου gigabit ethernet ή sata3 ο περιοριστικός παράγοντας είναι οι μηχανικοί δίσκοι και οι ταχύτητες τους δείχνουν λογικές ανάλογα και με το αν είναι random ή sequential read/write. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Οκτώβριος 28, 2014 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2014 είμαι κάτοχος, όμως επειδή η μέτρηση των ταχυτήτων είναι υποκείμενη και σε άλλους παράγοντες του δικτύου, να αναφέρω πως τον έχω τοποθετημένο δίπλα στο switch (Catalyst 2948G-GE-TX) και το τερματικό που τον χρησιμοποιώ απέχει 20 μέτρα καλωδιακά, και οι συνδέσεις τους είναι cat 6 με γείωση. η κάρτα δικτύου στο τερματικό είναι intel 82579V και το jumbo packet είναι ανοιχτό μεταξύ switch-τερματικού. αναφορικά να πω πως σε server με κάρτες sas και vfs σύστημα δεδομένων (δίπλα στο switch και αυτός) οι ταχύτητες είναι 100-110ΜΒ/s read - 75-85MB/s write. επομένως όσαν αφορά τον WD για την τιμή του είναι σχετικά ικανοποιητικές οι επιδόσεις του.Αν βλέπεις gigabit, εχεις gigabit ακομα και αν εχεις ένα απλο 8πορτο cisco. Αυτό που μετρα είναι ότι βλέπεις τετοια νουμερα στη μεταφορα δεδομενων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.