fullface Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2013 καλησπερα σας!συγχαρητηρια για το site τωρα το ειδα μεσω ενος γνωστου που μου το προτεινε.λεγομαι Γιωργος..εχω ενα θεμα με το chipset που πρεπει να βαλω..εχω δοκιμασει πολλα,εβαλα ενα για τα vista γιατι η μητρικη ειναι παλια και δεν υποστηριζει τα windows 7.αποτυχια απ'οτι φαινεται,τωρα δοκιμασα να κανω update στην καρτα γραφικων (gforce440) μηπως διορθωσει καποια πραγματα και απ'οτι φαινεται κατι εγινε..η βαθμολογια του συστηματος ηταν 2 στα γραφικα ενω τωρα 6.7 και συνολικη 5.8.το μονο προβλημα τωρα ειναι στο nvidia nforce raid device που στην διαχειρηση εχει κιτρινο σημα πανω του...ελπιζω να μην σας μπερδεψα!!:help1:
vagsk Δεκέμβριος 19, 2013 #2 Δεκέμβριος 19, 2013 Η μητρική υποστηρίζει κανονικά τα windows 7. Την είχα και έχω στήσει windows. Προφανώς έχεις στήσει RAID μέσα από την μητρική οπότε χρειάζεσαι drivers.
fullface Δεκέμβριος 19, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 19, 2013 δεν ξερω και πολλα απο pc οποτε αν μπορεις να μου πεις τα βηματα για να τους βρω για windows 7 32bit.η οτιδηποτε θα με βοηθησει...δεν ξερω απο raid και τετοια!!χαχαχ.απλα το ειδα στη διαχειρηση συσκευων..
fullface Δεκέμβριος 19, 2013 Author #4 Δεκέμβριος 19, 2013 nvidia nforce raid device ....αυτή η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά, επειδή τα Windows δεν είναι δυνατό να φορτώσουν τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 31)...αυτο μου λεει ενω το προγραμμα λεει οτι ειναι ενημερωμενο...ενα αλλο που μου λεει ειναι στις αλλες συσκευες-->ελεγκτης ηχου πολυμεσων εχει και αυτο ενα κιτρινο θαυμαστικο και λεει οτι δεν εχουν εγκατασταθει τα προγραμματα οδηγησης...δεν ξερω αν εχουν σχεση,σας το λεω ομως μπας και...:cry:
vagsk Δεκέμβριος 19, 2013 #5 Δεκέμβριος 19, 2013 Έσυ πόσους δίσκους έχεις πάνω; Αν έχεις μόνο έναν δίσκο τότε μάλλον από λάθος έχεις ενεργοποιήσει το nvidia raid από το BIOS. Αν έχει 2 δίσκους στο εσωτερικό του ο υπολογιστής τότε ίσως μπερδέψει λίγο. Ρίξε και μια ματια στο site της Visual Computing Leadership from NVIDIA μήπως έχει οδηγούς. Περισσότερα όταν βρεθώ στο desktop μου :whistle2:Υ.Γ. Quicksearch: http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/30588/en-us
fullface Δεκέμβριος 20, 2013 Author #6 Δεκέμβριος 20, 2013 εναν δισκο εσωτερικο εχω 500αρι που ειναι τα windows.απενεργοποιησα το nvidia nforce raid devise και εβαλα ενα jmicron JMB36X Controller.παιδια δεν εχω ιδεα τι κανω..σταματαω εδω και περιμενω βοηθεια..
vagsk Δεκέμβριος 20, 2013 #7 Δεκέμβριος 20, 2013 Απενεργοποίησε το nvidia raid οπότε θα βλέπει τους δίσκους σαν single και απενεργοποίησε και το jmicron. Είναι δεύτερος controller που σου δίνει extra connectors όταν χρησιμοποιήσεις όλους τους υπάρχοντες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.