Jump to content

Power of three III

Dr.Paneas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν κοιτάξτε την ακόλουθη φοβερη καταπλτικη φωτο (πως γελάει ;:confused: ) και πείτε μου:

Τι φταεί και κατα το Booting οταν τον παω 150FSB κανει επανεκινηση ; Στα 140 είναι Full Stable.

post-364-1416071301,0044_thumb.jpg

Εσυ τι λες να φταιει????Μηπως....μηπως λεω....οι μνημες δεν πανε αλλο????

Υ.Γ κανε το λιγο μεγαλυτερο γιατι θα τυφλωθουμε....

Βασιλη το εχω μαγαλυτερο αλλα δεν το ανεβαζει στο thelab.gr (λεει ιστοριες για sizes). Χμ, τι να κανω για τις μνήμες ώστε να αντεξουν ; Διαιρέττες δεν μου προσφέρει το Bios...

πάνω σε τη μητρική είναι? Ρωτάω γιατί παίζει εκτός από μνήμες να είναι και το PCI. Tις μνήμες checkάρετες στα 150 με το memtest....

Oπως δεν βλέπεις απο το printscreen είναι ECS P^VAAC -00 . Memtest βγαζει πολλα erros στα 150FBS. Τρελαινεται στα errors. Στα 140 παλι ολα μια χαρα. Boing...

Αρχική απάντηση από unseen

υπηρχαν κατι corsair που ηταν απο την μανα τους 150 αν θυμαμε καλα...

Σωστός. Πώπω πόσο της είχα πληρώσει τότε...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Oπως δεν βλέπεις απο το printscreen είναι ECS P^VAAC -00 . Memtest βγαζει πολλα erros στα 150FBS. Τρελαινεται στα errors. Στα 140 παλι ολα μια χαρα. Boing...

Aφου τολες κ μονος σου....γιατι ρωτας τοτε????

Για να σιγουρευτω βρε Billy. Τελικα παιδες, μονο με αλλαγη RAM ; Τιποτα αλλοα δεν παιζεται ; Καλυτερη ψυξη πανω στις ιδιες τις RAM ισως (Heatspreaders ή Active Cooling Kit) ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.