Jump to content

Blu-ray και εξωτερικοί υπότιτλοι

FANISTELROOY

Recommended Posts

Κάποια έχουν πχ βουλγαρικά και όχι ελληνικά. Τραγικό.

Το θέμα είναι να μπορέσω να κάνω δουλειά. Θα δοκιμάσω με κανένα απλό DVD, λογικά ίδια διαδικασία θα είναι. Αν τους φορτώνει στο DVD τότε θα τους φορτώνει και στο Blu-ray.

Sent from my Migato GT-N7105 using Tapatalk 4

Παράδειγμα τιμών

[ame]http://www.amazon.co.uk/dp/B003AQC1CQ/ref=cm_sw_r_udp_awd_05gTsb1NN0FVH[/ame]

http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6025384 και πάλι χωρίς ελληνικούς

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply
εγώ έχω αγοράσει Blu-ray έγγραφης, είχα σκάσει 200 ευρώ το 2010, σπανίως το χρησιμοποίησα.....

μπορείς να το επεξεργαστείς το αρχείο, αν το αποθηκεύσεις

Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να κάνω. Δεν θέλω να αγοράσω τα Blu-ray και μετά να τα περάσω στον υπολογιστή να τα επεξεργαστώ και να τα δω από εκεί. Ποιος ο λόγος να το κάνω και να μην τα κατεβάσω έτοιμα?

Θέλω να τα βλέπω από τα δισκάκια και να προσθέτω υπότιτλους εγώ.

άμα δεν γίνει επεξεργασία ελληνικοί υπότιτλοι γιοκ!! και κλειδωμένα δισκάκια είναι δεν ξέρεις ? πως έχουν μειρασει την πίτα !!

Μην τα πάρεις φίλε μου άμα δεν θέλεις να μπλέξεις με όσα σου είπα παραπάνω.

Ένα ακόμα,αν τα δισκάκια είναι σε άλλο region,που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι για να μην έχουν Ελληνικούς υποτίτλους και συμμετέχει η Sony (και κανα 2 εταιρίες ακόμα)στην παραγωγή έχουν το κλείδωμα αυτό και στο 20' δεν θα έχεις ήχο ανάλογα το player.

Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να κάνω. Δεν θέλω να αγοράσω τα Blu-ray και μετά να τα περάσω στον υπολογιστή να τα επεξεργαστώ και να τα δω από εκεί. Ποιος ο λόγος να το κάνω και να μην τα κατεβάσω έτοιμα?

Θέλω να τα βλέπω από τα δισκάκια και να προσθέτω υπότιτλους εγώ.

Αγορασε τα blu ray να τα εχεις να τα βλεπεις και κατεβασε την ταινια ετοιμη, οπως και να χει την ταινια θα την δεις παντως

Μην τα πάρεις φίλε μου άμα δεν θέλεις να μπλέξεις με όσα σου είπα παραπάνω.

Ένα ακόμα,αν τα δισκάκια είναι σε άλλο region,που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι για να μην έχουν Ελληνικούς υποτίτλους και συμμετέχει η Sony (και κανα 2 εταιρίες ακόμα)στην παραγωγή έχουν το κλείδωμα αυτό και στο 20' δεν θα έχεις ήχο ανάλογα το player.

Εδώ η τελευταία απάντηση ίσως να βοηθήσει.

http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=179339

Στην ουσία ανοίγεις τον φάκελο του Blu-ray, ανοίγεις το αρχείο του βίντεο με splash pro πχ, και μετά επιλέγεις τον υπότιτλο που θες από όποιον φάκελο θες.

Λέει και για το region lock τι και πώς.

Λογικό φαίνεται πάντως.

Μωρέ βλέπε τα με τους Αγγλικούς υπότιτλους, τι πρόβλημα υπάρχει? Κάθεσαι κ παλεύεις τσάμπα μου φαίνεται.

Αυτό που κάνει είναι να παίζει το αρχείο της ταινίας που θέλει,πχ. 800m2ts,μαζί με τον υπότιτλο.

Μπορείς να το κάνεις και εσύ αυτό χωρίς να βάλεις όλα αυτά τα προγράμματα.

Απλά ανοίγεις το φάκελο και παίζεις το συγκεκριμένο αρχείο προσθέτοντας τον υπότιτλο.

Δεν έχεις όμως menu κτλ.

Κάποια έχουν πχ βουλγαρικά και όχι ελληνικά. Τραγικό.

Το θέμα είναι να μπορέσω να κάνω δουλειά. Θα δοκιμάσω με κανένα απλό DVD, λογικά ίδια διαδικασία θα είναι. Αν τους φορτώνει στο DVD τότε θα τους φορτώνει και στο Blu-ray.

Μαλλον πρεπει να ξεκινησεις μαθηματα βουλγαρικων

Μαλλον πρεπει να ξεκινησεις μαθηματα βουλγαρικων

Ξέρω βουλγαρικά, αλλά όχι η κοπέλα μου.

Αν έχεις καμιά βοήθεια να δώσεις δώσε και μην σπαμαρεις παρακαλώ.

Ξέρω βουλγαρικά, αλλά όχι η κοπέλα μου.

Αν έχεις καμιά βοήθεια να δώσεις δώσε και μην σπαμαρεις παρακαλώ.

οκ μια πλακιτσα εκανα αλλα νομιζω το θεμα που ξεκινησες ειναι λιγο ακυρο

οκ μια πλακιτσα εκανα αλλα νομιζω το θεμα που ξεκινησες ειναι λιγο ακυρο

Βλέπεις κάτι παράλογο στο θέμα που ξεκίνησα? Παράλογα είναι αυτά που μου γράφεις εσύ στα μηνύματα που ποστάρεις.

Βλέπεις κάτι παράλογο στο θέμα που ξεκίνησα? Παράλογα είναι αυτά που μου γράφεις εσύ στα μηνύματα που ποστάρεις.

Ναι γιατι θες σε ενα εργοστασιακο dvd να το

κανεις να παιζει υποτιτλους και χωρις επεξεργασια

πραμα αδυνατο

Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω ακόμα δυστυχώς. Δεν θέλω να βάλω τους υπότιτλους μέσα στο δισκάκι. Θέλω παράλληλα με την ταινία που παίζει από το δισκάκι στον υπολογιστή να φορτώσω στο πρόγραμμα αναπαραγωγής δικούς μου υπότιτλους.

Θέλω παράλληλα με την ταινία που παίζει από το δισκάκι στον υπολογιστή να φορτώσω στο πρόγραμμα αναπαραγωγής δικούς μου υπότιτλους.

Μπορεις να νοικιασεις ενα και να δοκιμασεις με VLC-MPCHC η καποιο αλλο προγραμμα.
Μπορεις να νοικιασεις ενα και να δοκιμασεις με VLC-MPCHC η καποιο αλλο προγραμμα.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ούτε το Blu-ray drive

FANISTELROOY δοκίμασα την μέθοδο που προτείνεις και δούλεψε !!

Εδώ η τελευταία απάντηση ίσως να βοηθήσει.

How to play BD with external subtitles? - Blu-ray Forum

με MPC-HC code : madVR,LAVFilters , δεν είναι αναγκαίο οι κώδικες !! με σκέτο MPC-HC γίνεται η δουλειά, αλλά θες το anydv

με το vlc όταν πάω να φορτώσω υπότιτλο παγώνει η οθόνη

Να ξέρεις τα blu-ray είναι αηδίας ευαίσθητα, να χαλάσουν

FANISTELROOY δοκίμασα την μέθοδο που προτείνεις και δούλεψε !!

με MPC-HC code : madVR,LAVFilters , δεν είναι αναγκαίο οι κώδικες !! με σκέτο MPC-HC γίνεται η δουλειά, αλλά θες το anydv

με το vlc όταν πάω να φορτώσω υπότιτλο παγώνει η οθόνη

Ωραίος! Τώρα πρέπει να βρω ένα pc Blu-ray drive και υπότιτλους για τις συλλογές θέλω!

Σε drive έχεις να προτίνεις κάποιο? Από αμαζον κυρίως γιατί είναι Αγγλία...

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά μην βιάζεσαι να δώσεις χρήμα σε κάτι που δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δουλέψει.

Όταν η ταινία είναι ένα αρχείο m2ts όλα καλά και με το MPC-HC και το potplayer που σου είπα ότι δοκίμασα πιο πάνω κάνεις δουλειά.

ΟΜΩΣ όταν η ταινία είναι σε πολλά αρχεία streaming δηλαδή κάπως έτσι post-10167-1416077986,0864_thumb.png ΔΕΝ θα την παίξει.

Λοιπον εριξα παραγγελια.

LiteOn DH-4O3S-04-B 4x BD-ROM Blu-Ray SATA Internal Reader Black | eBay

[ame]http://www.amazon.co.uk/dp/B001DOM032/ref=pe_385721_37986871_TE_item[/ame]

Ελπιζω να κανω δουλεια! Τωρα αν ειναι να πεσω σε streaming.... θα δειξει!

Ειχα παει χτες και στα hmv και ειχε τον Αρχοντα 19.99 blu ray extended!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.