alkibiadhs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2013 Έκανα παραγγελία στις 9/12 μια Asus 760 dc2. Η παραγγελία έγινε dispatched στις 10/12 με royal mail αλλά χωρίς tracking number με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 3-7 εργάσιμες .Σε επικοινωνία μου χθες μαζί τους μου είπαν να περιμένω μέχρι τις 25/12,ναι αλλά θα έχει αργήσει πολύ ως τότε τι να κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Υπομονή !Είναι η χειρότερη περίοδος για τα ταχυδρομεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Δεκέμβριος 19, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Υπομονή !Είναι η χειρότερη περίοδος για τα ταχυδρομεία.Μήπως ξέρουμε ποιος συνεργάζεται με την royal mail εδώ στην Ελλάδα να ρωτήσω;;Ένα corsair rm 650 που παρήγγειλα την τεταρτη 11/12 ήρθε την δευτέρα 16/12 με ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 19, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 royal mail -> ΕΛΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Δεκέμβριος 19, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Ίσως και acs, έχουν γίνει αλλαγές τελευταία.Αν παραλάβεις με acs θα καθυστερήσει 10 μέρες περίπου γιατί θα έρθει μέσω Γερμανίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 19, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 οι τελευταίες δύο εμένα μου ήρθαν με Γενική ταχυδρομική πάντως, 10 μέρες κάναν και οι δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 19, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Σε βλεπω απο Ιανουαριο δυστυχως να παραλαμβανεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Δεκέμβριος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Σε βλεπω απο Ιανουαριο δυστυχως να παραλαμβανεις...Γιατί το λες αυτό; έχουν περάσει ήδη 8 εργάσιμες η άλλη μου ήρθε σε 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Δεκέμβριος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Γιατι την αλλη βδομαδα ειναι Χριστουγεννα και τα ελληνικα ταχυδρομεια χριστουγεννα πρωτοχρονια στο βενιζελος ειναι +1 βδομαδα κατα μεσο ορο απο προσωπικη εμπειρια αν ερθει με το κλασικο τροπο Γερμανια οδικως και μετα αεροπλανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δεκέμβριος 20, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 είχα 2 πακέτα από amazon που είχαν σταλεί με royal mail στις 9/12. το ένα εκτιμώμενη παράδοση 14/12 και το άλλο 16/12. σήμερα ήρθε το πρώτο οπότε λογικά δευτέρα τρίτη θα έρθει και το δεύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 20, 2013 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Πάντως σήμερα το site των ΕΛΤΑ απαντάει μία στις δέκα. Καταλαβαίνεις τι γίνεται από παραλαβές... Υπομονή. Τουλάχιστον με το Amazon αν γίνει στραβή (σπάνια), θα αποζημιωθείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Δεκέμβριος 20, 2013 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Εκανα μια παραγγελια 28/11 απο ebay.co.uk μεσω royal mail και μου ηρθε σπιτι με acs!Ρωτησα και μου ειπαν οτι η royal mail συνεργαζεται με την acs στην Ελλαδα.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Δεκέμβριος 23, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Ξαναμιλησα σημερα με το amazon και μου επεστρεψαν τα μεταφορικα επειδη αργησε και μου ειπαν να ξαναεπικοινωνησω μαζι τους στις 25/12.Πηρα και τηλ τη acs και μου ειπαν οτι δεν καλυπτουν παντα τις αποστολες με royal mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Δεκέμβριος 23, 2013 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Η Royal mail πάει ΕΛΤΑ.Μην αγχώνεσαι θα έρθει το πακέτο,αλλά με το ταχυδρομείο που έχουμε άστα. Είχα κάνει παραγγελία με παράδοση 3/12 και ήρθε στις 13/12! Το καλύτερο ήταν ότι δεν με βρήκαν σπίτι και άφησαν ειδοποίηση που είχε ημερομηνία επάνω 4/12 και παρέλαβα τελικά στις 16/12 γιατί ήταν στην μέση ΣΚ. Ποιος ξέρει τι βόλτες έκοβε το πακέτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
To_Ergaleio Δεκέμβριος 23, 2013 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Τα royal mail απλα πάνε ΕΛΤΑ.Τα royal mail συστημενα πάνε ACS.Γενικά οι χρόνοι αποστολής απο/προς Αγγλία έχουν αυξηθεί, αλλά το τραγικό είναι οτι αυτά που έρχονται με ACS συνήθως αργούν περισσότερο απο τα απλα, αφού πρωτα πάνε οδικώς στη Γερμανία!Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Δεκέμβριος 23, 2013 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 Πήρα και εγώ ένα ρολόι από Amazon (εξωτερικό πωλητή) μάλλον συστημένο.Από τις 12/12 και σήμερα εμφανίστηκε στο Site της ACSΈβαλα tracking No με μορφή RUXXXXXXGBεδώ https://gls-group.eu/EU/en/parcel-trackingκαι μου έδωσε νέο tracking No για ACSΞέχασα να πω royal mail έστειλε ο πωλητής Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 24, 2013 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 μεγαλε φοβερο το σαιτ που το ξεθαψες? μου στειλε ενας φιλος το nexus 5 απο ταχυδρομειο royal mail και τελικα ερχεται σημερα με acs! βρηκα το tracking σ αυτο το site και εδινε και αριθμο acs! ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Δεκέμβριος 24, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2013 Πω πω με τρολαρει το amazon,μου εστειλε e-mail πριν λιγο με τιτλο Leave Packaging Feedback και ακομα δεν εχω παραλαβει.... :slap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.