cydle Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2013 Καλησπερα σε ολους!Αυτη τη στιγμη εχω στο σπιτι ενα MiFi 3G modem της Huawei απο τη Wind και ψαχνω να βρω καποια καλυτερη λυση σε σταθερο router και οχι mobile. Θα προτιμουσα να παιρνει κατευθειαν τη sim πανω στη συσκευη και φυσικα να ειναι προσιτο. Αν η τιμη ειναι υψηλη, ποια αλλη λυση εχω που να εχω αποδοση;Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Δεκέμβριος 19, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Ακριβό (πληροί όμως τις προδιαγραφές σου).......picΦθηνό (χρειάζεται όμως ξεχωριστό συμβατό usb 3g modem).....pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Ιανουάριος 3, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Επειδή καιρό τώρα ψάχνω για 3G router το πρόβλημα με αυτά που έχουν χωριστά modem είναι ότι δεν έχουν συμβατότητα με αυτά των εταιρειών (έχω vodafone). Άμα λοιπόν βρεις σε παρακαλώ γράψε μοντέλο. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Το tethering από κινητη συσκευη δε σε καλυπτει?Εγω ετσι τη βγαζω στις διακοπες με το laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Ιανουάριος 7, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Επειδή καιρό τώρα ψάχνω για 3G router το πρόβλημα με αυτά που έχουν χωριστά modem είναι ότι δεν έχουν συμβατότητα με αυτά των εταιρειών (έχω vodafone). Άμα λοιπόν βρεις σε παρακαλώ γράψε μοντέλο. ΕυχαριστώΠοιό usb modem έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Ιανουάριος 8, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Καλημέρα το Κ4201, το Κ3772 και το Κ3806-Ζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.