Jump to content

Razer Naga Problems

Justhavocman

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες , έχω ένα razer naga 2012 και τον τελευταίο καιρό μου κάνει τρελίτσες , μια δεν πατιέται το mousewheel , μια μου κάνει διπλό click το mousewheel και έχω αρχίσει να ανησυχώ , το έχω 1μιση χρόνο τώρα και είναι εντός εγγύησης , αλλα η πολυσυζητημένη razer μου ζητα να πληρώσω τα έξοδα αποστολής και επιστροφής ( best customer service ευ)

, οποτε ζητω ταπεινά την βοήθεια σας , ξέρουμε αν υπάρχει κανένα site που να επισκευάζει razer? Και ας κάνει void το warranty δεν με απασχολεί , αν είναι να πληρώσω 80 euro για να το φτιάξουν στην razer περνώ καινούργιο που λέει ο λόγος :p

Καλησπέρα παίδες , έχω ένα razer naga 2012 και τον τελευταίο καιρό μου κάνει τρελίτσες , μια δεν πατιέται το mousewheel , μια μου κάνει διπλό click το mousewheel και έχω αρχίσει να ανησυχώ , το έχω 1μιση χρόνο τώρα και είναι εντός εγγύησης , αλλα η πολυσυζητημένη razer μου ζητα να πληρώσω τα έξοδα αποστολής και επιστροφής ( best customer service ευ)

, οποτε ζητω ταπεινά την βοήθεια σας , ξέρουμε αν υπάρχει κανένα site που να επισκευάζει razer? Και ας κάνει void το warranty δεν με απασχολεί , αν είναι να πληρώσω 80 euro για να το φτιάξουν στην razer περνώ καινούργιο που λέει ο λόγος :p

Απο που ειναι αγορασμενο;

Με την ελληνικη αντιπροσωπεια επικοινωνησες;

Razer.gr

Δεν μπορείς να το στείλεις μέσω του καταστήματος που το αγόρασες?

Μπορείς να το στείλεις και με ΕΛΤΑ συστημένο, με κόστος γύρω στα 20-25€.

Αν δεν σε ικανοποιούν τα παραπάνω, το πρόβλημα που έχεις είναι κοινό στα Razer και μπορείς να βρείς αρκετά βιντεάκια και οδηγούς για επισκευή των διακοπτών.

Στη χειρότερη μπορείς να αγοράσεις κανούργιους διακόπτες και να τους αντικαταστήσεις.

Αν πάλι δεν θέλεις να το κάνεις μόνος σου, φαντάζομαι οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός μπορεί να αλλάξει 2 διακοπτάκια!!

Απο που ειναι αγορασμενο;

Με την ελληνικη αντιπροσωπεια επικοινωνησες;

Razer.gr

Δεν μπορείς να το στείλεις μέσω του καταστήματος που το αγόρασες?

Μπορείς να το στείλεις και με ΕΛΤΑ συστημένο, με κόστος γύρω στα 20-25€.

Αν δεν σε ικανοποιούν τα παραπάνω, το πρόβλημα που έχεις είναι κοινό στα Razer και μπορείς να βρείς αρκετά βιντεάκια και οδηγούς για επισκευή των διακοπτών.

Στη χειρότερη μπορείς να αγοράσεις κανούργιους διακόπτες και να τους αντικαταστήσεις.

Αν πάλι δεν θέλεις να το κάνεις μόνος σου, φαντάζομαι οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός μπορεί να αλλάξει 2 διακοπτάκια!!

Αγορασμένο από amazon.co.uk ,επικοινώνησα μαζί τους και δεν φέρουν καμια ευθύνη , με razer gr θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω . Όσο για τους διακόπτες θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος "ειδικός" που έχει ξανασυναντήσει παρόμοιο πρόβλημα παρα να πάω σε κάποιον άκυρο ηλεκτρονικό . Οι καιροί είναι δύσκολοι και κάθε euro που γλιτώνουμε μετράει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.