max Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2004 ρε παιδια evaporator απο αμερικη εχει φερει καποιος ?ποσο θα κοστισει?εχουν σε αυτη τη σελιδα , οποιος εχει αγορασει ας βοηθεισει λιγοhttp://www.xtwerkz.com/black_projects.htm ευχαριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Θελεις να φτιαξεις phase change???Ο 11 φτιαχνει εξισου καλα με αυτο κ μπορει κ καλυτερα.......στειλε του ενα πμ....δεν εχεις τιποτα να χασεις εκτος κ επιμενεις τοσο πολυ για το συγκεκριμενο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Οκτώβριος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2004 Ποσο παει περιπου απο αμερικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Οκτώβριος 12, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 αυτο ρωταω εχει φερει κανενεας η θα παραγκειλει καποιος να μου φερει και μενα ενα απο αμερικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 12, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 εγω εχω κανει ηδη την παραγγελια... δεν πιστευω οτι θα χρειαστει καποιος να παραγγειλει ξανα αφου θα φτιαχνει ο μιχαλης απο δω και περα. κανε υπομονη οπως σου ειπα και στο pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Οκτώβριος 12, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 παντα το εργοστασιακο ειναι καλυτερο απο το χειροποιητο.ποσο σου κοστισε το evaporator απο αμερικη ? (ολλα τα εξωδα)ειναι ευκολο να μου παραγκειλεις και μενα ενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 12, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 πάντα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 12, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από max παντα το εργοστασιακο ειναι καλυτερο απο το χειροποιητο.ποσο σου κοστισε το evaporator απο αμερικη ? (ολλα τα εξωδα)ειναι ευκολο να μου παραγκειλεις και μενα ενα ? δεν ισχυει σε ολα αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 12, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από max παντα το εργοστασιακο ειναι καλυτερο απο το χειροποιητο.ποσο σου κοστισε το evaporator απο αμερικη ? (ολλα τα εξωδα)ειναι ευκολο να μου παραγκειλεις και μενα ενα ? παντα???Συγνωμη φιλε μου αλλα πιστευω οτι δεν εχεις ασχοληθει κ πολυ με το θεμα κ πρεπει να ριξεις μια ματια παραπανω γι'αυτο που λες, σε συγκριτικα κ τεστ.....Φιλικα Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Οκτώβριος 12, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 max, άλλο να παίρνεις κάτι fix το οποίο το χρησιμοποιείς όπως είναι και άλλο να πάρει χειροποίητο, ειδικά από τον Μιχάλη (eleven).... Καμία σχέση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Οκτώβριος 12, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Kαλα για ψαχ'το καλυτερα και πες μας αν οντως το εργοστασιακο ειναι καλυτερο απο το χειροποιητο.Ακου εκει ΠΑΝΤΑ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Οκτώβριος 12, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 ενταξη αυτη ειναι η γνωμη σας, σεβαστη.εγω ομως δεν θελω χειροποιητο .θελω απο αμερικη. μπορει καποιοσς να μου παραγκειλει ενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 12, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 πάντως όταν λέμε χειροποίητο δεν εννοούμε με λίμα και νυχοκόπτη... αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση με εξειδικευμένα μηχανήματα...μακάρι να βρεθεί κάποιος να σου κάνει τη "χάρη" να σου φέρει αυτό που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 12, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Πρωτον γιατι δεν το παραγγελνεις μονος σου?Δευτερον τι εννοεις εργοστασιακο? Επειδη το βλεπεις στο site που σου δωσα? Τα μηχανηματα που εχει ο μιχαλης μπορει να ειναι 10 φορες καλυτερα απο αυτα που εχει ο baker του οποιου ειναι το site. Απλως του baker ειναι δοκιμασμενο.... επαναλαμβανω καλυτερα να περιμενεις....δεν θα χασεις, αν σκεφτεσαι να κανεις κατι σοβαρα... Πες μας μεχρι που εχεις φτασει το συστημα που στηνεις και για το evap μην αγχωνεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Οκτώβριος 13, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 ποσο πουλαει ο μηχαλης τα evaporator ?μπορειτε να ποσταρετε καμια φωτογραφια?σε ποσο χρονο το εχει παραδοτεο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Οκτώβριος 13, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από max ποσο πουλαει ο μηχαλης τα evaporator ? μπορειτε να ποσταρετε καμια φωτογραφια? σε ποσο χρονο το εχει παραδοτεο? :mad: .....εχεις διαβασει τα αναλογα θεματα στο extreme cooling κομματι του φορουν του thelab????Ειμαι σιγουρος πως οχι.....διαβασε τα κ μετα ρωτα οτι απορια εχεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Οκτώβριος 13, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Κατσε θα σε καθοδηγησω εγω. Οπως βλεπεις διαβαζεις την απαντηση μου αυτη κοψε το scroll bar ΤΕΡΜΑ πανω. Θα δεις αυτο: "TheLab.gr Forum > Cases, Cooling and Mods > Extreme Cooling > ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ EVAPORATOR ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ". Πατα στο extreme cooling. Τριτο θεμα απο πανω εχει ενα που λεει "Κατασκευη evaporator". Διαβασε το και θα βρεις ολες τις απαντησεις που ψαχνεις.αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Οκτώβριος 13, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από max [Χθες, στις 17:11] παντα το εργοστασιακο ειναι καλυτερο απο το χειροποιητο.ποσο σου κοστισε το evaporator απο αμερικη ? (ολλα τα εξωδα)ειναι ευκολο να μου παραγκειλεις και μενα ενα ? Eκτος αν το χειροποιητο εγινε με εργοστασιακες μεθόδους(CNC) και ανωτερες απο εργοστασιακες μεθοδους R&D(που δεν αποσκοπουν μονο στην μειωση του κοστους κατασκευης) οποτε παμε στο κεφαλαιο eleven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.