Jump to content

ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ EVAPORATOR ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

max

Recommended Posts

ρε παιδια evaporator απο αμερικη εχει φερει καποιος ?

ποσο θα κοστισει?

εχουν σε αυτη τη σελιδα , οποιος εχει αγορασει ας βοηθεισει λιγο

http://www.xtwerkz.com/black_projects.htm

ευχαριστο.

Θελεις να φτιαξεις phase change???Ο 11 φτιαχνει εξισου καλα με αυτο κ μπορει κ καλυτερα.......στειλε του ενα πμ....δεν εχεις τιποτα να χασεις εκτος κ επιμενεις τοσο πολυ για το συγκεκριμενο....

εγω εχω κανει ηδη την παραγγελια... δεν πιστευω οτι θα χρειαστει καποιος να παραγγειλει ξανα αφου θα φτιαχνει ο μιχαλης απο δω και περα. κανε υπομονη οπως σου ειπα και στο pm.

Αρχική απάντηση από max

παντα το εργοστασιακο ειναι καλυτερο απο το χειροποιητο.

ποσο σου κοστισε το evaporator απο αμερικη ? (ολλα τα εξωδα)

ειναι ευκολο να μου παραγκειλεις και μενα ενα ?

δεν ισχυει σε ολα αυτο

Αρχική απάντηση από max

παντα???Συγνωμη φιλε μου αλλα πιστευω οτι δεν εχεις ασχοληθει κ πολυ με το θεμα κ πρεπει να ριξεις μια ματια παραπανω γι'αυτο που λες, σε συγκριτικα κ τεστ.....

Φιλικα

Βασιλης

πάντως όταν λέμε χειροποίητο δεν εννοούμε με λίμα και νυχοκόπτη... αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση με εξειδικευμένα μηχανήματα...

μακάρι να βρεθεί κάποιος να σου κάνει τη "χάρη" να σου φέρει αυτό που θες...

Πρωτον γιατι δεν το παραγγελνεις μονος σου?

Δευτερον τι εννοεις εργοστασιακο? Επειδη το βλεπεις στο site που σου δωσα? Τα μηχανηματα που εχει ο μιχαλης μπορει να ειναι 10 φορες καλυτερα απο αυτα που εχει ο baker του οποιου ειναι το site. Απλως του baker ειναι δοκιμασμενο.... επαναλαμβανω καλυτερα να περιμενεις....δεν θα χασεις, αν σκεφτεσαι να κανεις κατι σοβαρα... Πες μας μεχρι που εχεις φτασει το συστημα που στηνεις και για το evap μην αγχωνεσε.

Αρχική απάντηση από max

ποσο πουλαει ο μηχαλης τα evaporator ?

μπορειτε να ποσταρετε καμια φωτογραφια?

σε ποσο χρονο το εχει παραδοτεο?

:mad: :mad: :mad: .....εχεις διαβασει τα αναλογα θεματα στο extreme cooling κομματι του φορουν του thelab????Ειμαι σιγουρος πως οχι.....διαβασε τα κ μετα ρωτα οτι απορια εχεις....

Κατσε θα σε καθοδηγησω εγω. Οπως βλεπεις διαβαζεις την απαντηση μου αυτη κοψε το scroll bar ΤΕΡΜΑ πανω. Θα δεις αυτο: "TheLab.gr Forum > Cases, Cooling and Mods > Extreme Cooling > ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ EVAPORATOR ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ". Πατα στο extreme cooling. Τριτο θεμα απο πανω εχει ενα που λεει "Κατασκευη evaporator". Διαβασε το και θα βρεις ολες τις απαντησεις που ψαχνεις.αυτα

Αρχική απάντηση από max [Χθες, στις 17:11]

Eκτος αν το χειροποιητο εγινε με εργοστασιακες μεθόδους(CNC) και ανωτερες απο εργοστασιακες μεθοδους R&D(που δεν αποσκοπουν μονο στην μειωση του κοστους κατασκευης) οποτε παμε στο κεφαλαιο eleven

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.