apostatis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Ενδιαφερομαι για Αγορα mac για την συζυγο της οποιας η χρηση δεν ειναι βαρια καιΛογω του οτι εχει στην κατοχης της ενα vaio 18.5" σκεφτομουν να της παρω ενα μικρο με χαμηλο βαρος γιατι το κουβαλαει συνεχεια στη δουλεια και κατεληξα στοMacbook air i5 4gb ram 256 ssd.σε αυτα τα χαρακτηριστικα μπορει να τρεξει ανετα windows με parallels ή vmware;Μετα σαν δευτερη επιλογη ειναι το macbook pro 13 retina i5 4gb ram 256 ssdΠοια ειναι η γνωμη σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 17, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Τι χρηση κανει στον υπολογιστη?Sent from my GT-I8190 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Δεκέμβριος 17, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 ιντερνετ word και κατι προγραμματακια σχετικα με βιολογια και dna που δεν τα κοβω για βαρια καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 ιντερνετ word και κατι προγραμματακια σχετικα με βιολογια και dna που δεν τα κοβω για βαρια καθολουΓνωμη μου οτι ειναι "πεταμενα" λεφτα να δωσει για mac για την χρηση που θα του κανει. Με τα μισα μπορει να παει σε ενα 13" η και 15" λαπτοπακι.. και την δουλεια της θα κανει και θα γλιτωσει το βαρος απο το 19"αρι. Εκτος και αν εχει κανα γνωστο στην αμερικη και το παρει απο εκει.Sent from my GT-I8190 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaPoleoN Δεκέμβριος 17, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Και εγώ είμαι της ίδιας άποψης με τον eliasmao, ωστόσο εξαρτάται και από τα προγράμματα βιολογίας που έχει και με τι ασχολείται. Γενικά σε βιοπληροφορική-βιολογία βολεύουν τα mac λόγω του συνδυασμού terminal-perl-excel (office). Επίσης, αρκετά προγράμματα βιολογίας ζητάνε πολύ ram.Αν θέλει κάτι ελαφρύ πάντως το air είναι πολύ καλό, αλλά και από την άλλη το 13ρι pro που έχω πιάσει στα χέρια μου είναι αρκετά ελαφρύ, αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα τη βολέψει η οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Δεκέμβριος 23, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2013 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σαςσημερα λοιπον αγορασα το MacBook air 11 i7 8gb ram 256 ssdποιο προτεινετε σαν καλυτερο για windows parallels VMware η καποιο αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.