Franky_stein Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Στο σύστημα της υπογραφής μου , στον Samsung 830 , έκανα format και ξαναπέρασα τα win 8 και μετά την αναβάθμιση σε win 8.1 , τους οδηγούς από το CD της μητρικής και μερικά προγράμματα .Ύστερα από λίγη χρήση , μου πετάει την γνωστή blue screen των win 8 και γίνεται επανεκίνηση του Πισι.Ο δίσκος είναι συνδεδεμένος σε υποδοχή SATA 3 της μητρικής και ότι τέστ έκανα μου τον έβγαλε υγιή 100% χωρίς προβλήματα. Άλλαξα την θέση σε άλλη SATA 3 και το καλώδιο, τα ίδια. Οι υπόλοιποι δίσκοι λειτουργούν κανονικά. Πριν προχωρήσω σε νέο format και του περάσω τα 7, τι μπορεί να φταίει; Σημειωτέον ότι η εγκατάσταση των Win 8 γίνεται από αυθεντικό CD και η αναβάθμιση μέσω Store. Στην προσπάθεια " ανανέωσης " , ή ¨ανακύκλωσης " από τις ρυθμίσεις μου λέει ότι λείπουν κάποια αρχεία των Win και μου ζητά να εισάγω το φυσικό μέσο, δλδ. το CD, που όμως είναι των Win 8 (και όχι των Win 8.1) και δεν το δέχεται.
mondler Δεκέμβριος 20, 2013 #3 Δεκέμβριος 20, 2013 θα σου προτινα να βαλεις το bluescreenviewer που διαβαζει τα minidump αρχεια που δημιουργουνται καθε φορα που κρασαρεις.. εκε θα δεις τουλαχιστον τι σου το προκαλει αυτο.. ειναι αδυνατο καποιος εδω η οπουδηποτε με τις πληροφοριες που εχεις και μας δινεις να σου πει κατι..μπορει να φταινε χιλια πραγματα.. γι αυτο δες τι λεει το minidump και μετα ισως καποιος να μπορει να βοηθησει
Alexgk Δεκέμβριος 20, 2013 #4 Δεκέμβριος 20, 2013 Αν μπορείς να μπεις σε safe mode τότε κάποιος driver είναι. Αν μπορείς κάνε ξανά εγκατάσταση και πέρνα ένα έναν τους drivers και δες σε ποιον σου πετάει μπλε οθόνη
Franky_stein Δεκέμβριος 20, 2013 Author #5 Δεκέμβριος 20, 2013 Οκ θα κοιτάξω αυτά που είπατε παιδιά και τα ξαναλέμε.Πάντως στον μηχανικό WD Caviar Black που έγινε η ίδια ακριβώς διαδικασία, δεν έβγαλε κανένα πρόβλημα. Υπάρχει άραγε περίπτωση παρ' όλα αυτά να έχει πρόβλημα ο SSD ;
Vamire Δεκέμβριος 20, 2013 #6 Δεκέμβριος 20, 2013 Εμένα τα 8,1 κατάστρεψαν τον WD μου 14 μηνών σκληρός με 100% health...Sent from my Xperia Mini using Tapatalk
Dr_Nikiforos Δεκέμβριος 21, 2013 #7 Δεκέμβριος 21, 2013 Εμένα τα 8,1 κατάστρεψαν τον WD μου 14 μηνών σκληρός με 100% health...Sent from my Xperia Mini using TapatalkΔεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο αλλά το ίδιο έπαθα και εγώ... Από 96% health ο μηχανικός που έχω όλα αρχεία μέσα σε μια μέρα έπεσε στο 30% και με ένα εκ των 3 partition κατεστραμενο... Wd caviar Green 1,5 ετών. Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.