PolomanGR Ιανουάριος 8, 2014 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Καποια πραματακια που εχω παρατηρησει ηδη:Τα ακουστικα ειναι τα πιο ανετα που εχω δοκιμασει.Ο ηχος με την Xonar essence ST ειναι πολυ καλύτερος απ'οτι με onboard,και λιγο πιο δυνατος.Σε μουσικη οπως εχουν πει πολλοι,δεν εχει δυνατο μπασο,αλλα δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι λειπει.Σε παιχνιδια τωρα,ψαχνω ακομα τις ρυθμισεις,και πρεπει να μπω σε κανα σερβερ με λιγα ατομα για να παρω χαμπαρι τι παιζει.Αν μπορει να βοηθησει κανεις με τις ρυθμισεις:Εχω 8 Channels στην καρτα ηχου,με Dolby headphone - 2,και στο BF4,home cinema και surround,μου φαινετε η καλυτερη δυνατη ρυθμιση για surround,βεβαια,οι φωνες απο το TS-VOIP,ακουγονται μακρια και αυτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Ιανουάριος 8, 2014 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Δοκίμασε και με 6 channels,sample rate 48 kHz,dolby headphone 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιανουάριος 8, 2014 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Δοκίμασε και με 6 channels,sample rate 48 kHz,dolby headphone 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.