kpetros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 χαιρετεν και κατευθιαν στο θεμα μου ζητηθηκε να βρω ενα αξιο laptop , αλλα γενικα , επιδη δεν ειμαι της "νοοτροπιας" δυσκολευομαι . κοιταω λιγο skroutz , λιγο eshop crazy sundays etc . αλλα δεν βλεπω κατι που να μου κανει μπαμ οι προυπεθεσεις που εχω ειναι -να κρατησει 4-5 χρονακια - να εχει card readers οπως και dvd rw - να εχει και μια καλη ποιοτητα , γιατι θα το πιασουν και παιδακια -και ταβανι η τιμη να ειναι 500ε , για περιπτωση super ευκαιριας(και κατι για εμενα , προτιμω win7 , στα win8 θα αρχισουν οι ερωτησεις , και εφοσον δεν εχω και εγω ο ιδιος , δεν θα μπορω να βοηθησω και πολυ )η χρηση που προοριζετε ¨internet + fb παιχνιδια , ενδεχομενος και κανα προγραμμα τυπου AutoData , ισως καμια ταινια . Με λιγα λογια , δεν θα παιξει ποτε του παιχνιδια αυτος ο υπολογιστης , οποτε δεν εχει και τραγικες απαιτησειςToshiba Satellite C855D-13W - Bazaar Electricμια φιλη μου πηρε αυτο , περσυ , αλλα η τιμη παραμενει αμετακινητη :s . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 18, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 ...- να εχει και μια καλη ποιοτητα , γιατι θα το πιασουν και παιδακια ...Lenovo thinkpad ή Toshiba με πληκτρολόγιο chiclet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 18, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 κατι τετοιο θα ηταν καλα ?Msystems.gr - Προϊόντα - HP Compaq Presario CQ58-265EV (Black licorice)τα thinkpad βλεπω πως εχουν μεγαλουτσικες τιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.