kpetros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 χαιρετεν και κατευθιαν στο θεμα μου ζητηθηκε να βρω ενα αξιο laptop , αλλα γενικα , επιδη δεν ειμαι της "νοοτροπιας" δυσκολευομαι . κοιταω λιγο skroutz , λιγο eshop crazy sundays etc . αλλα δεν βλεπω κατι που να μου κανει μπαμ οι προυπεθεσεις που εχω ειναι -να κρατησει 4-5 χρονακια - να εχει card readers οπως και dvd rw - να εχει και μια καλη ποιοτητα , γιατι θα το πιασουν και παιδακια -και ταβανι η τιμη να ειναι 500ε , για περιπτωση super ευκαιριας(και κατι για εμενα , προτιμω win7 , στα win8 θα αρχισουν οι ερωτησεις , και εφοσον δεν εχω και εγω ο ιδιος , δεν θα μπορω να βοηθησω και πολυ )η χρηση που προοριζετε ¨internet + fb παιχνιδια , ενδεχομενος και κανα προγραμμα τυπου AutoData , ισως καμια ταινια . Με λιγα λογια , δεν θα παιξει ποτε του παιχνιδια αυτος ο υπολογιστης , οποτε δεν εχει και τραγικες απαιτησειςToshiba Satellite C855D-13W - Bazaar Electricμια φιλη μου πηρε αυτο , περσυ , αλλα η τιμη παραμενει αμετακινητη :s .
Oric Δεκέμβριος 18, 2013 #2 Δεκέμβριος 18, 2013 ...- να εχει και μια καλη ποιοτητα , γιατι θα το πιασουν και παιδακια ...Lenovo thinkpad ή Toshiba με πληκτρολόγιο chiclet.
kpetros Δεκέμβριος 18, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 18, 2013 κατι τετοιο θα ηταν καλα ?Msystems.gr - Προϊόντα - HP Compaq Presario CQ58-265EV (Black licorice)τα thinkpad βλεπω πως εχουν μεγαλουτσικες τιμες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.