IzoneRakaDarkdiamond Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2013 Για σε ολους σας.Εχω στα χερια μου ενα εξ.σκληρο ενως φιλου οπου λιγο πιο μετα απο μια πτωση που ειχε ο σκληρος του(λειτουργησε καμποση ωρα αφου επεσε)ο σκληρος πλεον δεν λειτουργει κανονικα ενω αναγνωριζεται απο το pc(windows 7 ultimate)οταν πατας να ανοιξει τα windows σου προτινουν το κλασικο <<να γινει διαμορφωση στο δισκο)>>και μετα πεταει ενα μηνυμα το οποιο λεει <<παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων (κυκλικος ελεγχος πλεονασμου)>>.Βλεπω πολλα κοινα προβληματα με αυτο το ποστ http://www.insomnia....-data-recovery/ αλλα αν και ακολουθησα καποιες προτινομενες λυσεις οπως αναφερουν τα παιδια εκι δεν εφτασα στη λυση του προβληματος γιατι ισως να μην ειναι η ιδια ακριβως περιπτωση(δεν παιχτηκε προβλημα με λαθως εγγραφη windows μιας και ειναι και εξωτερικος ο σκληρος)η μπορει να θελει κατι το διαφορετικο με το testdisk οπου λογο ελλειψης γνωσης δεν το εκανα αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι οπως σε ολες τις περιπτωσεις hdd ετσι και εδω το προβλημα το μεγαλο ειναι να μην χαθουν σημαντικα αρχειαΕυχαριστω για το χρονο σας (για ορθογραφικα λαθοι συγχωρεστε με αλλα το ποστ εγινε απο κινητο)**Ο σκληρος ειναι Intenso 500gb sata 3*****Επεισης τον εξ.σκληρο τον διχνει σαν ειναι αδιος στις ιδιοτητες*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzoneRakaDarkdiamond Δεκέμβριος 17, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 ετρεξα ενα recovery προγραμμα (Free data recovery software for you ? Remo Recover Free Edition) και μου βρηκε τα αρχεια αλλα για να τα επαναφερω θελει να αγορασω το προγραμμα οχι οτι υπαρχει θεμα οικονομικο αλλα γενικα υπαρχει και τροπος μιας και τα αρχεια ακομα υπαρχουν να τα επαναφερω και με αλλο τροπο ανεφ χρηματων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Δεκέμβριος 20, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2013 Δοκίμασε με ένα Live Ubuntu Cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.