Jump to content

ΜΝΗΜΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ LATENCY

skepasti21

Recommended Posts

Έχω το παρακάτω σύστημα ................

Μητρική ASUS p7p55d Motherboards - P7P55D

Eπεξεργαστής : intel i5 750 2.67ghz

Kαρτα Γραφικών : 9800 GT 512MB

Mνήμη RAM : 4 GB 1333 ΜΗΖ --------> Screenshot by Lightshot (Η εικόνα είναι από το everest)

Screenshot by Lightshot

Πάνω στη μητρική υπάρχουν 4 slots για μνήμες RAM ,2 μπλέ και 2 μαυρα slots εναλλάξ .... στα μπλέ slots υπήρχαν οι 2 2αρες Transcend JM1333KLU-2G και χθες βρήκα από ένα γνωστό μου ακομα μια 4αρα Kingston 99U5471-012.A00LF και την κούμπωσα στο μαύρο slot Screenshot by Lightshot ...όλα καλα όλα ωραια τωρα εχω 2 2αρες και 1 4 αρα και ένα μαύρο slot ελεύθερο....

Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο λάθος οσον αφορα η σύσταση του συστήματος σχετικα με τις RAM ...... Και ακόμη όταν πήγα να τσεκαρω τις μνήμες στο everest παρατηρησα ότι οι Transcend εχουν διαφορετικό latency από την Kingston .... υπάρχει καποιο πρόβλημα με αυτό?

Ας με διορθωσει καποιος αλλα με τα λιγα που ξερω νομιζω οτι η mobo σου ειναι dual channel και μαλλον το μονο module που εβαλες πιθανον να μην δουλευει σωστα...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ας με διορθωσει καποιος αλλα με τα λιγα που ξερω νομιζω οτι η mobo σου ειναι dual channel και μαλλον το μονο module που εβαλες πιθανον να μην δουλευει σωστα...

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Μα αφου βλέπω 8 gb ότι έχω....

Όχι δείχνει να δουλεύει καλά το σύστημα ή τουλάχιστον δν βγαζει καποιο σφάλμα.

Αν δε τρως μπλε οθονες κλπ καλα εισαι.

Αλλα το αν σου δουλευουν σε dual channel δε γνωριζω.

Κατα το ποστ στην αρχη του pc που σου γραφει το μεγεθος της μνημης , τι σου γραφει?

Operating on Single channel ή dual channel?

Όχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, όπως τις έχεις ,τις 2αρες στα dimm A1-B2 μπλε και την 4gb dimmA2 μαύρη.

Λογικά αν δεν κάνω λάθος θα σου δουλέψει σε flex mode , dual channel τις 2gb και single την 4gb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.