Jump to content

Τη γνώμη σας για αυτην την τν

ennia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω βρει αυτην την τν και θελω τη γνωμη σας....

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/117576-lg-42la660s

πιστευω τα εχει ολα....

μεχρι 800-900€. απο 42" και πανω και να εχει τα παντα.....3D, wifi, full HD, LED smart tv

και γενικα να εχει τα παντα......

τωρα ψαχνω σπιτι.... δεν ξερω ακριβως διαστασης του χώρου. αλλα υπολογιζω 3-4 μετρα αποσταση. την SAMSUNG UE46F6500 την βαζω στα υπόψιν.

αυτην που ειχα βρει εγω διαβασα πιο πανω στο αρθρο που εβαλε ο @cabdick οτι εχει καποια θεματακια.... οποτε την αφηνω.

σε τοσα μετρα μη πας κατω απο 46' εγω ειμαι στα 2-2,5 και ειναι μια χαρα

μηπως ειναι υπερβολη αυτες οι ιντσες σε τοσο μικρη αποσταση

Το μέγεθος συνηθίζεται για πλάκα. Size matters

Δεν θα έλεγα όχι σε 60 μετά την 50αρα μου

#mobile

τωρα ψαχνω σπιτι.... δεν ξερω ακριβως διαστασης του χώρου. αλλα υπολογιζω 3-4 μετρα αποσταση. την SAMSUNG UE46F6500 την βαζω στα υπόψιν.

αυτην που ειχα βρει εγω διαβασα πιο πανω στο αρθρο που εβαλε ο @cabdick οτι εχει καποια θεματακια.... οποτε την αφηνω.

για να εχεις 3-4 μετρα αποσταση απο την τηλεοραση, πρεπει το σαλονι- καθιστικο να ειναι 100τμ...!!!!!!!!!!!!!:o

για να εχεις 3-4 μετρα αποσταση απο την τηλεοραση, πρεπει το σαλονι- καθιστικο να ειναι 100τμ...!!!!!!!!!!!!!:o

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και 100m².Σε ένα σαλόνι 5χ5 αν βάλεις στην μια πλευρά την τηλεόραση και στην άλλη τον καναπέ 4m θα βγουν περίπου.

[MENTION=4154]ennia[/MENTION] Αν θα έχεις τόσο μεγάλη απόσταση πάντως θες 60+,αλλιώς ελαττώνεις την απόσταση.

Αν εισαι 3-4 μετρα εγω σε 55+ θα πηγαινα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα...Αρα αναγκαστικα πας στο next best thing που ειναι οι 46. Οι πλασμα δεν εχουν 46 ιντσες αν δεν κανω λαθος αρα πας αναγκαστικα σε led.

Επισης δεν ειδα καπου να γραφεις τι θα κανεις σε αυτη την τηλεοραση. Αν ειναι να βλεπεις TV οπως χτες σε ενα τυπο που πηγα και ειχε παρει 55 ιντσες τηλεοραση για να βλεπει TV στα 2 μετρα και με ρωταγε ετσι θα ειναι η εικονα?Η παλια μου ηταν καλυτερη...Γελαγε το συμπαν... Παρε μια 40 και τελειωνεις εκει.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι και 100m².Σε ένα σαλόνι 5χ5 αν βάλεις στην μια πλευρά την τηλεόραση και στην άλλη τον καναπέ 4m θα βγουν περίπου.

ναι βρε....το ξερω!

απλα υπερβαλω για να το τονισω..!

παντως θεωρω σε πρωτη φαση, η 46αρα ειναι βολικη, απο την αποψη οτι δεν γνωριζουμε τον χωρο..!

αρα δεν μπορουμε (εγω τουλαχιστον, που τυχαινει να γνωριζω και το παιδι..!) ακομα να του προτεινουμε μεγαλυτερη.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.. τελικά η απόσταση είναι 2-3 μέτρα! οπότε πάμε σε 46''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.