Jump to content

Μουφα οι νεοι P4???

xrist

Recommended Posts

Και το κορυφαίο που άκουσα τις προάλλες. Οι athlon είναι ασύμβατοι με τα περισσότερα παιχνίδια και του λόγου το αληθές αποδεικνύει το PC Master.

Αρχική απάντηση από Blackjim

ε μααα

οταν ακουω κατι τετοια επιχειρηματα μου αναβουνε τα LEDs

sorry αλλα ψαξτε κατι πριν πειτε ο Α ή ο Β ειναι καλυτερος...

:D

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από las_kar_is

Βρε καλά μου παιδιά εφόσων οι AMD είναι τόσο καλοί γιατί στην πιάτσα γενικώς κυκλοφορούν περισσότεροι INTEL και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά περίπου 7 INTEL έναντι 3 AMD ; :hmm:

Γιατι ο Τολης ετυχε να στοκαρει Ιντελ.....τωρα το ποιος ειναι ο Τολης και γιατι στοκαρε ιντελ ειναι μια αλλη ιστορια.

Αρχική απάντηση από DMylonas

Αν τα συγκριτικά δεν έχουνε την σφραγίδα του PCMag, μην τα πέρνεις υπόψιν σου... Έχω ακούσει πολλές βρωμοδουλειές για τα περισσότερα περιοδικά.. Το μόνο καθαρό προς στιγμής φαίνετε να είναι το PCMag....

Πιστευω να κανεις πλακα για το pcmag....οταν ερχετε η ωρα του ρευστου κανενας δεν ειναι ακριβοδικαιος.Παντως εαν θελεις μπορω να σου πω και ποια αντιπροσωπεια στηριζει το pcmag με αποδειξεις.

Δεν είναι και μούφα οι P4, απλά αυτήν την περίοδο οι Α64 υπερέχουν σχεδόν σε όλα(επιδόσεις & θερμοκρασίες). Όπως προείπει κάποιος γύρισε ο τροχός.

Αυτο το επιχείρημα 7-3 δεν θα ο σχολίασω ήταν εντελώς για γέλια:laughing:

Αρχική απάντηση από Chris2004

Κάνε λίγο υπομονή να βγούν οι 64bitoi Prescott και μετά τα λέμε με τον A64.

ναι συμφωνώ, ας κάνουμε λίγο υπομονή. :D
Αρχική απάντηση από JimmyFox

Ποιοί νέοι P4?

775

Ρε για να ξαναγυρισει το θεμα στην ερωτηση (αν και δηλωνω ευθαρσως οτι γουσταρω την τροπη που εχει παρει-μου θυμιζει παλιες καλες εποχες)

Αν το παιδι στηνει απο την αρχη νεο συστημα (οπως καταλαβα) και εχει τα γκαφρα (προφανως για να σκεφτεται 925 κλπ) διαφωνειτε οτι το να παρει 925+ddr2+pci-e+...+... ειναι η καλυτερη επιλογη οσον αφορα την Ιντελ (σε σχεση δηλαδη με 478, 915+ddr1) ??? Εδω η 6600 ειναι τρομερη καρτουλα ρε παιδια!! Αν εβγαινε σε AGP με 200 ευρω θα πεφταμε σαν ακριδες εμεις οι φτωχοι προλεταριοι....

Τωρα το αν ειναι καλυτερη επιλογη ο Α64 ειναι αλλο ζητημα... Ειδικα αν τυχον υπαρχει στην καβατζα ddr+agp.

Τελος να δηλωσω οτι διαφωνω κι εγω με το 7-3!! μαλλον 9-1 ειναι!!! :D:hehe: Οση και η αναλογια εργοστασιων και χρηματων μεταξυ των 2 εταιριων!!

Υ.Γ. Super wow...το εκατοστο σπαμ...εεεεεεε εννοω ποστ μου !!

όπως τα λες είναι SLN. Αν το παιδί δεν έχει τίποτα από parts, δε τον ενδιαφέρουν οι απόλυτες επιδόσεις, τα χρήματα και το oc (τα 925/915 δεν ocάρουν καλά) τότε να πάρει 775, αν έχει AGP κάρτα και DDR ας πάει σε 478.

Αλλο παλι κι αυτο με το oc. Οι Ιντελ θα πανε σε 266 FSΒ αν καταλαβα καλα??

Αρα συμφωνα με την παγια τακτικη αυτης της υπεροχης εταιριας θα μας πουλησουν παλι τα 915+925 σαν... 920+930 και "FSB266-ready" ... Τα τσιπακια αυτα λογικα χτυπανε ανετα τα 266 (εδω τα χτυπαει το 865), αρα και θα 300αριζουν πιο ευκολα. Τι παιζει τελικα με την προοπτικη oc αυτων των chipset? Σηκωνουν oc αλλα δεν αφηνει η εταιρια ακομα και με το bypass που βρηκαν οι asus κλπ? Δεν σηκωνουν απλα???

270 πάει max αλλά με αρκετές παραχωρήσεις (το SATA μπορεί να χρειαστεί να το αποχωριστείς). όταν βγουν τα 1066 bus απλά θα είναι σκούρα τα πράγματα για την Intel πλατφόρμα γιατί θα πέσουν και άλλο τα max multi.

Αρχική απάντηση από SLN

Αρα συμφωνα με την παγια τακτικη αυτης της υπεροχης εταιριας θα μας πουλησουν παλι τα 915+925 σαν... 920+930 και "FSB266-ready" ..

"Regardless of the CPU used, the customer no longer has the choice between the cheaper 915P chipset and its grander sounding cousin the 925X, which is only a whisker faster. Only the 925XE supports the faster FSB clock."(tom'shardware)

Αν λοιπον καποιος σκεφτεται για intel και upgradability μαλλον εχασε. :sorry:

Αν είναι δυνατόν να πηγαινεις σε "μαγαζί" της Καβάλας και να σου λένε ότι δεν φέρνω AMD γιατί τους θεωρούν παρακατιανούς!!!!

Και όταν του λες εγώ θέλω AMD (Α64) να σου λέει οτι θα τον βάλεις με δικιάσου ευθήνη...

:TD: :TD: :TD:

Οσον αφορα το pcmag ειναι καθαρα υπερ της Intel, συγκεκρημένα:

Στο cpu bench του 3Dmark2003 παρουσίζαν τον Athlon XP 3200+ κυριολεκτικά να σέρνετε...

Έχω ιδιο M/B με αυτο της δοκιμής και παρόμιες μνήμες και ο 3200+ απίραχτος είχε μεγάλη διαφορά...

:devil:

αυτό το παρατήρησα και γω, ακόμα στο άρθρο με τα SFF ενώ το NF3 250 της Suttle είχε καθαρά καλύτερες επιδόσεις (στα bench που τράβηξαν οι ίδιοι) απ όλα τα άλλα SFF το mark καλύτερες επιδόσεις το πήρε ένα Intel :slap:έχε χάρη που βαριέμαι να μπω στο forum τους να κάνω σαματά μεγάλο... :fist:

Τα περιοδικά είναι χαμένη-πληρωμένη υπόθεση. Το ξέρετε και το ξέρουμε όλοι. Όρεξη να έχεις να τους τη λες στα φόρα τους ρε συ Endu.

Το κακό είναι ότι παραμυθιάζουν τον απλο κοσμάκη και μετα ορμάνε τα κοράκια τα μαγαζιά και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Τι να πεις...κ0λ0κατάσταση:TD: :rant:

'' Και γιατί όλοι οι servers έχουν INTEL ; Αυτοί που έχουμε εμείς είναι πάνω από 500 .Ο τελευταίος που μας φέρανε είναι ένας με δύο επεξεργαστές INTEL στα 3,6 Ghz . Αν ήταν καλύτεροι οι AMD αυτούς θα πέρναμε και εμείς ''

Τάδε έφει φίλος που εργάζετε στην ..... ( δεν έχει σημασία πιστεύω που ) και με έπιασε αδιάβαστο

τι δουλειά κάνει ο φίλος σου? Αλλά δεν έχει και πολύ σημασία οι servers είναι επαγγελματικά μηχανάκια και οι επαγγελματίες ξέρουν πολύ καλύτερα την δουλεία τους εννοείται, οπότε δε τίθεται θέμα συζήτησης θέλω να πιστεύω.

Είναι υπεύθυνος για την λειτουργία των server ( παρακολούθηση ,τεχνική υποστήριξη κ.λ.π. ) στην Αττική μόνο όμως μιας εταιρίας .... ( ΟΤΕΝΕΤ , FORTHNET , HOL δεν έχει νομίζω και τόσο σημασία σε ποιά ακριβώς )

Το απαντάς και μόνος σου las_kar_is....ο φίλος σου λέει..."μας έφεραν". Ποιοι σας έφεραν? Εχεις δοκιμάσει και άλλους σερβερ και έχεις τέτοια πίστη στην Intel?

’σε από IT μάστορες ξέραμε, ξέρουμε και βλέπουμε κάθε μέρα (εγώ δηλαδή στη δουλειά) τα μυαλά που κουβαλάνε. Χωρίς να έχουν δοκιμάσει και χωρίς διάθεση να δοκιμάσουν αγοράζουν τυφλά.

Και το θέμα ξεκινάει από τις μεγάλες εταιρίες και τις συμφωνίες που κάνουν...βλέπε Dell. Είναι σχεδόν η μόνη εταιρία μεγάλη που πουλάει σερβερ που πεισματικά δεν χρησιμοποιει AMD λόγω συμφωνίας με την Intel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.