Jump to content

Καινούργια Laptop και υποστήριξη Drivers για XP

lion_484

Recommended Posts

Δηλαδή ρε φίλε (επειδή δεν έχω ιδέα) μπορείς να μου αξηγήσεις τι είναι αυτό που κάνει την Acer "του κιλού" ενώ την Dell όχι; Dell στις HΠΑ πουλάνε στα super market.

Επίσης με την ΚΑΜΙΑ δεν είναι πιο φθηνά από τις προσφορές π.χ. του Πλαισίου για αντίστοιχο εξοπλισμό. Οπότε σταμάτα απλά να μιλάς και αν έχεις αποδείξεις γι' αυτά που λες, δώσε ένα link...

Λογω του οτι δουλευα στην Acer ,ειχα διαπιστωσα οτι η συχνοτητα εμφανισης προβληματων ηταν μεγαλυτερη απο αλλες "μαρκες". Βεβαια παιζει ρολο και το τι σειρα επαιρνες. Οι εμπορικες ηταν οι πιο ευαλωτες σε προβληματακια. ΕΠισης το service της Acer ειναι απαραδεκτο , δεν ξερω εαν το τελευταιο καιρο κατι εχει αλλαξει , αλλα ηταν απο τα πλεον απαραδεκτα.

να σου πω εγώ για την αcer :p όσο δούλευα στο e-shop μέσα στην εκπαίδευση που κάναμε ένα κομμάτι της ήταν για το πόσο μάπα είναι τα acer πάρε μία τηλ ή πήγαινε από εκεί για μια εγγύηση μόνο και αν δεν σου αλλάξουν τα φώτα εμένα να μου τρυπήσεις τη μύτη και στο τέλος θα φύγεις έχοντας πάρει τα @@ σου :) η acer είναι και θα παραμένει του κιλού η dell αν δεν ξέρει τους πόλους λόγους που δεν είναι του κιλού τότε άστο :) φιλικά όλα αυτά αλλά όταν ψάχνεσαι για κάτι να ψάχνεσαι σωστά ;)

Όλα αυτά που λέτε τα ακούω "βερεσέ". Έχω Acer 2+ ετών το οποίο μετά από πήγαινε έλα κάθε μέρα δουλειά, με τον πίνακα δίπλα και την κιμωλιόσκονη στον αέρα δεν έχει πάθει τίποτα. Μία φορά δε, πήρε κατρακύλα και έναν ολόκληρο όροφο από τις σκάλες και συνεχίζει ακάθεκτο. Αν ψάξεις σε forum θα δεις post για προβλήματα σε κάθε είδος και μάρκα laptop, οπότε εκτός και αν έχετε μια επίσημη έρευνα με ποσοστά προβληματικών κομματιών (και όχι απόλυτα νούμερα) καλύτερα να σταματήσετε να δυσφημείτε.

Επiστρέφοντας στο θέμα του thread, η Dell όντως δίνει τη δυνατότητα για XP στα laptop της, αλλά δεν είδα πουθενά στο site τη δυνατότητα παραγγελίας χωρίς OS.

acer είναι και θα παραμένει του κιλού η dell αν δεν ξέρει τους πόλους λόγους που δεν είναι του κιλού τότε άστο

Δε συμφωνώ. Δεν είμαστε στην εποχή του "100% IBM compatible" ...

δεν έχω μείνει σε εκείνη την εποχή γιατί δεν υπήρχα τότε ;) σου μιλάω εκ πείρας γιατί δούλεψα σε ένα μαγαζί που είχε συνεργασία με την acer και τα acer δεν συγκρίνονται με τίποτα με τα dell απλά....

Γεια σας... μήπως ξέρει κανένας που θα βρω drivers για τα winxp για το μοντέλο της Acer 5520G aspire???

Αν εχεις Nvidia πας http://www.laptopvideo2go.com/

Αν εχεις ΑΤΙ πας http://www.omegadrivers.net/

Για τα υπολοιπα δες παρακατω:

Οδηγος για Ευρεση Drivers για Αγνωστες Συσκευες

http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=882

http://www.acer-euro.com/public/page4.do?link=oln56.redirect&dau22.oid=25189&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=19&CountryISOCtxParam=GR&LanguageISOCtxParam=el&ctx3=-1&ctx4=Hellas&crc=4128976127

Ώσο για το γιατί η acer είναι του κίλου και όχι κάτι χείροτερα που θα έσουρνα έγω??? μέχρι να βρώ το παραπάνω λινκ μου βγήκε ή πίστη. Ούτε Εύρεση δεν έχουν.

Έπίσης το λαπτοπ του πατέρα μου που είναι hp άγοράστηκε χώρις os. Και η Dell είναι ή μόνη που μπόρουσε να ανταγώνβιστεί την alienware ή οποία είναι πάντου μέχρι τώρα πρώτη. Μέχρι και τετραπύρινο έβαλαν σε λαπτοπ την στιγμή που άλλες μάρκες ούτε 2πυρίνο δεν είχαν.

Πρόσφατα είχα την τύχη να παίξω COD4 με 1 dell xps το κανονικό μου πισι μακάρι να έβγάζε τέτοία fps θα το πώ δεν κολλούσε πούποτα δόκιμασε έσυ 1 dell να δούμε τι θά λές μετά.

Και τελευταίο η Dell έχει το 54% τών πώλησεων φορήτών παγκοσμίως αυτό κάπου θα οφείλετε

• 9 months later...

Μηπως καποιος γνωριζει πως μπορω να εποιικοινωνησω με την Dell Hellas.

Εχει καποιος καποιο τηλεφωνο ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.