sera Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2013 Καλησπέρα στην παρέα σας.Και καλές γιορτές σε όλους μας.Θα χρειαστώ μια βοήθεια για ένα "προβλημα" που αντιμετωπίζω.Ψάχνω ένα laptop για την κοπέλα μου.Χρήση πολύ βασική.Λίγο internet,καμιά σειρά,ταινία,άντε κανά office σπανιότερα.Δε θέλω να ξεφύγουμε πάρα πολύ στο χρηματικό,μέχρι 400 ίσως,αν είναι και πιο λίγα ακόμα καλύτερα.Με μια αναζήτηση που έκανα λίγο με ό,τι γνώσεις έχω,βρήκα αυτό : Msystems.gr - Προϊόντα - HP Pavilion 17-e061sv (Mineral black) για all around χρήση.Φεύγει λίγο εκτός,αλλά μέχρι εκεί ίσως μπορώ να πάω,με πληρωμή σε κάποιες δόσεις.Βέβαια δεν ξέρω αν είναι υπερβολή σαν χαρακτηριστικά,για τη χρήση που θα γίνει,απλά θεωρώ ότι ένας τετραπύρηνος θα κινείται λίγο πιο απροβλημάτιστα σε βάθος χρόνου.Από την άλλη σκεφτόμουν μήπως δεν αξίζει τόσα χρήματα για αυτή τη χρήση,και με ενα tablet να έκανε πάλι τη δουλειά της αξιοπρεπέστατα.Κάτι σαν αυτό : ASUS MeMO Pad HD ME173X-1G002A ( 90NK00B5-M01650 ), Tablet PC, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας .Δεν έχω ιδέα από tablet,οπότε θα ήθελα βοήθεια εδώ επειγόντως.Αν είχε και 3G με μια καρτούλα sim,θα βοηθούσε ακόμα περισσότερο.Ελπίζω να μη σας κούρασα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0maK Δεκέμβριος 16, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Αφού έχεις βάλει σειρές και ταινίες σαν χρήση, τότε σίγουρα laptop, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Δεκέμβριος 16, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2013 Τι γνώμη έχεις για το πιο πάνω λαπτοτ?Καμία άλλη πρόταση έχει κανείς αλλός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 17, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 δες κι αυτό ASUS Transformer Book T100TA-DK002H 10’ Windows Tablets Αγορ*ς στη Media Marktοτι καλύτερο σημερα σε windows 8 , και ταμπλετ και laptop.Το έχω μια βδομάδα, υπέρ ευχαριστημένος, ταχύτατο, μεγάλη μπαταρία 10+ ώρες, περιλαμβάνει windows 8.1 και office 2013. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Δεκέμβριος 17, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Ναι μόλις το είδα.Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται αρκετά καλό,ίσως είναι πιο κοντά στη χρήση που προορίζεται.Είναι και το πληκτρολόγιο μέσα στην τιμή?Τα windows είναι τα ίδια με των laptop/desktop ή όπως των smartphones?Αν θες,να σου στείλω πμ να μιλήσουμε από εκει παραπάνω για το ταμπλετ,μη γεμίζουμε το φόρουμ με περιττά πράγματα κατά κάποιο τρόπο..Όσον αφορά το λάπτοπ τώρα,ανεξάρτητα,γενικά σαν χαρακτηριστικά,είναι επαρκή για απλή χρήση και αναπαραγωγή hd ή fhd ταινιών και κανα παιχνιδάκι flash,ή καλύτερα κάποιος i3?Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?Για το http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-G-Pad-V500-8.3%22-Black,99452,480511,1038343.html?langId=-18 έχει κανείς κάποια άποψη?Αξίζει λίγα παραπάνω το http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-Google-Nexus-7-FHD-%2832GB%29,99452,480511,954873.html?langId=-18 για το 3g? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 17, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 στειλε αν θες και πμ. Παντως το μηχανάκι για τα λεφτά του ειναι οτι πρεπει. Το πληκτρολόγιο περιλαμβάνεται στην τιμή όπως και τα Windows 8.1 που ειναι κανονική έκδοση x86. Το μόνο ισως που μπορει να σε περιορίσει λίγο ειναι η εσωτερική μνήμη 32GB αλλα παιρνει και κάρτες microSD. Έχει microHDMI και μπορει να παίξει 1080 ταινία άνετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Δεκέμβριος 17, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2013 Για τα windows σε ρώτησα γιατί με το όποιο ψάξιμο έκανα αυτές τις μέρες,διάβασα ότι κάποια έχουν την έκδοση RT,όχι ότι ξέρω και ποια είναι η διαφορά όσον αφορά το περιβάλλον εργασίας,απλά αν έχει τα κανονικά των desktop,είναι ένα συν..Λοιπόν νέα δεδομένα είναι ότι το λάπτοπ που έχει αργοπεθαίνει,ήλπιζα ότι θα είχε λίγη περισσότερη ζωή ακόμα μέσα του αλλά μάλλον δε θα αντέξει για πολύ οπότε ίσως κοιτάξω ξεκάθαρα πια για λαπτοπ.Τελοσπάντων,έχω 3 επιλογές όπως το βλέπω.1.Το λαπτοπ : Msystems.gr - Προϊόντα - HP Pavilion 17-e061sv (Mineral black)2.Το ταμπλετ,το οποίο θα βοηθούσε να έχει και 3g,οπότε πάμε προς ASUS Google Nexus 7 FHD (32GB) Android Tablets Αγορ*ς στη Media Markt , αν και να πω την αμαρτία μου το lg με τραβούσε πιο πολύ αλλά δεν έχει 3g.Βέβαια ο τίτλος λέει 32gb,αλλά στα χαρακτηριστικά λέει 16.Χμμ δεν ξέρω ποιο από τα 2 ισχύει.Αν ξέρει κανείς...Ήηηηηη http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-GALAXY-Tab-3-8.0-(SM-T311)-White,99452,480514,856512.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr3.Κάτι ενδιάμεσο,την πρόταση του φίλου lefteriz, ASUS Transformer Book T100TA-DK002H 10’ Windows Tablets Αγορ*ς στη Media Markt .Πιστεύετε ότι κάποιο από τα παραπάνω δεν αξίζει τα λεφτά του,ή ότι θα υπολείπεται σε επιδόσεις για τη χρήση που προανέφερα,τυπικού χρήστη,σερφάρισμα,κανα flash παιχνιδάκι,αναπαραγωγή fullhd video?Ελπίζω να μη σας ζάλισα.Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν,και όσους αφιερώνουν το χρόνο τους διαβάζοντας και το δικό μου πρόβλημα,ακόμα και αν δεν εκφέρουν γνώμη.Έκανα μια βόλτα σήμερα και έπαιξα λίγο με τα παραπάνω μαραφέτια.Να πω ότι η λύση του συγκεκριμένου λάπτοπ απορρίπτεται,επίσης,το nexus αν και εξαιρετικο,νομίζω θα της φανεί λίγο μικρο.Το 10άρι είναι μεγάλο για να το μεταφέρει εύκολα.Οπότε στρέφομαι προς το LG G PAD.Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία,από τη στιγμή που δεν είναι 3g,αν αυτά τα μοντεμάκια που κυκλοφορούν με sim,που δίνουν internet ασύρματα,είναι βολικά,αν θα αντιμετωπίσει καμιά δυσκολία ή καλύτερη είναι η επιλογή ενός 3g tablet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sera Δεκέμβριος 19, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 Αν έχει κάποιος άσχημη εμπειρία με τέτοιου είδους συσκευούλες,εννοώ τα μοντεμάκια,αν μπορεί ας ποστάρει παρακαλώ,καθώς η αγορά θα γίνει άμεσα,και θα ήθελα μια τελευταία γνώμη.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 19, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2013 GOOGLE NEXUS 7'' 4G 32GB ANDROID 4.2 JB - TABLETS -Lenovo Ideapad Yoga 11'' (Tegra 3/2GB/32GB eMMC) SILVER 59342398 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.